ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

За по-добра костна плътност

Puls.bg   |   14 октомври 2016   |   Коментари 1
   
   


Остеопорозата е заболяване, което засяга костите и се дължи на намалена костна плътност. Повече от остеопороза страдат жените, но и при мъжете също се наблюдава склонност към фрактури заради изтъняването им.

Остеопорозата се проявява обикновено в постклимактериума, но реално се развива години преди това, а предразполагащите я фактори са действали десетилетия по-рано.

За това да се радваме на здрави кости на преклонна възраст от значение е дали им осигуряваме необходимите вещества още от детска.

Предлагаме ви кратка информация за полезните храни за здрави кости и срещу остеопороза, които следва да включваме ежедневно в менюто си...

Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Веси     2015-12-21 09:50:27
С информацията, която давате за витамин К2 сами създавате парадокс http://www.puls.bg/health/food/news_2992.html Къде е истината?
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter