ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Форум "Детско здраве" среща родители и лекари утре в Интер Експо Център

Puls.bg   |   10 октомври 2014   |   Коментари 0
   
   
Форум

Източник: Puls.bg

Д-р Захаринка Гочева, д-р Марияна Свещникова, д-р Атанас Кацаров и Веселин Влашев, инструктор по лечебно хранене ще споделят ценен опит и знания за подобряване на имунитета на детето във Форум „Детско здраве“, който се организира от Puls.bg и ще се проведе утре от 10.00 ч. в Интер Експо Център.


На Форум "Детско здраве" педиатрите д-р Гочева и д-р Свещникова ще споделят ценен опит как могат да се предотвратят честите боледувания на детето, ще разбулят заблуди, свързани с детските заболявания и лечението им, ще посочат основни грешки, които се допускат при отглеждането на детето, виновници за неговия влошен имунитет. Няма да подминем и въпроса за ползата и ефектите на ваксинопрофилактиката.


Неделима част от грижата за здравето на детето е неговото хранене, затова г-н Влашев ще представени някои от основните правила, които гарантират изграждането на здрав организъм и адекватни защитни сили на организма му.


Тъй като опорно-двигателните проблеми при българчетата се оказват масово разпространени – срещат се при всяко второ дете – обръщаме специално внимание на профилактиката на гръбначните изкривявания и плоскостъпието при децата с помощта на д-р Атанас Кацаров, ортопед-травматолог от болница "Пирогов".

 


Форумът се състои от четири панела, в които е предвидено специално време за въпроси от страна на аудиторията към лекторите, след техните презентации. В кафе-паузите посетителите на форума могат да разгледат щандовете на нашите партньори: Алпенфарма, Биорегенерация и Биодерма, детска кухня Ян Бибиян, Vedra International.


Посетителите на форума могат да получат ценна информация за съвременните терапевтични средства при простудни заболявания от щанда на Алпенфарма, за атопичния дерматит от щанда на Биодерма. Щандът на Биорегенерация – банка за стволови клетки осигурява присъствие на лекар по дентална медицина, д-р Лилия Додовска, която ще отговаря на въпроси около вземането на стволови клетки от зъбче. От Биорегенерация подготвят специална изненада – томбола.


Генерален партньор на Форум „Детско Здраве“ е Глаксо Смит Клайн.

 

Заповядайте! Очакваме Ви.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Детско здраве
реклама
Галерия
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
Най-честите причини, поради които детето не спи
Най-честите причини, поради които детето не спи
Форум бременност и детско здраве 2016. Втори ден 3
Форум бременност и детско здраве 2016. Втори ден 3
Форум бременност и детско здраве 2016. Втори ден 1
Форум бременност и детско здраве 2016. Втори ден 1
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter