ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Класация на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“

Puls.bg   |   07 март 2017   |   Коментари 15
   
   
Класация на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“

Източник: Puls.bg

За шести път Puls.bg организира Форум бременност и детско здраве. На форума по традиция даваме възможност на бъдещи и настоящи родители да получат актуална и достоверна информация по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Нашите лектори участват с уникални презентации и те са отворени да отговорят на всеки въпрос отстрана на публиката. С това целим да съдействаме за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система такава, каквато е и пациентите. На пиедестал поставяме доверието – и затова в този шести форум инициираме нещо различно...
 
Puls.bg поставя началото на класацията "Специалистите, на които имам доверие" за отличаване на лекари, професионалсти по здравни грижи и клиники в България, на които, Вие читателите, гласувате доверие като пациенти на база своя личен опит.
 
Тази година в класацията ще излъчим специалистите и клиниките, които са спечелили доверието Ви с оказаната компетентна и внимателна грижа при проследяване на бременността, раждането и грижите за Вашата рожба.
 
В класацията могат да участват семейства с деца до 5-годишна възраст, родени в страната. С помощта на приложената анкета можете да гласувате за:
 
  • Акушер-гинеколог;
  • Акушерка;
  • АГ болница или родилно отделение;
  • Педиатър (или неонатолог).
 
Специалистите и клиниките с най-много гласове ще бъдат отличени на тазгодишното издание на Форум бременност и детско здраве. 
 
Всички настоящи и бъдещи майки могат да се включат в конкурса ни "Фото Puls". Той има две категории- „Бъдеща майка на фокус“, където могат да кандидатстват бременните и „Бебе на фокус“ за майките с деца до 2-годишна възраст. Може да изпращате снимките си до 20 април, а потребителите на сайта Puls.bg ще гласуват за своите фаворити и в двете категории. 
 
Чрез конкурса „Фото Puls” ще се излъчи най-харесваната бъдеща или настояща майка с бебе, която ще се появи на корицата на специализираното списание за форума. За победителката ще бъде организирана професионална фотосесия. Запишете се за участие ТУК. 
 
И тази година Форум бременност и детско здраве ще протече в два дни, събота и неделя. Мястото е Sofia Event Center. Запазете си датите 13 и 14 май!
 
 
Програмата ни отново включва сериозни теми и отговаря на горещите въпроси, свързани с бременността, раждането, бебето и детското здраве. Тази година поставяме тематичен акцент върху хормоналните промени през бременността, ще надникнем отново в света на новороденото, но по нов начин, ще говорим за кърменето упорито и ще се опитаме да докоснем една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето.
 
Разбира се, и този път ще имате възможност да зададете своите въпроси към лекторите и получите отговор директно от тях.
 
Бъдете с нас!
 
Благодарим Ви!
 
От екипа на Puls.bg
 
 
Шестото издание на „Форум бременност и детско здраве“ се провежда с подкрепата на: Cryo Save, Philips Avent, Mutsy, Медицински комплекс „Д-р Щерев“, Дентална клиника „Medical Dent”, Биорегенерация, Dove Baby и Дентална клиника „Петър Дучев“
 
Гласовете си може да подадете тук

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (15)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Росица Атанасова     2018-02-13 22:29:31
Хиляди благодарности на доктор Снежана Топалова! Част от екипа на АГ Селена. Невероятен човек и професионалист! Пожелавам и крепко здраве и много професионални успехи!
Доброслава Бързинска     2018-02-13 21:10:13
Д-р Камен Кръшков е моят доверен гинеколог, на който проверих и двете си бременности и раждания. Благодаря му от сърце, той е харизматичен лекар.Благодаря на моя анестезиолог д-р Димитър Георгиев, който освен висок професионалист е много духовит. На д-р Албена Молева неанатолог която е любимка на бебетата.Целия екип на АГ Селена заслужава признание и благодарност.
Любомира Ламбова     2018-02-13 20:41:51
Д-р Магдален Матев
kristina popitz     2018-02-13 20:22:26
Dr Zdravko Minev!
Ioana petkova     2018-02-13 20:18:09
доктор Angel stavrev
I akusherkata Katq Pavlova
15 намерени, страница 1 от общо 3  1   2   3   Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Стомашно-чревни проблеми по време на почивка

реклама
Още от Бременност и раждане
реклама
Галерия
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
За предимствата на вагиналното раждане
За предимствата на вагиналното раждане
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве май 2017
Форум бременност и детско здраве 2016. Първи ден 2
Форум бременност и детско здраве 2016. Първи ден 2
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter