ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Физическата активност при диабет е от значение - 2

Puls.bg   |   19 октомври 2012   |   Коментари 1
   
   


Практикуването на физическа активност при диабет може да облекчи болката и неразположението.

Според проучване дори само един час спорт дневно може да забави прогреса на болестта.

Препоръчителна е консултация със специалист, който да насочи към правилните физически активности, съобразени със заболяването и индивидуалните особености на организма.

Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Георги Петров     2013-04-06 13:59:31
НАЙ ВАЖНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА СПОРТА Е, ЗА УКРЕПВАНЕ НА ЗДРАВЕТО.
До каква степен този принцип е извратен се вижда при жестокият САТАНИНСКИ бой, наречен БОКС. Към него могат да се причислят испанската Корида и някой видове като свободна борба при които похватите са толкова зверски, че животните, могат да им завиждат. Е изумително до каква степен Човекът надарен със 75% ДУХОВНА, БОЖЕСТВЕНА, КОСМИЧЕСКА СЪЩНОСТ, може да стигне, до такова, ЖИВОТИНСКО, поведение. Това не е само жестоко или срамно, това е психически НЕНОРМАЛНО, поведение на тези хора. След като човешката същност, е създадена от 75% ДУХОВНА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, то е явно че неговото послание е много ама много по вишше, от това, да се състезава зверски. За жалост, за това, почти не се мисли.
Петров - Натуропат.
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Препоръки при слънчево изгаряне на кожата

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter