Здравейте, обръщам се за консултация към вас.
През юли месец получих изтръпване на десния крак и дясната ръка , придружено с прилошаване и треперене. Невролог ми предписа Vinpoicetine + Agapurin като ми каза че съм пред инсулт. Много се уплаших и отидох на преглед ж София - болн. Вита , където при прегледа лекарката ми каза че хапчетата от колегата й са с еднакво действие, направи ми Доплер - каза , че няма изменения на кръвоносните съдове на врата, предписа ми Piracetam - 800 + Xanax, като ми каза че всичко е на нервна основа да се успокоя.
Оправих се , оттогава когато се ядосам повече или по продължително време започва да ми изтръпва първо десния крак след това и дясната ръка.
Преди около три седмици имах проблеми и доста се ядосвах , даже плаках, от около пет дена започна усилено изтръпване на десните крайници с леко главоболие, на моменти усилено сърцебиене с прилошаване и задух. Отидох н лекар , предписа ми Flosferon , Voltaren, Mydocain, Milgamma , прати ме на скенер на шийни прешлени, защото може да има ниакакво възпаление на нервните ......... Но аз още получавам сърцебиене на моменти със затруднено дишане, даже забрави да кажа, че има и шум в ушите вечер като си легна и се отпусна
Абе въобще .......
а аз съм на 38 г.
Моля за съвет