ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Грешки при ползването на контрацептиви

Puls.bg   |   03 септември 2015   |   Коментари 1
   
   


Дори да смятаме обществото си за вече развито, то продължава да страни от важни социални въпроси, свързани със секса и предпазването от венерически болести и нежелана бременност. България е чудесен пример за това – липсват достатъчно информационии кампании по проблема, родителите така и не се осмеляват да говорят с децата си...Сексуалното образование е необходимо не само за запознаване с възможностите на съвременната контрацепция, но и с предпазването от половопреносими заболявания. Инфекциите се пренасят и от един единствен полов контакт и не подбират по възраст и социален статус.Здравната култура е ключов елемент в усилията за преодоляване на огромното социално и обществено бреме на половопреносимите заболявания и тийнейджърскaтa бременност. Случва се обаче да допускаме някои сериозни грешки.

Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

даниела     2016-02-27 10:25:42
хаи дееее:-D
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter