ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Сексът като физическо упражнение
Сърдечните гликозиди са показани при сърдечна недостатъчност
Маслото от сусам възстановява косата и предотвратява падането ѝ

Трансфер Фактор

Модератори: админ, консултанти

gvg68
Мнения: 22
Регистриран на: 09 дек 2009 12:49
Местоположение: sofiq

Трансфер Фактор

Мнение от gvg68 » 20 юли 2010 20:46

моля ако някой е чувал или се е лекувал с този продукт /Трансфер Фактор /нека пише благодаря предварително

д-р Цончев
Мнения: 34871
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Трансфер Фактор

Мнение от д-р Цончев » 21 юли 2010 14:52

Това за какво е ?

gvg68
Мнения: 22
Регистриран на: 09 дек 2009 12:49
Местоположение: sofiq

Re: Трансфер Фактор

Мнение от gvg68 » 25 юли 2010 18:33

Трансфер Фактор™
РЕВОЛЮЦИЯ В ИМУНОЛОГИЯТА

НОВ, МОЩЕН, УНИВЕРСАЛЕН ПРИРОДЕН
ИМУНОМОДУЛАТОР И АДАПТОГЕН,
ПОВИШАВАЩ РЕЗИСТЕНТНОСТТА НА ОРГАНИЗМА
Какво е Трансфер Фактор™

ТФ – това са малки пептидни молекули, с големина 1000-10000 далтон, съдържащи 44 аминокиселини, от групата на цитокините. Наричат се така, защото предават информация на незрели имунни клетки, как правилно да работят, елиминирайки заплаха за нашия организъм. Те предават информация от един организъм на друг, от една клетка на друга. Наричат ги „интелект на имунната система“.
Източник за получаване на Трансфер Фактор™
Единият начин за и извличане на ТФ е от левкоцитите на кръвта. Впродължение на 40 години той успешно се прилага под формата на инжекции при болни с имунодефицит. Откриването на ТФ в кравя коластра и кокоши жълтък прави възможно приемането на ТФ перорално, като капсули. Самите молекули не се разграждат при храносмилане и са абсолютно безопасни както за бебетата, така и за възрастни хора.
Какви са съставките Трансфер Фактора™
ТФ е сбалансирана смес от три функционално различни фракции, които осигуряват ефективността на имунната система. Индукторите осигуряват общата готовност на имунната система, стимулират Т-клетъчния имунитет, повишавайки и засилвайки функциите на натуралните килъри. Супресорите регулират интензивността на имунната реакция, предотвратяват автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. Антиген-специфичната фракция осигурява възможност на имунната система много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организм. Всяка от тези три фракции подпомага за подобряване на адаптивните функции на имунната система.
Основното биологично предназначение на ТФ в организма е да осигурява имунната защита от бактерии, вируси, гъбички, ракови клетки и други антигени, предизвикващи аномалии на жизненоважни процеси в организма.
Трансфер фактор е предназначен за:
 Подобряване на работата на имунната система;
 Подобряване на резистентността на организма към стрес, натоварване и заболявания;
 Повишаване на устойчивостта към климатичните промени и смяна на часовото време;
 Повишаване на качеството на живота при хронични заболявания.
В научните публикации са отразени положителните резултати от приемането на трансфер фактора при такива болести като:
поражения на кожата и лигавицата от вирус херпес, включително офталмохерпес, хронични заболявания, предизвикани от цитомегаловирус и Епщайн-Бар, кожно гъбични поражения, дерматит, туберкулоза, проказа, лайшманиоза, бруцелоза, хламидиоза, вирусен хепатит В и С, СПИН, криптококоза, токсоплазмоза, вирусен и рикетциозен енцефалит (болестта на Лайм), немотивиран тежък астеничен синдром тип СХУ (синдром на хроничната умора), тежка миастения, упорито рецидивиращи инфекции на урогениталния тракт и УНГ-органи, остеомиелит, сепсис, алергии, бронхиална астма, атопически дерматит, псориазис, онкологични заболявания (остеосаркома, рак на бъбрека, млечна жлеза, стомаха, дебелото черво, назофаренгиален рак), при корекции на имунодефицита, предизвикан от химио- и лъче терапия, операционен стрес, болест на Алцхаймер и Паркинсон, епилепсия и детски аутизъм, остър склеротичен паненцефалит, язва на дванадесетопръстника, асоциирана с хеликобактер, захарен диабет, хронична гранулематозна болест Уискот-Олдридж, лимфогранулематоза (болест на Ходжкин), лимфома на Беркот, епидермална дисплазия (множествени злокачествени поражения на кожата), системен еризипал (червен вятър).

Описание на действието на ТФ за неспециалисти
Действието на ТФ може да се обясни много елементарно. Имунитет – това е способността на организма да се противопоставя на външни въздействия, нашествия от бактерии, вируси и вътреклетъчни паразитарни инфекции. Представете си, че Вашия организъм е бойно поле, а нападателите са вируси. Защитата на организма, имунната система е лошо обучена и невъоръжена армия от неграмотни войници без офицер, които не могат да определят, кои са врагове и кои не са. Със всяка битка, а най-вече с напредването на възрастта броят на тези войници намаля. Това създава благоприятна среда за развитието на вирусите и паразитите в нашия организм, тъй като те се страхуват само от имунната ни система, а почти всички болести имат паразитарен произход. Това което прави ТФ е смяна на лошо обучените войници с прекрасно въоръжен отряд за «специално назначение», който не само веднага разпознава враговете, но и се командва от добре организиран щаб на чело с велик полководец. Когато врагът е победен, армията на защитата(супресорите) спира да действа (ТФ няма аналог и е единствен продукт за автоимунни заболявания).
ТФ работи на принципа на антивирусната компютърна програма. Сканирайки файл след файл, открива и унищожава вируси и премахва това, което пречи на правилното функциониране. Разликата е само в продължителността на процеса. В компютъра всичко се случва веднага, а биологичния процес изисква време - понякога седмици, месеци а може да отнеме и години. Важно е да се знае, че антибиотиците абсолютно не действат на вируси, а водят само до дизбактериоза в организма (нарушават добрата флора в тялото). Вируса може да бъде победен само от имуннитета. Това е причината учените по целия свят да работят по разработка на средства за нормализация на имунитета. Повече от 80% от заболяванията са от нарушената работа на имунната система. Нормализацията на нейното функциониране води до подобряването на състоянието и възстановяване на здравето. Това важи и за имунодефицитни и автоимунни заболявания, което обяснява широкият спектър на действие и резултативност от продуктите на основата на Трансфер Фактор.
Продукти:
Трансфер Фактор Classic: Съдържа концентрат ТФ, извлечен от коластра на крава, представлява пептидна молекула. Условно се разделя на три фракции: индукторна, супресорна и антиген-специфична, която действа на принципа на поливалентна ваксина. Истински имуномодулатор. Повишава активността на NK-клетките на 103%.
Препоръки: Огромен спектър на предназначение: при всички случаи на вторичен имунодефицит, нарушения на имунната система. Особен интерес предизвикват: детска възраст, включвайки и новородени бебета, старческа възраст, алергични заболявания, вътрематочни инфекции при бремени жени.
Трансфер-фактор Tri-Factor: Съдържа ТФ от коластра на крава и жълтък от кокоше яйце. Деликатно регулира имунните реакции. Истински имуномодулатор. Повишава ефективността на NK-клетките на 283%. Абсолютно безопасен за всяка възраст и вида на заболяването. Препоръки: Широк спектър на действие, както и при TF-classic.
Трансфер-фактор Плюс. Съдържа ТФ Tri-Factor, цинк метионин и патентована комбинация от Кордиванти (инозитол хексафосфат, фитостерол от соя, екстракт от китайски и японски гъби, бета-глюкан от мая и овес, екстракт от алое вера, екстракт от маслинови листа). Истински имуномодулатор. Комбинацията притежава доказан синергичен ефект - увеличава активността на NK-клетките на 437%.
Препоръки: Онкологични заболявания, доброкачествени образувания, хронични персистиращи инфекции, остри възпалителни (инфекциони) заболявания. Препоръчва се да се съчетава с ТФ класик, Tri-Factor или Рио Вида.
Трансфер Фактор BCV: Съдържа ТФ Tri-Factor, действието на който е фокусирано на основни инфекционни агенти(вируси и бактерии), предизвикващи увреждания на сърдечно-съдовата система. Действието му е подсилено от природни витамини А, С, Е, ниацин, В6, фолат, В12; минерали в най-биодостъпния им вид: магнезий, цинк, селен, мед, калий, и патентована фирмена комбинация: екстракт гинкго билоба, чесън, глог, Q10, резервератрол, мая от червен ориз, масло от джинджифил.
Препоръки:Осигурява пълна противовъспалителна и антиоксидантна защита за сърдечно-съдовата система, подобрява състоянието на сърдечния мускул, кръвообращението, нормализира холестерина и холестерола, артериалното налягане и подобрява еластичността на кръвоносните съдове.
Трансфер Фактор ReCall. Съдържа: ТФ Tri-Factor, насочен за борба с инфекциони агенти, водещи до нарушение на функциите на главния мозък. Действието му е подсилено от патентована формула: магниев окис, винпоцетин, екстракт от плаун, соев лецитин, глицерофосфохолин, N-ацетил-тирозин, N-ацетил-цистеин, екстракт гинкго билоба, мелиса. Препоръчва се за профилактика за всички възрастови групи за поддържане на нормално функциониране на главния мозък (паметта, острота на ума), подобрение циркуляцията на кръвта и насищане с кислород. Като комплексна метаболизтична терапия се препоръчва за постояно ползване от хора, страдащи от нарушени функции на мозъка, най-вече в преклонна възраст.
Рио Вида. Течна е диетична добавка, съчетаваща в себе си ТФ Tri-Factor и мощните антиоксидантни свойства на сок от бразилско асаи. Вкусът и качествата й се подобряват с помощта на 100% чист сок от нар, черна боровинка, бъз и червено грозде. ТФ увеличава ефективността на имунната система на 283 %. Плодовете асаи – бразилското чудо – най-силния от известните растителни антиоксиданти са богат источник на аминокиселини, микроелементи и незаменими мастни киселини (Омега 6, Омега 9). Те възстановяват нормалното тонусно ниво без кофеин.
Рио Вида мощно нормализира имунитета и възстановява енергийния баланс на организ-ма, подобрява състоянието на кръвта, стомашно-чревния тракт, черния дроб, сърдечно-съдовата и нервна системи, може да помогне и при заболявания на опорно-двигателния апарат, както и при други заболявания. Явявайки се като уникален имунокоректор и антиоксидант, богат из-точник на микро и макроелементи, витамини, аминокиселини, а също така и Омега 6 и Омега 9 Рио Вида е прекрасно профилактично средство. Противопоказания може да бъде само личната
непоносимост към някоя от съставките. За подсилване на действието се препоръчва да се съчетава с други продукти на основа ТФ.
Биологично активни хранителни добавки на основата Трансфер фактор са произведени от «4 Life Research, LLC.» (9850 South 300 West Sandy, Utah 84070), USA, признат световен лидер по производство на продукти за имунитета. Качеството е гарантирано от GMP. Нашите продукти са включени в «Медицински справочник за лекарствени препарати и БАД, предписвани без рецепта» в САЩ. На нашия пазар се доставят без ограничение.
Ефективността от използване на продуктите на база ТФ е доказана от клинични изследвания, проведени в редица престижни клиники на САЩ и целия свят.

д-р Цончев
Мнения: 34871
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Трансфер Фактор

Мнение от д-р Цончев » 27 юли 2010 15:11

Аз лично не съм използвал подобен продукт, но е добре че дадохте повече информация за него.

Vilina
Мнения: 5
Регистриран на: 28 юли 2010 00:46
Местоположение: sofia

Re: Трансфер Фактор

Мнение от Vilina » 28 юли 2010 01:50

Информацията наистина е много ценна, само искам да уточня дали продуктът е достъпен на нашия пазар и откъде може да се закупи.
Благодаря

gvg68
Мнения: 22
Регистриран на: 09 дек 2009 12:49
Местоположение: sofiq

Re: Трансфер Фактор

Мнение от gvg68 » 30 юли 2010 21:48

трансфер фактор вдига имунната система на 400% и лекува до 80% от всички заболявания.

rocksy
Мнения: 1
Регистриран на: 08 ное 2010 23:07
Местоположение: sofia

Re: Трансфер Фактор

Мнение от rocksy » 08 ное 2010 23:10

Ето ви по-пълна информация.

http://www.sibir.bg/blog/rocksy1/?

ves_di
Мнения: 2
Регистриран на: 14 фев 2011 16:26
Местоположение: София
Контакти:

Re: Трансфер Фактор

Мнение от ves_di » 26 фев 2011 10:00

В нашето семейство ползваме продукта от една година.Наистина много ценен продукт.Благодарение на него,мъжа ми е жив и здрав,напълно се възтанови след прекаран хеморагичен инсулт.

panda
Мнения: 2
Регистриран на: 19 май 2010 10:00
Местоположение: София

Re: Трансфер Фактор

Мнение от panda » 06 мар 2016 18:53

Не вярвайте на това

Отговори

Върни се в “Лекарства, медикаменти, билки”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост