от Yori » 13 Яну 2009 00:44
Здравейте,
Юли месец се оперирах и смених лява тазобедрена става. Притесненията ми около предстоящата операция и периода след това не бяха малко и бяха най-вече предизвикани от липсата на информация в българските сайтове. На запад подобен тип операции са обезпечени със солиден брой сайтове, в които детайлно се описват стъпките на предоперативния, оперативния и следоперативния период. Изключително съм благодарен на д-р Николай Цонев /ІV-та травматология в Пирогов/ не само за чудесната му и изключитално професионална работа по отношение на смяната ми на тазобедрена става, но и за съветите и подкрепата, която получих преди и след операцията. Хиляди благодарности на целия лекарски екип, ръководен от доц. Мишев, на д-р Георгиева, на мед. сестра Дани /Дани, изключителна си/, на д-р Павлов и д-р Нешев, на Рени /която пое рехабилитацията ми след операцията/, на всички, които се грижеха за мен, благодаря ви! И най-вече на теб, Ники!
От дистанцията на времето, операцията ми и всички преживявания покрай нея, изглеждат като странно приключение, което ми върна усмивката и за което се чудя защо съм отлагал толкова време...
Не би трябвало да давам съвети на хората, които имат проблеми с тазобедрените стави и на които им предстои операция, но на всеки, който би искал да получи повече информация за пътя, който предстои да измине, ако вземе решение за подобна операция, не бих отказал да споделя такава.
Успех на всички!