ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив на 1.10.

Puls.bg   |   12 септември 2017   |   Коментари 0
   
   
Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив на 1.10.

Източник: Puls.bg

Форум бременност и детско здраве на Puls.bg тази година излиза извън София. Поради огромния интерес най-големият специализиран форум за бъдещи и настоящи родители ще има още едно издание през 2017 г., този път в град Пловдив. 
 
Събитието ще насочи вниманието Ви върху най-важните въпроси за бременността, раждането, грижите за новороденото и детското здраве, представени от доказани медицински специалисти. Лекции ще изнесат изявени български лекари, които ще споделят актуална информация, базирана на задълбочените им знания и богат опит по важните теми, които вълнуват родителите. 
 
Сред основните акценти на Форум бременност и детско здраве в Пловдив ще бъде женската консултация. В панела „Бременност“ за очакванията на бъдещите майки и реалността ще говори акушер-гинекологът д-р Васил Даскалов. С лекция на тема „Девет невероятни месеца под сърцето на мама“ ще се включи и ембриологът д-р Мариела Даскалова.
 
Всичко за етапите на раждането, решенията в зависимост от процеса, както и за страховете и начините за справяне с тях, бъдещите родители ще научат от панела „Раждане“. Съвременни аспекти на естественото раждане ще представи д-р Георги Амалиев. Важната тема за стволовите клетки ще засегне д-р Пачеджиев. 
 
Защо неонаталният период е най-важният месец от живота ни ще разкрие специалистът д-р Диана Аргирова в панел „Бебе и детско здраве“. 
 
 
И още: как да се подготвим за раждането с помощта на йога за бременни, кои са най-големите заблуди за кърменето, как можем да профилактираме острите респираторни инфекции у децата и още важни теми и силни лектори очакват пловдивчани на 1 октомври.
 
Форум бременност и детско здраве е утвърдена платформа за среща между семейства и медицински специалисти, с възможност за личен контакт и индивидуални въпроси, свързани с периодите на бременността и грижата за детето. Събитието се провежда за седми път, като изданията в София традиционно привличат близо 1000 посетители дневно.
 
Събитието е ще се проведе в зала България, Международен панаир Пловдив.
 
Вход - безплатен.
 
 
Форум бременност и детско здраве се провежда с подкрепата на CryoSave и Биорегенерация

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Бременност и раждане
реклама
Галерия
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
За предимствата на вагиналното раждане
За предимствата на вагиналното раждане
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве 2016. Първи ден 2
Форум бременност и детско здраве 2016. Първи ден 2
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter