ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Имплантирането на златни нишки забавя стареенето

Puls.bg   |   02 август 2011   |   Коментари 1
   
   
Имплантирането на златни нишки забавя стареенето

Източник: Dreamstime

Преди около 30 години френски учени разработват метод за предотвратяване на стареенето и увисването на кожата на лицето. С помощта на златни нишки, които се имплантират под кожата, може да се постигне стегната и гладка кожа, дори и след 50-годишна възраст.Въпреки разнообразието от нишки за подмладяване, златната остава най-сигурното и надеждно средство, поради плътността, цвета, устойчивостта и инертния характер на материала.


Имплантирането на златните нишки стимулира производството на колаген и еластин, белтъците, които играят ключова роля за стегнатата, гладка и опъната кожа. Нишките изглаждат фини и дълбоки бръчки, стесняват порите, подобряват пигментацията и кръвоснабдяването на лицето.


Естетичната процедура се извършва под местна упойка. Операцията трае около 1-2 часа, като веднага след излизане от упойката пациентите могат да продължат всекидневния си график.Около златните нишки се натрупват ретикуларни влакна, които образуват структура, подобна на мрежа, стимулираща производството на колаген, мастната микроциркулация и възстановителните процеси на кожата.

 Първите резултати след имплантацията са видими още на втората седмица и с течение на времето стават все по-добри, констатират експерти.Редица проучвания показват, че ефектът от златните нишки се запазва за повече от 10 години след имплантирането. Методът е особено подходящ за дамите, на възраст между 30-60 г.


Имплантите могат да повдигнат горната част на клепачите, увисналата челюст и да намалят назолабиалните гънки, което ще осигури по-сияен и младежки вид на лицето.
 

С помощта на златните нишки могат да се коригират и други области на тялото като брадичката, шията и гърдите.


Още по темата:
   
   

реклама  
Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Питам     2012-06-15 01:58:17
След спиране на ефекта може ли да се направи пластична операция или ново имплантиране?
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от
реклама
Галерия
4 признака за нездравословна връзка
4 признака за нездравословна връзка
Можем ли да удължим живота си?
Можем ли да удължим живота си?
Холестерол - 7 основни факти
Холестерол - 7 основни факти
Здравето през юни
Здравето през юни
Изгодни оферти
Още от Диети
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter