Страница 1 от 1

Търся добър лекар, който лекува косопад

Публикувано: 11 ное 2010 03:36
от emata61
Моля, препоръчайте ми добър кожен лекар в София, който работи със ЗК и лекува успешно косопад! Сериозно съм изплашена за косата си. От доста години насам се получи изтъняване на косъма на темето, но напоследък оредя драстично и на други места.

Re: Търся добър лекар, който лекува косопад

Публикувано: 01 мар 2011 22:39
от Александър Атанасов
Здравейте! Искам да споделя една,надявам се,ценна за вас информация.Аз съм Александър,търговски консултант към една световно известна фирма,която разпространява БИОЛОГИЧНО АКТИВНИ ДОБАВКИ в световен мащаб.Ако нашето тяло е здраво и има качествен материал за работа ще се справи с всяка болест.С помощта на БИОЛОГИЧНО АКТИВНИТЕ ДОБАВКИ ние даваме на организма си всички ВИТАМИНИ,МИНЕРАЛИ,АМИНОКИСЕЛИНИ,МИКРО И МАКРО ЕЛЕМЕНТИ и не БОЛЕДУВАМЕ.Може да се повлияе на всеки здравословен проблем,включително и на косопад. за връзка пишете на sandi_1983@abv.bg

Re: Търся добър лекар, който лекува косопад

Публикувано: 31 авг 2016 14:10
от AAngelov63
Здравейте това е телефона на г-н Ангелов за лечение на косопад в гр Чирпан 0893253962.

Re: Търся добър лекар, който лекува косопад

Публикувано: 21 яну 2017 23:40
от filis
Консултация с трихолог. http://liliyastyle.bg/ - клиника

Re: Търся добър лекар, който лекува косопад

Публикувано: 28 сеп 2017 10:59
от m.ruseva
Здравейте,
Лекарите, които лекуват косопад, се наричат трихолози. И аз, като filis препоръчвам да се обърнете към http://liliyastyle.bg/ - трихологът, при който ходих аз, се казва Лилия Арсова. Изключително добър специалист, който подхожда с внимание, търпение към теб и ти обяснява на нормален език защо се е стигнало до косопада (тук направих нужните изследвания). След това ми назначи терапия и още след 1-вия месец при мен косопадът намаля и положението беше овладяно.