ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Филми на открито информират за вредите от цигарите

Puls.bg   |   29 май 2012   |   Коментари 2
   
   
Филми на открито информират за вредите от цигарите

източник: Dreamstime

Вредите от активното и пасивното тютюнопушене представят на специално събитие в столицата. Инициативата ще се проведе на 31 май 2012 г. от 16 часа в градинката пред Народния театър. Организира се от Министерство на здравеопазването, Столична община, Столична Регионална здравна инспекция.

 
По време на събитието предстои да бъдат представени филми за вредата от тютюнопушенето в дома, на работното място, за необходимостта от въвеждането на пълна забрана в закритите обществени места и обществения транспорт. Ще бъдат дадени и съвети за отказване от вредния навик. 
 
След прожектирането на филмите са предвидени викторини с въпроси и отговори и много награди. Ще бъдат разпространявани информационни материали – брошури, листовки, стикери, анкетни карти. Събитието в София е част от национална кампания, която се проведе в 19 града на страната.
 
Информационната кампания в София се организира съвместно с редица други активности по повод Световния ден без тютюнопушене – 31 май. Посетителите ще могат да измерят различни показатели на белия дроб като капацитет, еластичност, количество въглероден монооксид в издишания въздух, ще могат да намерят информация за програми за отказване на тютюнопушенето и др.

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (2)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Джуди     2012-06-01 01:47:04
ДРОГИ - не дроти - техническа грешка, пардон!
Джуди     2012-06-01 01:45:31
Много сте се загрижили за пушачите нещо от известно време.ОСТАВЕТЕ ЦИГАРИТЕ - ТЕ СА ВРЕДНИ! ВЗИМАЙТЕ СИ ОТ НОВИТЕ ДИЗАЙНЕРСКИ ДРОТИ - ТЕ НИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ И ПАРТИ ЙНИТЕ КАСИЧКИ БЕЗДЪННИ!!!
2 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Еко среда
реклама
Галерия
5 начина да ограничим токсините вкъщи
5 начина да ограничим токсините вкъщи
Публичните места, където гъмжи от бактерии
Публичните места, където гъмжи от бактерии
Кои продукти увеличават риска от рак?
Кои продукти увеличават риска от рак?
Алтернативни начини да откажем цигарите
Алтернативни начини да откажем цигарите
Изгодни оферти
Още от Алтернативна медицина
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter