ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Защо още не спи детето?

Puls.bg   |   26 август 2018   |   Коментари 1
   
   
Проблемите със съня се проявяват и при наличие на някои разстройства и медицински състояния. Предлагаме ви представяне на най-честите, плюс една типична особеност...Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

dino     2013-03-13 22:28:29
Ако родителите правят бурен секс и събудят детето,а то може да развие страхова невроза и да го е страх да заспи,защото може да мисли ,че се случва нещо страшно.Най-големият страх у детето е да не стане нещо с родителите му и може да реагира всякак на неизвестността какво се случва в спалнята.Моя приятелка ми е казвала как се е уплашила някога като е видяла баща си върху мама и е повръщала и растройство е имало.Страх я било тати да не смачка мама и тя да умре.Чак пред докторите признала защо не иска да яде и от какво я е било страх.така ,че всеки да избира подходящия момент за всичко.
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Галерия
реклама
Изгодни оферти

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter