ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Алцхаймер се облекчава и с хомеопатични средства

Puls.bg   |   08 февруари 2012   |   Коментари 0
   
   
Алцхаймер се облекчава и с хомеопатични средства

Източник: Dreamstime

Хомеопатичните медикаменти доказано облекчават симптомите на болестта на Алцхаймер, съобщава Националният център за хомеопатия по време на Конференцията по невронауки във Вашингтон, проведена наскоро. Там е представен и нов медикамент за лечение на заболяването.

Той представлява комбинирано хомеопатично лекарство, което намалява и натрупването на амилоидни плаки в мозъка на пациентите.

Във Франция и Финландия са проведени ин витро и ин виво тестове, които потвърждават, че засегнатите пациенти подобряват способността си да учат и да разпознават обекти. След края на лечението се подобрява и паметта им като цяло.

Класическата хомеопатия също предлага надежда за страдащите от Алцхаймер. Тя използва само едно лекарство или метод, който включва няколко различни медикаменти. Лекуващият хомеопат може да предпише и няколко различни хомеопатични средства последователно, вместо комбинирано.


Най-честият ранен симптом, който алармира за Алцхаймер, е загуба на паметта. Наблюдават се още затруднения в мисленето, общуването, често се забравя.


Пациентите не разпознават познати места, членовете на семейството си и близките хора. Друг пример е, че коренно променят характера и навиците си.

Целта на класическата хомеопатия е да намери лекарство, което да влияе на най-проявените симптоми на всеки отделен случай. Хомеопатичното лечение може да забави развитието на болестта и да облекчи симптомите.

Не съществува едно лекарство, което да бъде еднакво ефективно за всички пациенти.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Варицела и бременност - опасна ли е?

реклама
Още от Хомеопатия
реклама
Изгодни оферти
Още от Био продукти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter