Значи,от около година имам едно такова изпотяване по крайниците,често настивам,температура-максимум 37.3,къркорене на червата,тежест понякога след хранене,силен метеоризъм или газове след хранене,но никак не съм си променял хранителните навици.
Понеже все ходя по лекари,и все резултатите добри,на гастроентеролог ми откриха гастрит-което е нормално,
последно бях на невролог,той ме изпрати на хематолог-интернист и след направените изследвания,каза да съм спокоен,нямам данни за хематологично заболяване и ми даде направление за психиатър,с думите че най-вероятно е от вегетативната нервна система.
Значи,миналата година пих ксанакс 8 месеца и после ретровил,но ретровила го спрях декември от ряз.
Така ,искам само да попитам-възможно ли е аджеба,да имаш газове,къркорене из червата и една отпуснатост в ануса,главобол,чувствителност към светлина и това да се дължи на вегетативна нервна система?
Последно алат беше завишен,но аз ям и пия и пуша без да се въздържам,последно изпихме 2.5 литра водка 2 човека:),пуша над 2 кутии цигари дневно и въобще заседнал ми е начина на жиовт като цяло.
а като млад не пиех,не пушех и бях футболист.....
Та моля ви най-учтиво за съвет!