ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Кръвен тест показва дали е преборен окончателно
Пийте чай от джинджифил
Формула дава резултата според пол, ръст, тегло и възраст

Разчитане на показатели при кръвни изследвания

Заболявания, които още не са обособени в отделна група или просто не сте сигурни къде да пишете

Модератори: anna_media, админ, консултанти

Viktorya
Мнения: 8
Регистриран на: 05 яну 2016 23:56

Разчитане на показатели при кръвни изследвания

Мнение от Viktorya » 28 мар 2017 12:48

Здравейте!

Скоро си направих изследвания, бихте ли ми помогнали с разчитане на резултатите? Дали всичко е в норми и има ли нещо, за което да се притеснявам?


ПКК

Хемоглобин - 114 (120 - 160)
Еритроцити - 4.13 ( 3.70 - 5.40)
Левкоцити - 6.7 ( 3.50 - 10.50)
Хематокрит - 0.361 ( 0.36 - 0,54)
Тромбоцити - 264 ( 140- 440)
MCV - 87.6 ( 80- - 96)
MCH - 27.60 ( 25 - 38)
MCHC - 315 ( 295 - 380)
CRP - 6
ГАТА ГТ - 12 ( 9 - 39)
АСАТ - 18
АЛАТ - 33.5
Ft4 - 16,10 (11.45 - 22.14)
TSH 1.22 ( 0.30 - 4.50)
Седимент урина - 1-2 левкоцити

д-р Цончев
Мнения: 33549
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Разчитане на показатели при кръвни изследвания

Мнение от д-р Цончев » 30 мар 2017 22:30

Хемоглобина е нисък малко, но за жени е нормално и не е притеснително в тия граници.

Отговори

Върни се в “ДРУГИ заболявания”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта

cron