ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Прекомерният стрес има и физически, и психически прояви
Двата метода за спешна контрацепция са хапчето след секс и вът...

ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Модератори: админ, консултанти, Приятели

sposobnost
Мнения: 1
Регистриран на: 26 дек 2009 14:26
Местоположение: софия

ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от sposobnost » 26 дек 2009 14:57

ЗДРАВЕЙТЕ!!

ВЕЧЕ МИНА ДОСТА ВРЕМЕ, ОТКОГАТО СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ИЗЦЕРЯ ОТ ЕДНИ МРЪСНИ ГАДОВЕ, НАРЕЧЕНИ "КОНДИЛОМИ"!!! НА МАЙТАП ИЛИ НЕ, ПРЕДИ ОКОЛО 1.8 МЕСЕЦА ОТНЯКЪДЕ СЕ ПОЯВИ СТРАННА БРАДАВИЦА НА ЛЕВИЯТ МИ ТЕСТИС! СЛЕД ОКОЛО МЕСЕЦ ПОСЕТИХ ДОБЪР КОЖЕН ЛЕКАР ВЪВ ВАРНА! ЗАПОЧНА ЕДНА ПРОЦЕДУРА ПО ЛЕЧЕНИЕ НА КОНДИЛОМИТЕ В ПЕРИОД ОТ 6 МЕСЕЦА, КАТО НА МЕСЕЦ ХОДИХ ПО ВЕДНЪЖ!! ПИЕХ "БИОЗИН"- ПО ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ! РЕЗУЛТАТ НЯМАШЕ, А КОНДИЛОМИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕНЕ , СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ПЪТ! НА 3-ЯТ МЕСЕЦ ВЕЧЕ БЯХМЕ ОТКРИЛИ,ЧЕ И ПРИЯТЕЛКАТА МИ ИМА КОНДИЛОМИ, ВЪН И ВЪТРЕ! ЗАПОЧНАХМЕ ЛЕЧЕНИЕ, ОТДЕЛНО, БЕЗ ДА ПРАВИМ СЕКС! НО ТОВА НЕ ПОМОГНА!
СЛЕД КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ДРУГИ ЕКСПЕРТИ В ГРАДА ЗА ДОКТОРИ ПО КОЖНИ И БОЛЕСТИ, ПОСЕТИХ ДРУГ ЛЕКАР, КОЙТО МЕ ВИКАШЕ ВСЯКА СЕДМИЦА, ЗА ДА МЕ ГОРИ, ОТКАЗА ДА МИ ИЗПИШЕ "ИМОННОСТИМУЛАТОР"! ЗА ОКОЛО 2 МЕСЕЦА И 8 ПОСЕЩЕНИЯ, БУКВАЛНО БЯХ ПЪЛЕН НАВСЯКЪДЕ С КОНДИЛОМИ! ТОВА НЕ БЕШЕ МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ!
ГОДИНА ПО-КЪСНО, СЛЕД НАЧАЛОТО НА ЛЕЧЕНИЕТО МИ- ПОСЕТИХ 3-ТИ ЛЕКАР, КОЙТО МИ БЕШЕ ПРЕЛОЖЕН ОТ ХОРА, КОИТО СА ИМАЛИ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ И ТОЙ Е БИЛ РЕШЕН! ТОЗИ ПЪТ УСЕТИХ И РАЗБРАХ, ЧЕ ЛЕКАРЯТ НАЙСТИНА ДАВА ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ДА МИ ПОМОГНЕ- ЗАПОЧНАХМЕ ВСИЧКО ОТНАЧАЛО- ЕЛЕКТРОКАЛГУЛАЦИЯ, СЛЕД НЕЙНИЯ НЕУСПЕХ (3 МЕСЕЦА) , ПРОБВАХМЕ СЪС НЯКАКВА КИСЕЛИНА, ПРОИЗВЕЖДАНА В ТУРЦИЯ- НО ОТ НЕЯ РЕЗУЛАТАТЕ БЯХА ТРАГИЧНИ- ПРИЧИНИХА ГОЛЕМИ ИЗГАРЯНИЯ НА КОЖАТА МИ!
В РЕЗУЛТАТ НА ВСИЧКО ТОВА, МИ БЕШЕ ОБЯСНЕНИ,ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ СТАДИЙ, КОЙТО Е ПОЗНАТ НА МЕДИЦИНАТА Е ЛЕКАРСТВОТО "АЛДАРА"! АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ- ТОВА Е ПРОДУКТ, КОЙТО СТРУВА ПО 150 ЛВ.ОПАКОВКАТА (12 КРЕМЧЕТА-ЕДНОКРАТНИ) И СТИГА ЗА 1 МЕСЕЦ! ЗАПОЧНАХ ЛЕЧЕНИЕ С НЕГО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 МЕСЕЦА. СЛЕДВАХ ИНСТРУКЦИИТЕ И ПРАВИХ ВСИЧНО НУЖНО, ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛЯ ТЕЗИ ГАДОВЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ! ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ Т.Г. НЕ УСПЯХ ДА СЕ СНАБДЯ С ТЯХ ЗА 2 СЕДМИЦИ . ДО ТОЗИ МОМЕНТ БЕШЕ ОСТАНАЛ САМО ЕДИН МАЛЪК КОНДИЛОМ.
ЗА 2 СЕДМИЦИ, КАТО НАТОРЕНИ ГЪБИ, ИЗНИКНАХА МАСА КОНДИЛОМИ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАХ ЕДИН, БЛИЗО ДО ГЛАВИЧКАТА НА ПЕНИСА МИ (ДО ТОЗИ МОМИЕНТ, НЕ СЕ БЕШЕ ПОЯВЯВАЛ ТАМ).

ОТ КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ СЪМ СЕ ПОДЛОЖИМ НА ТОТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ, КАТО НЕ ПРАВЯ СЕКС ОТ 6 МЕСЕЦА ВЕЧЕ! АЗ СЪМ ЧОВЕК ,КОЙТО ИМА ОТЛИЧНА ЛИЧНА ХИГИЕНА, КЪПЯ СЕ СРЕДНО ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН, ИЗМИВАМ СЕ ПРАВИЛНО, БЕЛЬО СМЕНЯМ ВСЕКИ ДЕН , 2 ПЪТИ ИИИИ ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЩА, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ В ДУМАТА "ЧИСТОПЛЪТНОСТ'!

РЕЗУЛТАТА ДОСЕГА , ЗА МЕН , Е НЕЗАДОВОЛИТЕЛЕН- ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ НА ПЕНИСА, В КОРЕНА МУ ИМАМ КОНДИЛОМИ , МАКАР И ВЕЧЕ ДОСТА ИЗМОРЕНИ ОТ БИТКАТА С "АЛДАРА"; ЕДИН , ВЪВ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА КОЖАТА НА ГЛАВИЧКАТА- КОЙТО БЯХ ПРЕМАХНАЛ ЕДИН ПЪТ И СЛЕД ОКОЛО 20 ДНИ МНОГО БЛИЗКО ДО СТАРИЯ БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ НОВ!

В НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ Т.Г. ПОСЕТИХ ИЗВЕСТЕН КОЖЕН ДОКТОР В ГЕРМАНИЯ (МЮНХЕН) , ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАХ НА ДОКТОРИТЕ В БГ- ТА СЛЕД КАТО МЕ ПРЕГЛЕДА И КАЗА, ЧЕ МАКАР НА ЛИСТОВКАТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА "АЛДАРА" ПИШЕ,ДА НЕ СЕПОЛЗВА ПОВЕЧЕ ОТ 4 МЕСЕЦА, А АЗ ВЕЧЕ ГО ПРАВЯ 5- ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ МАЖА, ДА НАМАЛЯ ДОЗАТА ОТ 3 ПЪТИ СЕДМИЧНО НА 2 ПЪТИ ИЛИ ПО ВЕДНЪЖ! ТОЙ СЪЩО ПОТВЪРДИ,ЧЕ "АЛДАРА" Е НАЙ-СИЛНОТО ЛЕКАРСТВО И НЯМА ПО-ДОБРА НА ПАЗАРА!


СЛЕД КАТО НАПИСАХ ВСИЧКО ТОВА- ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, НЯКОЙ ОТ ВАС СБЛЪСКВАЛ ЛИ СЕ Е С ТОВА, СТИГАЛ ЛИ Е ДО ИЗВОДА,ЧЕ ТОВА НЕ СЕ ЛЕКУВА, СТАВА ЛИ ХРИНИЧНО! ТА АЗ СПРЯХ ЗА 2 СЕДМИОЦИ ДА МАЖА И ТЕ ИЗНИКНАХА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТПРЕДИ ТОВА- ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ СТАВАМ ЗАВИСИМ ОТ АЛДАРА, ЗАЩОТО АКО ТРЯБВА ДА СЕ МАЖА СЪС ТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ, ПО-ДОБРЕ ДА УМРА "НЕЗАДОВОЛЕН"! ТОВА Е ЕДНА АДСКА БОЛКА, КОЯТО СЛЕД 2 ГОДИНИ, АДСКИ МНОГО НЕРВИ И ВЕЧЕ БЕЛИ КОСИ (26 ГОДИНЕН СЪМ) АЗ ЛЛИЧНО ЧУВСТВАМ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ, ЧЕ СЪМ БЕСПОМОЩЕН, КОЕТО МЕ ПРАВИ НЕПЪЛНОЦЕНЕН ИНДИВИД, А ТОВА СИ Е НАКАЗАНИЕ!

ПОНЯКОГА И НА ДОБРИТЕ СЕ СЛУЧВАТ ЛОШИ НЕЩА- НАПРИМЕР, НИКОГА НЕ СЪМ ВОДИЛ СВОБОДЕН ПОЛОЖ ЖИВОТ. ИМАМ СЪМ ВИНАГИ СЕРИОЗНИ И ДЪЛГОГОДИШНИ ПРИЯТЕЛКИ И В ЕДИН МОМЕНТ ВСИЧКО ТИ СЕ СТОВАРВА НА ГЛАВАТА С ГОЛЯМАТА.......


ВСИЧКО, КОЕТО ЩЕ МИ СЕ НАШИШЕ, ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО Д А ГО ПРОЧЕТА !!!

amira
Мнения: 120
Регистриран на: 05 апр 2009 18:25

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от amira » 27 дек 2009 00:34

Здрасти и аз съм имала вземане-даване с кондиломи, но въобще не е било чак такова ходене по мъките като при теб.
След тия години на лечение надали някой ще те изненада с нещо ново, понеже вероятно си изучил проблема из основи, но все пак да повторя, че при силна имунна система, организма сам може да убие вируса. Към това трябва да се стремиш, ако искаш да се отървеш от гадините. Ако не пиеш имуностимулант (Алдара-та явно не е такъв, щом е кремче), трябва да започнеш да пиеш.
От моите кондиломи се отървах окончателно преди около 2 години след едно лечение с Фарматекс гел + Полижинакс (след горене), ама за мъж не знам как ще стане, понеже Полижинакса са глобули :roll:

naranza
Мнения: 10
Регистриран на: 25 дек 2009 17:41
Местоположение: sofia

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от naranza » 27 дек 2009 10:18

Здравейте защо не опитате с Котешка стъпка това е една билка която се препоръчва за лечение на брадавици може и да помогне! Но трябва дя се пие поне месец два.

thc
Мнения: 2
Регистриран на: 30 яну 2010 13:31
Местоположение: sofia

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от thc » 30 яну 2010 13:39

Кондиломата обича влага. Подсушавай се много добре след измиване, ако не си го правил досега. Иначе, при мен не е било толкова сериозно, въпреки, че бяха доста упорити, имах рецидив след месеци, но се отървах от тях. Тогава ги третирах само с едно лекарство, което ги гори, но не му помня името. Правеше се само в аптеките и то много малко аптеки. Трябваше да се слага само върху кодиломата като мястото около нея се намазва с вазелин за да не се порази здравата кожа. Но щом имаш и по тестиситя, явно ти трябва и промяна в начина на живот за стимулиране на имунитета.

valerivladimirov
Мнения: 25
Регистриран на: 24 сеп 2009 14:17
Местоположение: sofia

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от valerivladimirov » 31 яну 2010 01:41

Здравей!Това наистина е нещо страшно с тези кондиломи, но това може да бъде и знак, че имунната система спада със застрашително темпо и много се учудих защо не е изписан имуностимулант.Разбрах, че си от Варна, дано да не греша.И тъй като това са много деликатни въпроси, предлагам да се чуем и да поговорим по този въпрос.Моят телефон за връзка е 0878286440.Аз съм кинезитерапевт по професия, но опитът ми ме е срещал с много и най-различни случаи.Ще се радвам да се чуем и да поговорим.

С уважение:
Валери Владимиров

menndosa
Мнения: 25
Регистриран на: 18 ное 2011 21:01

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от menndosa » 18 ное 2011 21:13

От август го имам същия проблем. Аз също съм от Варна.
Ходих при една дерматоложка която ме маза с подофелин но без никакъв резултат. Кондиломите са около перианалната област, след проведеното "лечение" навлязаха вътре.
Ходих и на проктолог който ме обгори вътрешно с електрокалтер (това е най-отвратителната болка която съм усещал някога тръпки ме побиват като знам че можеби пак трябва да ходя).
Сега имам кондиломи отвън и продължават навътре по аналния отвор (нямам хомосексуална ориентация). Пия Биозин от 3 месеца и се мажа с алдара от 2 седмици. Резултата до този момент е такъв че не виждам нови а старите кондиломи не растът.
Психиката ми е срината, не мисля за нищо друго освен за кондиломите си. Не излизам никъде чуствам се затворенв себе си. Буквално без желания за нищо. До момента съм пръснал сумати пари (~2000лв) но ако трябва още ще дам само да има резултат.

Forum admin
Мнения: 2780
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от Forum admin » 19 ное 2011 14:14

Здравей Мендоса,

Понеже тук във форума е писано доста за кондиломите, но знам, че би ти отнело доста време да го прочетеш, ще бъда кратък : Най-честият причинител на рецидивиращи кондиломи е наличието на съпътстваща инфекция, която най-често е полово-предавана и за която най-вероятно не подозираш. Може да е всичко, което да ангажира имунната ти система и да пречи на организма да се пребори с вируса, който причинява появата на кондиломите!

Дори и да взимаш имуностимуланти, дори и мазането с най-добрия локален такъв, какъвто е "Алдара", ефекта ще е нулев, ако не си се изследвал за ППБ ( полово предавани болести), като хламидия, трихомони, уреаплазма и т.н. и не си се излекувал от тях. Накратко - първо се изследваш за съпътстваща инфекция, лекуваш я и паралелно третираш здраво кондиломите, докато не изчезнат!

Успех, дано съм бил полезен ! :)
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

asparuhr
Мнения: 1
Регистриран на: 15 окт 2012 10:55

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от asparuhr » 15 окт 2012 11:55

Здравейте, от две години имам същия неприятен проблем - имам няколко карфиолообразни израстъка в основата на пениса. Не им обръщах внимание, но не изчезват и нарастват по малко с течение на времето.

Преди 15 години (в момента съм на 40 г.) имах същия проблем - същата брадавица над коляното. Тогава проблема се реши от само-себе-си - морска вода (обичам да се кисна и плувам в морето с часове). Просто една нощ брадавицата изчезна, сърбеше ме, на сутринта просто я нямаше - остана само малко белегче.

В момента, пак се боря с проблема, пробвах сок от смокинов храст, болезнено е и разранява кожата около брадавицата. В бг мама препоръчват оцетна киселина, не съм пробвал, ако при някой действа ще се радвам да сподели. Преди месец ползвах билката - "Змийско мляко", сока не дразни, както сока от смокинята и брадавицата (най едрата) се смали след няколкодневно мазане. За съжаление няколкото растения ми свършиха (най- много сок има в корена) - растението е сезонно като трева, и просто спрях мазането и проблема си стои.
Не съм от почитателите на азот, скалпел , лазар и пази боже от "лекари (статистика набързо):)", затова ще съм безкрайно благодарен ако някой сподели за билката змийско мляко :)!

Nelogi4na
Мнения: 1117
Регистриран на: 24 сеп 2011 01:34

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от Nelogi4na » 15 окт 2012 17:33

sposobnost, за съжаление за да ти излизат толкова много кондиломи имаш някакъв друг проблем който ти срива имунната система. Направи си тестове за полово предавани инфекции /ХИВ, Хепатит, и пр./. Ако не е в това причината я търси другаде, направи си изследване пълна кръвна картина, нека те прегледат основно. Човешкия папилома вирус си живее в човек безпроблемно, не се активира докато имунната система не рухне и не му позволи.
Успех.
Ако някой ме харесва, определено знае защо. Ако някой не ме харесва, със сигурност не знае причината, но ако все пак я знае тя задължително не е свързана с мен :)
МЕРИ

menndosa
Мнения: 25
Регистриран на: 18 ное 2011 21:01

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от menndosa » 24 май 2013 11:32

Здравейте. Преди 2 години (юли 2011г.) забелязах образование в перианалната си област. Не обърнах внимание, но това образование което не предполагах че е кондиломи много ме сърбеше. Имах голям дискомфорт. Разрових се из форумите и си самопоставих диагнозата. Купих си кондилин, но и от него полза никаква. Разраних се толкова жестоко, че изпитвах затруднения при ходене.
След две седмици опити за самолечение се уверих, че без доктор няма да се излекувам. Посетих д-р Даниела Маркова в МЦ Хелиос - Варна която ме намаза с подофелин и изписа Изопринозин. Каза ми, че подофелина е токсичен и за това не се продава в аптеките за това през 2-3 дни трябва да хпдя да ме маже. И така ходих в продължение на 2 месеца през които едни кондиломи се махаха а други се появяваха. Бях в много тежка депресия особенно след като вляза да прочета за повече информация из форумите. Гледах какви ли не изображения, прочетох какво ли не за HPV а всичко това се събираше в мен до там, че един ден сестра ми ме заведе на психиатър който ми каза, че съм в тежка депресия и ми изписа антидепресант.
Един ден докато се оглеждах за пореден път на огледалото збелязах, че кондиломите продължават навътре към аналния отвор. Бях в шок.
Показах на лекарката за какво става дума а тя ми каза "Моята работа е до тук, за тези които са вътре ще отидеш на хирург". Така и направих. Отидох при добър проктолог който потвърди съмненията ми и ми определи дата за операция - септември 2011.
Подложих се и на това, бях в безизходна ситуация, не знаех какво да правя. Дълго след операцията изпитвах нетърпима болка, това беше най-най-най голямата физическа болка с нищо не мога да я сравня. След операцията всичко визуално беше наред, но след около 2-3 седмици отново забелязах папили. Отново посетих д-р Маркова която отново ме намаза с подофелина, но този път се загледах по отражението на пода и видя, че въпросната докторка ме маже, но как? Потапя клечка с тампонче памук в шишенцето с лекарството, маже ме и отново потапя същата клчека със същия памук в шишенцето и така няколо пъти което моментално ме наведе до мисълта, че тази жена маже и други хора и по такъв начин разнася вирусите от човек на човек а рецидивиращите кондиломи се появяват точно от лечението на "д-р" Маркова. Между другото винаги когато бях в кабинета на въпросната Маркова тя винаги си подрежда или въвежда направленията на компютъра и почти никакво внимание. За тази жена аз съм бил като подвижна касичка. Пръснах сумати пари и нерви покрай нейните импровизации на лечение.
След като се уверих в компетенцията на докторката реших да отида при друга докторка от св.Марина. Там ми препоръчаха да пия Биозин и ми изписаха Алдара. Предловиха ми да ги изгорят с лазер, но аз отказах. Мазах се около месец и половина с Алдара. През този периоз малкоте кондиломи изчезнаха, а по големите се смалиха. Нямах рецидиви.
По препоръка на приятел ходих и при д-р Теодора Йорданова от МЦ Снита която ми изгори с азот останалите папили.
След около месец се подложих на още една операция, за премахване на полип образувал се в последствие на първата.
Благодарен съм на д-р Йорданова а на Вас читатели от Варна, които имате проблем като моя НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА Д-Р МАРКОВА!!!
През кабинета и минават много хора, ами ако ме беше заразила с нещо друго?

Nelogi4na
Мнения: 1117
Регистриран на: 24 сеп 2011 01:34

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от Nelogi4na » 25 май 2013 23:16

И я ме светни ненормалнико, за да разбера, какви точно вируси могат да оцелеят в Подофелин че на мен не ми е много ясно? С какво точно е могла да те зарази?
Ако казваш че точно д-р Маркова не си разбира от работата, то тогава половината ХИВ позитивни в България да сме изпопукали. Извън клиника "Хелиос" тя ходи да помага на ХИВ позитивни хора с кожни проблеми. И като гледам 400 ХИВ позитивни за които тя се грижи, се разхождат с Кондиломи нон стоп а при ХИВ човек задължително минава през това , да не говорим че имат по 3 Херпеса Зостер залепени, и пр. прелестни неща. Чудя се как ли успява да ни излекува като е "некадърна"?
Явно си или самата д-р Йорданова, или нейн близък и си решил да правиш безплатна реклама. Само дето тоя път не позна.
Аз самата се лекувам от кожни проблеми при д-р Маркова във Варна, понякога съм й искала съвет по телефона дори, и винаги ми е помагала. И мога да поканя тук още 400 като мен които да потвърдят думите ми.
За д-р Маркова мога да си заложа името което донякъде съм си създала във форума, че дори и главата.
Ако някой ме харесва, определено знае защо. Ако някой не ме харесва, със сигурност не знае причината, но ако все пак я знае тя задължително не е свързана с мен :)
МЕРИ

menndosa
Мнения: 25
Регистриран на: 18 ное 2011 21:01

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от menndosa » 26 май 2013 10:27

Nelogi4na, да си запаим норманлния тон защото мога да съм по-груб от теб!
А на въпроса за Маркова (не казвам д-р защото за мен тя не е такава).
На Гръцката листовка на подофелина както и на кондилина са описани инструкции за употреба, където изрично е написано една и съща клечка (тампон) след еднокатна употреба да не се потапя отново в ишенцето с лекарството. Не забравяй, че няма невъзможни неща. След като смених доктора всичко се оправи. Тя през цялото времеме е лекувала, но в същото време е заразявала здравата тъкан и за това стигнах до 2 много болезнени операции.
Един доктор трябва да може да поставя диагнози и да предприема лечение. В моя случай тя не разпознаваше кондилома от изгаряне след електрокоагулация и ме отпращаше че всичко е ОК, но не небеше. Заради тази жена стигнах и до антидепресантите за това, че е специалист в областта си.
И в отговор на написаното от теб (Nelogi4na), не аз не съм д-р Йорданова а пациент изключително доволен от професионализма на тази лекарка. А ти случайно да не си Маркова, че така се засягаш или някой роднина?
Живеем в демократична държава и всеки си има мнение, аз, ти и всички останали. В случая аз съм доволен от д-р Теодора Йорданова (МЦ Санита) а ти от Даниела Маркова (МЦ Хелиос) и си казвам моето лично мнение.
Не ми се занимава с твоите (Nelogi4na) нелогични разсъждения.

lost_
Мнения: 32
Регистриран на: 09 юли 2012 16:47

Re: ТЪРСЯ АНАЛОГ, СЪВЕТ, МОЖЕ БИ И ПОДКРЕПА?!!!

Мнение от lost_ » 26 май 2013 17:21

Хей, опасни сте. Аз съм стигнала до извода, че обикновено човек съди за това до колко един лекар е добър по това успял ли е да му помогне или не. Със сигурност не трябва да бъдем коне с капаци и да си казваме, щом на мен не успя да ми помогне, то какъв лекар е тя, какво значение има на колко други е направила добро, след като при мен нещата не се получиха. Уви, такава е човешката природа- признаваме нечия способност ако сами сме я усетили.

Отговори

Върни се в “Секс и здраве”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта

cron