Мнение
от H.D. » 31 дек 2017 11:03
Здравейте!
Не знам до колко е актуална темата и дали ще получа отговор, но става дума за следното:
- На 03.12. счупих 5-ти пръст (кутре) на дясна ръка и така започнаха ходения по ортопеди и снимки, обеждвижиха счупения пръст като го захванаха за съседния играещ роля на шина и така 20-на дни. Последваха нови два прегледа последния на 18.12, при което ортопеда погледна нова рен. снимка и каза, че няма изкривявания, зарастване на криво и т.н. Пръста си зараствал правилно. Даде ми срок до 24.12 да стоя с шиниран пръст и след това да го освободя, така и направих, последваха нови две седмици срок за пълното му възтановяване като естествено го пазя от удари и тем подобни, но вече мина седмица от освобождаването и близо месец от самото счупване, пръста си стой някак отделен (една идея встрани) от другите и се прибира, чрез мой усилия. Свива се до едно положение и повече не. Също ми се струва леко изкривен и подут и продължавам да изпитвам някаква болка. Та нормално ли е за близо месец тези видими симптоми, който аз виждам на пръв поглед и дали не му е нужно повече време, защото мен ме притеснява да не остане така леко отделен от останалите и кривнал. Съжалявам, че не успявам да прикача снимка и да покажа с точност как изглежда и кое ме притеснява.