ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Рядкото заболяване се проявява веднага след раждането
Бактериите не получават шанс да развият резистентност
Какво е разумно да очакваме от тях?
Плевралният излив може да е причина за задух

мнение и съвет

Модератори: админ, консултанти

Staffa
Мнения: 18
Регистриран на: 01 ное 2016 20:10

мнение и съвет

Мнение от Staffa » 06 ное 2016 15:09

Здравейте,от няколко дни чувствам едно парене в гърдите по средата,и като че ли нещо ме стиска в гърлото /все едно ме боли гърлото/ и леки болки в гърба от ляво и някой път в дястно,,но всичко това ту се появява ту изчезва.Лека отпадналост също чувствам.Нямам проблеми със съня и си похапвам Нямам никаква кашлица, но по 2-3 пъти да ден храча гъсти храчки,много гъсти ту чисти и гъсти ту леко кафеви,често уринирам по 6-7 пъти на ден.Пушач съм от доста,преди седмица започнах със електронна цигара но от 2-3 дни запощчнах да си пуша пак.Имам обаче едно притеснение което ме притеснява от 2-3 дни,чакам изследвания за Хепатит Ц и много съм разтревожен,може ли тези болежки да са от това?Благодаря

Staffa
Мнения: 18
Регистриран на: 01 ное 2016 20:10

Re: мнение и съвет

Мнение от Staffa » 06 ное 2016 17:36

Снощи си направих и аз изследвания на ензимите в черният дроб АСАТ 41 алат 80 ггт 37 билирубин 1.3 при нормални стоиности 0.3-1.2 , (WBC)- 10.2 Normalni stoinosti 4.0-10.0 / (RBC) 6.10 Normalni stinosti 3.80-5.00 / (MCV) - 63.6 Nomralni stoinosti 80.0-96.0 / (MCH) 20.5 Nomra 26.0-32.0/ (MCHC) 32.2 Norma 32.0-36.0 / (RDW-CV) 19.1 Norma 11.5-14.5 (PLT) 162 Norma 130-400 / (HGB) 12.5 Norma 11.5-16.0 /HDL/- 46 Norma 45-65 , /LDL/-77 Norma 80-130 , и да добавя имам и много гадно парене малко по надолу след гърлото,на ехограф ме гледаха всичко било ок само съм имал уголемена злъчка,но дробовете не са ми гледали и започвам да се притеснявам да не е някои рак.

д-р Цончев
Мнения: 33264
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: мнение и съвет

Мнение от д-р Цончев » 07 ное 2016 21:42

Не виждам нещо особено притеснително в тези резултати... Оплакванията ви не са свързани с хепатит, най-вероятно е сезонна вироза

Staffa
Мнения: 18
Регистриран на: 01 ное 2016 20:10

Re: мнение и съвет

Мнение от Staffa » 07 ное 2016 23:48

Благодаря за отговора д-р Цончев,може ли да ми погледнете и снимката и да дадете някакув съвет,защото тука докториме ми казаха да спирам цигарите и да сменям работата /боядисвам коли от 2-3 години/ Благодарч предварително снимка- http://alfa.kachi-snimka.info/images-20 ... 51423l.JPG

д-р Цончев
Мнения: 33264
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: мнение и съвет

Мнение от д-р Цончев » 09 ное 2016 21:27

На това отговорих на другото място.

Отговори

Върни се в “Бели дробове и плевра. Пневмония”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост