Страница 1 от 1

Моля за мнение

Публикувано: 04 окт 2017 16:40
от PDF3
Здравейте!Аз съм на 19 години и от доста време имам проблеми с мц ,но със всеки изминал месец стават все по-обострени.Основният проблем е че имам ужасни болки в ставите,костите и мускулите по време на цикъл, усложниха ми движението до такава степен,че в момента мога да извървя до около 1 м.Също така имам болки в сърцето и белите дробове и вдигам кръвно до 160/100,което не е нормално.Когато цикълът спре,тези симптоми отшумяват,но с течение на времето,започнаха да стават по-трайни.Ходила съм на какви ли не специалисти дори и в чужбина,отхвърлиха ми всякакви неврологични,ендокринологични и ревматоидни заболявания.
Лекар,които не е гинеколог ме посъветва,че може да е свързано с ендометриоза.Все още не съм ходила на гинеколог,заштото не знам при кого да отида.
Според вас могат ли симптомите ми да са свързани с ендометриоза и можете ли да ми препоръчате добър специалист,който се занимава с тази болест?

Re: Моля за мнение

Публикувано: 04 окт 2017 21:26
от д-р Цончев
Според мен, без да съм специалист, така описаните оплаквания нямат нищо общо с ендометриоза.
Мога да ви препоръчам добър ендокринолог в София.

Re: Моля за мнение

Публикувано: 05 окт 2017 16:51
от PDF3
Благодаря,че отговорихте толкова бързо!Аз обиколих всички ендокринолози и не се откри никакъв ендокринологичен проблем,та няма да има нужда, благодаря!