ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Новости в имплантирането - на панаира в Пловдив

Puls.bg   |   12 октомври 2011   |   Коментари 0
   
   
Новости в имплантирането - на панаира в Пловдив

Източник: Dreamstime

Мъчителното пилене на зъбите, което съпровождаше изработването на така наречената „холивудска усмивка“, вече е в историята. Модерни технологии позволяват имплантирането да става много по-бързо и да се прилага дори на пациенти с увредени венци. Това ще могат да видят специалистите на изложбата „Медикус, Денто, Галения“, която ще се проведе от 19 до 22 октомври 2011 г. в  Международен панаир Пловдив. На нея ще бъдат показани експонати на директни изложители и представени фирми от общо 19 държави.

    
Иновативна система за естетична реставрация на зъбите позволява фасетите да се поставят в рамките на  едно посещение при стоматолога. Те издържат 10 години.

    
Имплантът със специален дизайн, приложим при различни по плътност кости, също е  новост от световен мащаб.  На изложбата ще бъде демонстрирана интерактивна 3D система за виртуално имплантно планиране, разработена в Израел,  с помощта на която се осигурява по-лесно, прецизно и сигурно прилагане на имлантантите.


Увредените от пародонтоза венци затрудняват имплантирането на зъби. Нови продукти за заместване на липсващата кост обаче решават и този проблем. Пример за това е синтетичен костен графит, който се втвърдява бързо и е биосъвместим с естествената кост.


Новости за българския пазар са имплантите, които могат да се използват при кости с ниска плътност, заместител на кости, който позволява те да бъдат моделирани отново и да се запълнят всички дефекти, без да се разпада.

    
Медицинска техника и болнично оборудване, медицинска козметика и консумативи, стоматологични и зъботехнически уреди, работни облекла и специализирани издания ще бъдат включени в експозициите на участниците в „Медикус, Денто, Галения 2011“. Посетителите специалисти получават безплатен достъп за цялото време на изложението след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Осъзнато раждане и кризите в детската възраст - във фокуса на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg

реклама
Още от Дентално здраве
реклама
Галерия
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
Чувствителни зъби – какви могат да са причините?
Чувствителни зъби – какви могат да са причините?
Болни венци – с кои други заболявания са свързани?
Болни венци – с кои други заболявания са свързани?
Заболявания, които нарушават оралното здраве
Заболявания, които нарушават оралното здраве
Изгодни оферти
Още от Бебе. Кърмене.
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising