ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Европейска еко седмица ще се проведе през ноември

Puls.bg   |   12 май 2011   |   Коментари 0
   
   
Европейска еко седмица ще се проведе през ноември

Първото по рода си събитие, посветено на Еко и Био начина на живот и бизнес – Европейска Еко Седмица, ще се състои от 1 до 5 ноември 2011 г. под формата на еко-круиз в Средиземно море.


Еко седмицата ще се проведе на борда на перлата на средиземноморието - MSC Fantasia - луксозен круизен кораб, в който се съчетават хармонично най-съвременните и екологично чисти технологии в сферата на корабоплаването с изключителен комфорт, удобство и богатство на услугите, които пасажерите могат да използват. Организатор на еко седмицата е Expo Green Globul, в партньорството със Scent Management, Mazzini Eventi, Prima Classe, MSC - Италия. По време на еко-круиза българските бизнесмени, производители на Еко и Био продукти, дистрибуторите на такива продукти и любители на еко - начина на живот, ще имат възможността да представят своята дейност, като в рамките на една седмица ще могат да се срещнат с потенциални свои партньори, инвеститори и клиенти от над 30 държави.
 

Събитието предвижда експозиция на екологични и биологични продукти, множество компании и иновативни техлогии в тези сфери, интерактивни демонстрации, здравни конференции, еко и био семинари, работни срещи, модни еко ревюта. Предназначено е и за цялото семейство, за да се научи да обединява здравето и доброто самочувствие с опазване на околната среда, като се живее „в зелено” и се създава положително влияние, обясняват организаторите.

 

Предвидени са демонстрации за здравословна кухня - здравословна и органична храна и дегустиране на вино; демонстрации по пилатес и йога; прожекции на тема здраве и добро самочувствие, конференции от експерти в тази област, както и много други събития.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Еко среда
реклама
Галерия
5 начина да ограничим токсините вкъщи
5 начина да ограничим токсините вкъщи
Публичните места, където гъмжи от бактерии
Публичните места, където гъмжи от бактерии
Кои продукти увеличават риска от рак?
Кои продукти увеличават риска от рак?
Алтернативни начини да откажем цигарите
Алтернативни начини да откажем цигарите
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter