ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Алтерко Роботикс пуска уникален смарт термометър за деца – MyKi Care

Puls.bg   |   03 април 2018   |   Коментари 0
Препоръчан материал от партньор на Puls.bg
   
   
Алтерко Роботикс пуска уникален смарт термометър за деца – MyKi Care

Източник: Алтерко

Алтерко Роботикс пусна официално в продажба умен термометър за деца MyKi Care.

 

Иновативният продукт е първият по рода си на пазара и се отличава с изключителна точност от 0.01 градус. Смарт термометърът Myki Care дава възможност за 24/7 дистанционно наблюдение на състоянието на детето през мобилно приложение, аларма на телефона при повишена температура и дори възможност за изпращане на информацията до педиатър.

 

Продуктът цели не само да спести родителски тревоги, но и да помогне за правилната и своевременна лекарска диагностика.

 

Новаторското решение за прецизно и сигурно проследяване на температурата при децата MyKi Care дебютира на тазгодишното издание на традиционния Форум бременност и детско здраве, който се проведе на 31 март и 1 април в София..

 

Пред стотици родители, деца и здравни експерти Алтерко Роботикс – създателят на обичания часовник MyKi, представи своя нов смарт продукт за деца MyKi Care, който може да бъде закупен онлайн на: www.myki.care.

 

„От дълго време работим по идеята за продукти със здравна насоченост, които да са от помощ, както на крайния потребител, така и на здравните институции“ – заяви изпълнителният директор на Алтерко Роботикс, Димитър Димитров.

 

„Точното измерване на температурата е изключително важно за правилната диагностика и за лечението на децата. Радваме се, че с нашия умен термометър MyKi Care ще успеем да помогнем за прецизирането на този процес и да спестим на родителите не една и две безсънни нощи в притеснения за децата“ - каза още Димитър Димитров.

Какво представлява MyKi Care?

MyKi Care е иновативен и изключително прецизен смарт термометър, който дава на родителите удобството да следят постоянно температурата на децата си на своя смартфон, където и да се намират.

 

Умното устройство измерва температурата с удивителна точност от 0.01 градус. Термометърът се поставя под мишницата посредством хипоалергеннa лепенкa и изпраща по Bluetooth информация на всеки 8 секунди за измерената температура на детето до мобилния телефон на родителя. Температурата може да бъде следена 24 часа в денонощието в специално разработено мобилно приложение MyKi Care. Апликацията може да бъде изтеглена безплатно от Google Play и App Store.

 

Модерната технология на MyKi Care дава възможност на родителите да следят показателите на детето в реално време, независимо дали детето играе, или спи и независимо на какво разстояние се намират от него – било то в съседна стая, в офиса или в друг град.

 

В случай на повишена температура, мобилното приложение MyKi Care моментално ще сигнализира чрез аларма и съобщение на родителя. При желание те дори могат да изпратят информацията за състоянието на детето във всеки един момент на семейния педиатър.

 

Като допълнение, MyKi Care използва най-ниско излъчващата BLE технология, може да се свързва с повече от един смартфон и пази информацията за всички показатели за последните 365 дни в Cloud, което позволява на родителите и педиатъра да следят за тенденции при повишаването на температурата на детето. Това изключително много помага за своевременната и правилна диагностика.

 

 

Умният термометър MyKi Care e вече наличен за продажба онлайн на: www.myki.care.

 

В момента се приемат записвания за първите промоционални поръчки на продукта на цена от 99 лв. с включена доставка. Всеки комплект MyKi Care съдържа умен термометър MyKi Care, донгъл MyKi Care BT, хипоалергенни лепенки и упътване за употреба.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Акценти
реклама
Галерия
6 нетипични признака за сърдечни проблеми
6 нетипични признака за сърдечни проблеми
Анатомия на възпаленото гърло
Анатомия на възпаленото гърло
Производство на биологични лекарства
Производство на биологични лекарства
Няколко удивителни причинители на главоболие
Няколко удивителни причинители на главоболие
Изгодни оферти
Още от Дентално здраве
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter