Мнение
от kamen » 17 май 2008 22:15
Здравейте,
С поднормено тегло съм (никога не съм бил над 60 кг при ръст 178 см). На 25 год. съм, не съм пушил никога, не пия. По принцип заради астматични стягания на алергична основа винаги съм бил освобождаван от физическо и дали заради слабата ми физическа форма, имам по-висок пулс при покой (между 80 и 90), а при натоварване скача повече нагоре (от порядъка на 140 по време на натоварването) и дълго време след прекратяване на натоварването остава висок - между 100 и 120. Примерно, днес премествах врати от шкафове нагоре и надолу по стълбите - товарихме ги, за да ги местим в друг блок, в резултат на което се почувствах бързо доста изморен, в един пиков момент даже сякаш не ми стигаше въздухът, и 3 - 4 часа след това пулсът ми беше 110 - 120, спадайки бавно, което допълнително ме изнервяше, чувствах се дискомфортно и може би това също влияеше. По принцип имам и тревожно разстройство. Според изследванията и ЕКГ, всичко ми е наред. Това обаче ме притеснява... Какво ще ми кажете вие, на какво се дължи и значи ли, че нещо не ми е наред?