ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Новости в имплантирането - на панаира в Пловдив

Puls.bg   |   12 октомври 2011   |   Коментари 0
   
   
Новости в имплантирането - на панаира в Пловдив

Източник: Dreamstime

Мъчителното пилене на зъбите, което съпровождаше изработването на така наречената „холивудска усмивка“, вече е в историята. Модерни технологии позволяват имплантирането да става много по-бързо и да се прилага дори на пациенти с увредени венци. Това ще могат да видят специалистите на изложбата „Медикус, Денто, Галения“, която ще се проведе от 19 до 22 октомври 2011 г. в  Международен панаир Пловдив. На нея ще бъдат показани експонати на директни изложители и представени фирми от общо 19 държави.

    
Иновативна система за естетична реставрация на зъбите позволява фасетите да се поставят в рамките на  едно посещение при стоматолога. Те издържат 10 години.

    
Имплантът със специален дизайн, приложим при различни по плътност кости, също е  новост от световен мащаб.  На изложбата ще бъде демонстрирана интерактивна 3D система за виртуално имплантно планиране, разработена в Израел,  с помощта на която се осигурява по-лесно, прецизно и сигурно прилагане на имлантантите.


Увредените от пародонтоза венци затрудняват имплантирането на зъби. Нови продукти за заместване на липсващата кост обаче решават и този проблем. Пример за това е синтетичен костен графит, който се втвърдява бързо и е биосъвместим с естествената кост.


Новости за българския пазар са имплантите, които могат да се използват при кости с ниска плътност, заместител на кости, който позволява те да бъдат моделирани отново и да се запълнят всички дефекти, без да се разпада.

    
Медицинска техника и болнично оборудване, медицинска козметика и консумативи, стоматологични и зъботехнически уреди, работни облекла и специализирани издания ще бъдат включени в експозициите на участниците в „Медикус, Денто, Галения 2011“. Посетителите специалисти получават безплатен достъп за цялото време на изложението след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Дентално здраве
реклама
Галерия
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
Чувствителни зъби – какви могат да са причините?
Чувствителни зъби – какви могат да са причините?
Болни венци – с кои други заболявания са свързани?
Болни венци – с кои други заболявания са свързани?
Заболявания, които нарушават оралното здраве
Заболявания, които нарушават оралното здраве
Изгодни оферти
Още от Взаимоотношения
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter