ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Как здравословно да приготвим храната на барбекю?

Puls.bg   |   24 юни 2018   |   Коментари 0
   
   


Храната, приготвена на барбекю, е сред ястията, които много от нас консумират ежедневно. Червените и преработени меса се свързват с повишен риск от рак на дебелото черво.

Освен това, приготвянето на храната на огън може да „формира“ химически вещества в ястието, които да допринесат за развитието стомашно-чревни проблеми. Има обаче начини да намалим тези рискове, като променим начина, а и продуктите, които поставяме на скарата...





Коментари (0)

Няма изказани коментари.



Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter