ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Налагат се заради високите температури
Избягвайте храни, които съдържат Е211 и витамин С
Бета-амилоидът се образува заради него

Проблем с общуването

Модератори: админ, консултанти

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 09:06

:P Значи като се хванете за това скачане от тема в тема, ми прилошава. Аз го разбрах дотолкова, че да разбера себе си - има ли или няма нещо хомо в мене. Принципно си прав - мъжете, тогава, когато сте възпитани, както трябва, се подвизавате в главата ми, както никоя жена.
Знам, че темата е много дълбока, за хомото, и не може да се изчерпа само с даденост във всички случаи на хомо.
Споко.
Относно проблемът с общуването... да спрем да спамим... то явно има две страни
- ниско самочувствие
- и прекалено голямо самомнение
двете крайности. Първото има лечение, второто може би няма нужда да се лекува.
Благодаря за интересния разговор.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 09:42

Абсолютно като Диноловата сте. Аз прескачам от тема в тема, за да може колкото може повече проблеми да разрешим за един час, струващ ми 40-50 лева, тя като не можа да намери друго освен проблеми с мъжа ми, за скачането от тема в тема се хвана, че видиш ли не сме били там за дълги светски разговори. :P Е не, да си покажа селинджърската страна?
:P
Прескачането от тема в тема е, когато човек стъпва на несигурна, непозната почва. Я ме накарай да ти направя бизнес план, като малко ми дадеш да си припомня кое след кое следваше, как се правеше баланса, и да видим дали ще има прескачания от тема в тема и пропуски.
:P
Аз ти описвам това, което ме е вълнувало през деня или назад във времето.
Естествено, че ще има прескачане от тема в тема, ако допреди дъщеря ми да направи кръвоизлив от носа, съм се вълнувала от това как мислят лесбийките, дали не могат да объркат някого, натрапвайки му, че е лесбийка и прочие. Та в един ден, могат да ме вълнуват коренно различни неща от лесбийството до аневризмата, зависи какво съм чела, как съм се чувствала и прочие.
И без това при приятелски срещи се говори за каквото се сети човек, :P биполярното не ми пречи, а по - скоро вече като титла го приемам, знатна при това.
А ма, ше ви се е, като нищо друго не остана болестно, прескачането от тема в тема да го обърнем в психично разстройство. Аз как мога да разбера, когато друг биполярен в една тема е събрал десетки наблюдения и е изказал лично мнение, изводи, допускания?! Значи то да разбереш биполярен е до това да имаш достатъчно висок коефициент на интелигентност.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 10:08

Нищо де, дори и така... се налага изводът, че жените трябва да са си жени, мъжете мъже, защото ако ненавиждаш противоположния пол, не е удачно да го наподобяваш като държание.
Иначе си бисексуален.
Аз бих могла да бъда бисексуална, но честно казано достатъчно изчетох за гъби и прочие, за да рискувам само ако е за нещо, различно от секс... по принцип.
И как няма да звуча объркано на места, когато имам неясноти.
Там, където съм сигурна, надали прекачам в друга тема, преди да съм изчерпала предходната.
На мен ми харесват женствени жени. Може би от комплекс някакъв за малоценност, понеже съм по - груба, което обаче е субективно понятие и зависи от ситуацията. Нищо ми няма, поне психически вече. Физически... ни `нам.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 13:47

Та... ти... недей пиша, като искаш. Аз да си продължа с регресивните си анализи.
Няколко пъти съм се сблъсквала с лесбийството, което е водело след себе си въпроси съм или не съм, дори е оставило чувство за малоценност, страх докъде мога да стигна в инакомисленето си.
Всъщност... като се връщам назад, едната ми правеше физиономии, каквито правеше главната актриса на филма "Секс игри", когато се опитваше да го разсмее. Другата пък ме хващаше за бедъра, когато се чувстваше несигурна и може би, защото е със сексуална натура. Аз защо никога не съм имала нужда да интимнича с приятелките си до степен да ги хващам за където и да било, както и повечето, единствено ако сме си бършели сълзи, тогава, или когато не сме се виждали - целувки, както е възприето при много близки хора, или най - много за ръце, понеже всеки човек почти се чуди къде да си завре ръцете, когато ходи. :P
Тъй като в миналото не съм се поставяла на мястото на другите, какви са подбудите им за подобни действия, съм циклела в собственото си съзнание, съм или не съм. В течение на времето, съм си изградила мнение, че мога да съм, стига да си го позволя. И така с всичко останало.
Опасна съм, когато не съм спала една седмица, защото в края й ми е невъзможно да говоря, понеже най - често са ми го забранили, обаче аз като си поставя някаква цел, съм толкова целеустремена, че мога да се държа наистина привидно неадекватно, неприето, макар и помислите ми да са логични, земни, обясними, дори в известен смисъл винаги намирам благородство в психозите си, независимо какво съм казвала, как съм изглеждала в очите на четящите ме.
Нетипичната сексуалност, тогава, когато е отхвърляна от средата, може да остави проблем с общуването, чувство за ненормалност....
Макс, аз много уважавам интелигентните хора, когато нямам намерение да си ги правя семейни партньори, сексуалните им мераци не ме вълнуват особено. Понеже темата трябва да е решение на проблема с общуването... аз бих заложила на интелекта. Много хора мисля, че като мен ценят това качество. То да е основна причина за приемането на хомосексуалността в бг.
Примерно.
Като че ли.
:P
Сякаш.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

max1
Мнения: 302
Регистриран на: 09 апр 2010 12:00
Местоположение: Хамбург

Re: Проблем с общуването

Мнение от max1 » 23 май 2016 21:18

Някои работим, не висим по цял ден онлайн.
Няма как да пиша, когато съм на работа. Вземи се запиши на курс по немски, ходи там занимавай се 5 часа, а следобяд като се прибереш определено ще са ви дали домашно и ще трябва да се готвиш. Така няма да ти остава време за притеснения и страхове, а и ще си в социална среда с другите участници в курса, няма да се чувстваш така самотна и няма да се налага да запълваш тази празнина с общуване по форуми в интернет.
Ако се съмняваш дали си хомосексуална си отговори на един едничък въпрос: изпитвала ли съм някога романтични чувства, впечатлявала ли ме е личност от същия пол при случайна среща или обикновено приятелско общуване, намирала ли съм контактът с личност от моя пол за особено очарователен? Ако да-значи отговорът е ясен. Ако не-пак отговорът е ясен. Не е нужно да имаш непременно сексуални фантазии с твоя пол, за да си такава. Отначало когато нямаш опит-съзнанието е много невинно, то не допуска директни мисли и фантазии за секс, моралната страна на съзнанието ти ги подтиска и изразява само платоническите такива.
Поне така беше при мен.

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 21:44

Стига бе, ако съм имала спукан капиляр в мозъка преди три години, поради любовни вълнения, примесени с други негативни, а всичко това беше отправено към мъж, е абсолютно невъзможно да съм хомо. Инцидентно да, но общо взето това са импулси повече, понеже обичам съвършените форми, красивите лица и т.н., нали съм с душа на художник, музикант и т.н...
:lol:
Мисля, че ще мога да почна работа скоро, а и аз си провеждах експеримент със себе си шест години - ще мога ли или няма да мога да си оправя психичното разстройство. :P
Успешен... само както казах, дано това причерняване да е инцидентно, а иначе да си е стандартното, което си ме спохожда при топло време и резки движения.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 22:05

Няма значение... принципно, за протокола... вместих се в обстановката, нямам кой знае какви притеснения при разговори вече, от последните дни промяна... абсолютно си мисля, че е въпрос на време... само дето на мен да съм писател ми беше детска мечта също.
:P
Също така, Макс, не мислиш ли, че е грехота да ме друсат с хапчета, казвайки че иначе нямало оправия, а аз да си стъпвам на краката стабилно. И мъжа ми, след като го накарах да се огледа държи ли се друг като него, омекна, та...
Единственото, което е важно е да си пазя нервите от тук нататък, защото по моята логика са като високото кръвно, веднъж премине ли се стабилно в нервен режим, няма връщане назад, което означава, че ако не се спра с нервите мога да стигна до халюцинации и да няма връщане назад. Докато до последно се ограничавах само до налудности.
А проблемът с общуването... да не е точно спам :P ... на мен проблемите ми тръгнаха от социална фобия, панически атаки и реални травми, много стресови ситуации в комбинация с несигурност за ориентацията ми за известно време. Всъщност едното момиче, от което се притеснявах, в последствие обърна резбата за известно време, та ми се струва, че ме е тествала. Аз се чувствах неудобно от нея. Иначе по - скоро комплекси имах, бяха странни всъщност едно време модните тенденции в моя край, но както и да е.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

max1
Мнения: 302
Регистриран на: 09 апр 2010 12:00
Местоположение: Хамбург

Re: Проблем с общуването

Мнение от max1 » 23 май 2016 22:26

За хапчетата не съм лекар и не мога да ти отговоря нищо. Ако може без хапчета-по-добре. Щом ти ги дават, значи така трябва.
Ако имаше спукан капиляр в мозъка-вече нямаше да си сред живите. Така, че си избий от главата тази идея за аневризма. Това е много рядък дефект, шансът ти да имаш е все едно да те уцели метеорит.

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 23 май 2016 22:45

Значи в такъв случай, първото предположение - че съм усетила вливането на щастието в очите, дет се вика, когато засвяткат особено.
:P Голям сеир, заради едната либоф, ше си докарам инсулт.
Те толкова много не си ги пият, аз ли да се прецакам.
Чао...и да покажа малко възпитание...
Благодаря отново за отделеното време, на мен лично ми беше ползотворно и приятно.
: )
Размътва ми се главата от писмени разговори и размисли.
Ей така за нищо.
Дори да усетя хомо импулс, не бих му се поддала, понеже в годините съм наложила принципа на дълготрайната връзка. Такива еднодневни преживявания, не знам на другите с какво им харесаха, на мен - не. Пробвала съм, отвратително е, глупаво... как ще ти хареса човек и все пак само веднъж ще си с него?
Пак ще ми е в главата дълготрайна връзка... иначе не виждам смисъл в риска с гъбите.
Както казах... отдавна не бях водила нормални разговори и тук за повече от два поста.
:P :P
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 24 май 2016 20:31

...
В смисъл, че модата по едно време беше да си държанка на някой, да те неглижира и в един по -късен момент да осъзнае какво ценно съкровище е заварил в леглото си... няколко пъти.
Аз каквато съм свита, на човек му е нужна поне половин година, за да ме опознае.
Бях де.
Сега... :P
Съм Голяма.
Та... от такива мимолетни връзки човек само ранява себе си, както казах по - рано - убива си щастието.
Иначе за хомото, достатъчно косвени доказателства имам за себе си, за да кажа, че не съм.
Иначе тя и първата ми мъжка любов беше платонична, което ме навежда на мисълта, че първо става въпрос за това, че по наше време долу - горе върлуваше мнението, че е повече въпрос на избор, отколкото на ген или пък на психично разстройство.
Ако едно време Е било, то към днешна дата мисля, че не е, защото по мое време мнението лъкатушеше, а моите анализи по темата сочат за насилие или за личен избор и предпочитания. В някои случаи се е касаело за среден калибър момичета, непогледнати от мъж... а нуждаещи се от ласки и така...
Случаи различни.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 24 май 2016 20:33

Това е уточнение за поколенията, Администраторите...
Отдавна не съм си бъбрила само с вас.
:P
Научила съм се аз на ласкателство, но не мога да отрека, че сте ми влезли под кожата, а д-р Цончев... ммммм, с кеф да му се прищипят нервите на човек, че да го посещава регулярно.
:lol:
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 25 май 2016 09:08

Обаче пък първата ми любов... беше толкова нежен, толкова ефирен, че пак остава малка въпросителна. :P
Във всички случаи, за да забия, както подобава и за да спра да се подпичквам с националните реликви, не бих казала, че съм слънчасала от четене, а повече от недочитане.
Слушах си "Върви народе възродени"... хм, че тя тази песен в 5 реда е описала цялата психотерапия.
:P
Край.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Проблем с общуването

Мнение от fantagiro » 25 май 2016 18:00

Послеслов
...
Не те знам как те стърпя да се откажеш от Търкан, Каванч и Керим.
И пак с какво са ме слъгали?
Косми
и
сини очи,
мигащи на парцали.
:lol:
Я си гледайте работата, бе, животът е прекалено кратък, за да тъна в омраза.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

Отговори

Върни се в “Психология. Интелигентност. Тестове за интелигентност”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта

cron