ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Анатомично органът наподобява структурата на лимфен възел
Оказва се, че средата не е толкова ключова

Дом за Коледа

Набиране на дарения, благотворителна дейност, взаимопомощ.

Модератор: Приятели

sybina1970
Мнения: 2
Регистриран на: 17 ное 2015 18:16

Дом за Коледа

Мнение от sybina1970 » 18 ное 2015 16:32

Дом за Коледа!
Здравейте! Искам да Ви помоля да помогнете на моя приятел в придобиване на собствено жилище? Прилагам документ за случая,за да видите за какво става въпрос. Ако може да организирате някакво благотворително събитиe за Коледа да му направите подарък-собствено жилище. Той в момента е много зле,много трудно се вкарва и изкарва от входа,не може да ходи в болница,в магазини,не може да живее нормално като другите хора,като върви бяга от хората,защото те имат собствено жилище,а той няма,затова те са "смърт на улицата" ,убийци,които искат да го убият с гробни места( гробни места за него са всички жилища,защото той няма свое). А ако има собствено жилище той ще се промени и ще живее по-нормално. За него е без значение какво жилище,важното да е в града,където има болници,поликлиники,социал на кухня. Ако можете помогнете!
Майката на моя приятел:
Аз съм на 67 г., пенсионерка. Казвам се Татяна. Аз съм майката на един много болен човек. Това е Михаил Максимов, на 31 г., той е инвалид първа група по психични заболявания (100% тр. нам. раб.) Неговата диагноза е: параноидна шизофрения (има експертно решение на ТЕЛК).
През 2008 г. той беше измамен от неговата роднина Златка Димитрова. Тя се явява първа братовчедка на починалия ми съпруг Васко, който почина през 2007 г. Златка убеди сина ми, че ще го направи крупен бизнесмен, милионер. Тя каза, че за осъществяване на тази цел Мишо трябва да продаде апартамента си в централната част на гр. Варна и да сложи парите от продажбата му (44000 евро) по сметката на нейната фирма (което той и направи), а след това го принуди да й прехвърли апартамента си в центъра на гр. София в замяна на нищо неструваща земеделска земя – пасище, казвайки, че това е небходимо за осъществяване на обещаната от нея цел и го заплаши, че в противен случай той ще изгуби 44000 евро.
Но след повече от година и половина чакане изпълнението на обещанията на Златка Мишо разбра, че това е измама.
Когато през 2011 г. той поиска от Златка тя да му върне 44000 евро и парите за апартамента в гр. София (който тя вече продаде) тя отвърна, че по-добре ще умре, отколкото ще върне парите и заплаши Мишо с убийство.
През 2011 г. беше подадена жалба до прокуратурата срещу Златка, но делото върви много бавно, както и всички подобни дела, които продължават с десетелетия.
Освен това всичкото й имущество е възбранено от трети лица и е обявено за публична продан. Така, че няма какво да се вземе от нея.
Но основния проблем на днешния ден е свързан с психическото състояние на Мишо. Такова дълго чакане и загуба на всичкото имущество и парите руши неговата психика. Неговото съзнание е деформирано. Сега му е присъщо новото болезнено осъзнаване на себе си и на обкръжаващите. По думите на Мишо „само той се явява един единствен истинският собственик, хазяин с истинския нотариален акт за собственост”.
Затова той не може да живее при чужди хора, които за него са „смърт на улицата”, кръвопийци и трябва да умрат. И при такова осъзнаване на действителността неговото място е само на улицата. И той може да оцелее само, ако му бъде оказана помощ в придобиване на собствено жилище. . За него собствено жилище - това е като операция за онкоболните. За него нотариалния акт за собственост – това е (по думите на Мишо) „границата между живота и смъртта”, тъй като „смъртта” не може да проникне вътре в собствеността и да го изпрати да умира, тъй като това е спасителна територия на живота, която се охранява от нотариалния акт за собственост, от закона и от съда. По мнението на психиатрите Мишо спешно трябва да промени социалния си статут (да се сдобие със собствено жилище), за да няма този непоносим за него раздразнител, който го убива: чужди къщи и чужди хора, които за Мишо са „смъртта“ и заради което неговото състояние само ще се влошава още повече. Той не може да излиза на улицата, да общува с хората, да ходи в поликлиника, аптека, магазин, да гледа телевизия, да чете вестници. Неговите всекидневни страдания са по-страшни от физическата смърт, за която той постоянно говори, тъй като тя може да го избави от тези непоносими страдания. И ако Вие имате такава възможност да помогнете на Мишо да се сдобие със собствено жилище, то ще станете негов спасител.

С уважение: Татяна
Моля да ми отговорите.

Ако имате възможност да помогнете,можете по моята сметка по-долу да изпращате парични средства за дом за Коледа

Банка ДСК
Титуляр: Ивелина Георгиева Жекова
IBAN: BG05STSA93000023097834
BIC : STSABGSF

sybina1970
Мнения: 2
Регистриран на: 17 ное 2015 18:16

Re: Дом за Коледа

Мнение от sybina1970 » 23 ное 2015 17:25

Моя приятел иска да го убия,защото не може да спи на улица,той иска да влиза в топлината на своя дом и тогава няма да е отчаян от живота. Дори 20 лв може да са от полза,защото ако 1000 души изпратят по 20 лв ще се съберат 20000 лв за гарсониера в град Варна.

Отговори

Върни се в “Зов за помощ!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта

cron