от mu6inka » 26 Фев 2012 21:06
казаха че водният плеврит се е получил вселдствие на прекарана пневмония на крак,а в болницата я лекуваха за бронхит,после за сърдечна недостатъчност, докато в стара загора не установиха че има плеврален излив.в пловдив и направиха дренаж и изтеглиха 1,500 течност.прибрахме се вкъщи и след две седмици почна пак да се задъхва и кашля и болки,но мисля че настина ,пи лекарства и се оправи.взехме все пак мерки и пак по лекари,които казаха няма ви нищо вие сте за пулмулог.как нищо и няма като слабееи болките продължават. болките са само отляво,казва че чувства самия дроб да я боли.мина време и пак по лекари пулмулог,който казва не сте за мен вие сте за гръден хирург.отиваме при него той пък казва за пулмулог..... и така след нова снимка се вижда че повече от половиния дроб е налице .лекарят - хирург каза,че няма тумори,дроба се е съвзел,всичко било от срастването да пие аналгин и ще помогне.всеки ден пие аналгин,немезили,спазмалгон какво ли не болката ая малко мине и не и дава мира дори да поспи.много ми е мъчно да я гледам така,вече без сили остана...