ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Здравен дебат 2015 - Неотложните реформи в здравеопазването

Начало » Новини. Дебат » Здравен дебат
Puls.bg организира „Здравен дебат“ с участието на Министъра на здравеопазването д-р Петър Москов. На него ще се дискутират Неотложните реформи в здравеопазването. За нас е важно и Вашето мнение по основни и коментирани теми в публичното пространство, свързани със състоянието на българското здравеопазване в момента и здравната реформа. Отговорите Ви могат да ни дадат ясна представа за обществената нагласа и ще са от полза за представянето й пред най-висшите институции в страната. Ще се радваме на Вашето участие в анкетата!
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Коментари

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

http://www.watchyourweb.net/
2017-06-25 08:17:34
Get Adobe Flash player
mens salomo s lab xt yellow white <a href="http://www.pattivincent.net/mens-salomo-s-lab-xt-yellow-white-trainers_en">mens salomo s lab xt yellow white</a> , air yeezy ii 2 sp max 90 black red <a href="http://www.pattivincent.net/air-yeezy-ii-2-sp-max-90-black-red-trainers_en">air yeezy ii 2 sp max 90 black red</a>
watchyourweb http://www.watchyourweb.net/
Петрова
2017-01-19 15:29:35
Get Adobe Flash player
Много е лесно да плюем системата,но ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НА ВСЕКИ.И ТО...ДОКАТО СМЕ ЗДРАВИ.ЖИВА ХРАНА,2.5 ЛИТРА ВОДА,ДВИЖЕНИЕ-ПОЛОВИН ЧАС ДНЕВНО,ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ,ПРИЕМ НА ДОБАВКИ,НАМАЛЯВАНЕ НА СТРЕСА-ТОВА Е ФОРМУЛАТА!!!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ВМЕСТО НАС.
Томова
2015-11-09 21:13:25
Get Adobe Flash player
За да имаме качествено и резултатно здравеопазване трябва да се върнем няколко десетилеитя назад ,без да изоставяме достиженията на севременната медицита.

Само микс от фундаменталните знание в медицината и новите достижения могат да подобрят качеството на услугата.

В този смисъл всеки човек желаеещ пълноценна здраве трябва поне веднъж годишно да се преглежда от личния си лекар, който си е избрал! Трябва да изврши посочените му изследвания и да се върне в лекарския кабинет за обсъждане на резултатите.

Това се прави от малцина.

Второ - нека личния лекар има правото на индивидуален подход при проф. преглед на ЗОЛ. Всеки пациент е уникален сам по себе си и строго фиксиране на пакета е ограничаващо
радослав
2015-02-09 13:05:04
Get Adobe Flash player
Кога ще започнат институциите да работят .
Цецка
2015-02-09 12:39:10
Get Adobe Flash player
Искам да попитам министър Москов:
1/До кога ние българите ще плащаме лечението на циганите,преди 3 месеца ми се наложи да остана в болница изчаках със силни болки в кръста 3 дни ,да се освободи място в отделението за да ме приемат,защото там беше пълно с цигани,които не са внасяли здравни осигуровки,не плащат легло ден
2/преди около година ни се наложи да отидем до окръжна болница всичко беше много организирано,на входа си плащаш потребителската такса и знаеш,че парите ти отиват за подобрение на болницата,до кога ще позволявате на личните лекари да си взимат таксите и да не дават никакви пари за подръжка на болницата,пред кабинетите умираш от студ ,и като цяло болницата е в окаяно състояние става бъпрос за болницата във Ботевград
3/Докога ще позволявате хората да дават пари за раждане или някакви операции плащани по каса а докторите си искат,и не те оперират без да сте си платили?
Коларова
2015-02-09 09:56:21
Get Adobe Flash player
1.Кога ще се контролира стриктно неиздаването на касови бонове за потребителската такса?
2.Да се върне задължителвата диспансеризация на рисковите групи с установени социално значими заболявания
3.Защо все още се неглижира компетентността и професионалния опит на мед.специалисти придобили в МУ специалност \"Обществено здраве\" и \"Управление на Здравните грижи\"
4.Каква е политиката за задържане в Б-я на мед.специалисти от \"средния\"ешелон-мед.лаборанти,мед.сестри,рехабилитатори и пр,чиито заплати са замразени и получават с малко повече от санитари?!
Йорданка Шкодрова
2015-02-08 22:29:52
Get Adobe Flash player
Аз като майка не желая да се ваксинира моето дете.Според закона щом отказвам,трябва да плащам глоба в размер на 250 лева.Къде е моето право на избор?
2
2015-02-08 21:57:20
Get Adobe Flash player
Искам да попитам:
Може ли с приблизително 20 (двадесет пъти) по-малко средства за здравеопазване средно на човек да се постигне качество на услугата както в Австрия и Германия, примерно?
Мерси предварително, и ако някой знае как, моля да прати съвет как става.
Мая Георгиева
2015-02-08 08:42:43
Get Adobe Flash player
Защо личния ми лекар трябва да получава всеки месец пари от Здравната каса за мен при условие, че аз не съм го посещавала ?
Трябва да се плаща за извършена дейност. Това е ограбване на гърба на редовните платци на здравни вноски.
Прекратете го. Нека получават много повече, но при свършена работа. Както стана при зъболекарите.
Eneva
2015-02-07 13:21:20
Get Adobe Flash player
Държавата спешно трябва да организира национални програми за лечение на стерилитета, тъй като такива липсват. Цялото лечение, до като се стигне до фонд \"Ин витро\" се поема от пациентите. Това е абсолютно неприемливо, като се има предвид демографския срив. При клиничната пътека за проследяване на бременност, според мен е СКАНДАЛНО държавата да отпуска в масовия случай само 2 прегледа с видеозон в 21 век!!!!!!Да не говорим за биохимичния скрининг и феталната морфология, които са много важна част от проследяването на бременността, но държавата е АБДИКИРАЛА и те не се поемат от НЗОК. За какво ми кажете тогава плащаме здравни осигуровки!!!!!!!!
25 намерени, страница 1 от общо 3  1   2   3   
Тема на седмицата:
Препоръки при слънчево изгаряне на кожата

Още от Puls.bg


Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter