Та на 20 години съм и 4-5 години насам не спирам да боледувам .
1-во беше сърцебиене , лежах в болница 3 дни всички видове изследвания ми направиха , резултатите ми бяха отлични цитирам доктора "Здрав си като бик" и ми поставиха диагноза вегетативна дистония . Мина време оправи се това сърцебиене .
Появи се уртикария , пак на стресова основа , с чай от коприва оправям я някак си не е толкова голям проблема при нея .
След това пък се откри гастродуоденит , големи киселини около 1 година се тъпках с хапчета , но разбрах че без диета няма да стане , та диета , никакъв алкохол иии да чукна на дърво се пооправих и от това .
Сега обаче , декември имах допир с болна от ангина , и не по късно от 3 дни ме фана гърлото , точно на нова година . ЛК ми изписа антибиотик , аз не го пих заради гастрита , но ми отмина гърлото . На 14 Февруари , реших да пийна , прекалих наистина , на сутринта беше ужасно кървави храчки от носа , странен мирис отново в носа отшумя чат пат . Обаче явно тази нелекувана ангина си даде резултата . 1,2 месеца гърлото ми беше червено , ту се надуваше ту спадаше(по-точно лявата сливица) постоянно имах чувство за чуждо тяло в гърлото . ЛК ми изписа Дурацеф , 5 дена пих го гърлото се пооправи , но след 3 дена пак се наду . Отново ЛК ми даде някакво листче за гърлен секрет , откриха ми златист стафилокок . В антибиограмата нали да се види на какво е податлив тоя микроб от около 15 антибиотика имаше само S , и едно R(което знам че е добре) Днеска приключих със антибиотика Клацид СР, който ЛК ми беше предписала , 7 дена го пих , но пак ме дразни гърлото . По-малко е от преди но си го има дискомфорта . Искам да ви попитам възможно ли е да имам от тоя бацил и в нослето , защото от време на време има кръв във пипитата , предимно сутрин . А също така сутрин имам и болки в ухото не са силни но ги има , точно от страната на проблемната сливица , която се надува . Сега ще изкачаме 2,3 дена и пак ще направим гърлен секрет , но мисля да си заплатя и за носен , ако ЛК не ми даде бележка . Препоръчайте ми как да се справя с тия стафилококи или въобще ме насочете в правилната посока за премахването им . Честно казано на 20 г. съм и писна от болести ,дори вече ми е неудобно да ходя при ЛК . На външен вид нямам вид на болнав човек , смея да кажа , че съм добре изглеждащо момче и въпреки тия проблеми спортувам , но все се намира нещо да ми стане . Искам и сериозна приятелка да си намеря , но заради тия стафилококи не смея да поемам инициативи , за да не заразя някой . Лятото ще ходя и на стаж в чужбина , но как да тръгна , като знам , че не съм здрав
Благодаря за търпение , ако сте стигнали до тук и благодаря за евентуалните ви бъдещи отговори .