ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Какво да правим за здрави кости?

Puls.bg   |   14 октомври 2016   |   Коментари 10
   
   


Навлизайки в средната възраст, костната плътност започва бавно да намалява. При жените този процес се ускорява след менопаузата. Има обаче начини, чрез които може да се повлияе на прогресирането му. Един от тях е чрез консумация на подходящи храни, които да осигурят строителни елементи за костно вещество и намалят деминерализацията на костите.

Коментари (10)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Милушева     2017-04-06 22:03:59
Прясното мляко е много вредно !Прочетете Уолтър Файт, както и другите изследвания за други храни,...както и доказателствата за това!
Благодаря
vaida     2013-03-15 09:05:38
az piq tibetska gaba vredna ili polezna e slagam i vareno prqsno mlqko - kokvo lekuva bolna sam ot revmatoiden artrit
Lina     2013-03-12 00:14:57
2 lajitsi susam > 1l mliako
Георги Петров     2013-03-11 14:25:03
Идеално средство за здрави кости е прясното мляко, не варено направо от кравата, но във вид на КЕФИР. МЛЯКОТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАРИ, ЗАЩОТО ПРИ ВАРЕНЕТО така необходимият за костите КАЛЦИЙ, се превръща в ВАР която е неусвоима от организма и от полза, причинява вреда, като се отлага в черният дроб и по стените на кръвоносните съдове. Освен това, при варенето се унищожават така необходимите за здравето ВИТАМИНИ, ЕНЗИМИ и не на последно място КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДАТА ОТ ЖИВИЯТ ОРГАНИЗЪМ НА КРАВАТА. Тибетската гъба, Кефир има свойството да разгражда най добре /много по добре от киселото мляко/, високомолекулярният белтък КАЗЕИН, които при консумацията на прясно краве мляко, създава в човешкият организъм СЛУЗ, КОЯТО Е ОРГАНИЧНА МАТЕРИЯ, но МЪРТВА. Човешкият организъм, не може да РАЗГРАЖДА казеина и затова той се превлъща в лепкава слуз. Тази излишна и вредна за организма слуз, се натрупва в носната кухина, СИНУЗИТ, върху СЛИВИЦИТЕ, възпаления, операция, във трахеята и белите дробови, АСТМА, ПНЕВМОНИЙ,където храни и ГРИПНИТЕ ВИРУСИ, във гърдите, матката, простатата на мъжете, където тази слуз храни РАКОВИТЕ КЛЕТКИ. Тази органична но мъртва СЛУЗ, е причинител на доста голям брой заболявания. Ако човек изхвърли тази излишна слуз от организма ПОСРЕДСТВОМ ДЪЛБОКО ПРОГРЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА И ПОСЛЕДВАЩО ОБЛИВАНЕ НА ЗАТОПЛЕНИЯТ ОРГАНИЗЪМ СЪС СТУДЕНА ВОДА, ТО ЗА ТАКЪВ ЧОВЕК, ПРЕДСТАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ, ЛЕКАРИ, ЛЕКАРСТВА И ПЪТЕКИТЕ ДО АПТЕКИТЕ.
Петров - Натуропат. gtp5@abv.bg
Димитър Димитров     2013-03-11 12:01:22
Не е вярно за солта. Прекомерната й употреба е вредна. Със соята също има проблеми. Японците основно употребяват ферментирала соя, което е съвсем различно.Последните години се доказа, че витамин К2, който е съвсем различен от К1, е изключително важен за насочване на калция към костите и пречи той да се натрупва в меките тъкани, артериите, сърдечните клапи. Витамин К2 се съдържа в местните продукти и особено във ферментиралите растителни храни. Най-голямо съдържание на витамин К2 се съдържа в ферментиралия соев продукт НАТТО, който японците ядат от хилядолетие.
10 намерени, страница 1 от общо 2  1   2   Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter