ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Пълноценният сън също изисква грижа
9 начина да облекчим сърбежа без помощта на лекарствени продукти
Препоръчително е да се прави веднъж или два пъти в седмицата

БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Хомеопатия, акупунктура, билколечение...

Модератори: админ, консултанти

MAGUS
Мнения: 7
Регистриран на: 03 фев 2011 15:28
Местоположение: София

БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от MAGUS » 13 май 2011 16:58

От доста време в България се разпространява версията, че тя е световен енергиен център и е буквално „надарена свише” с всевъзможни сеансисти и сеансистки – екстрасенси, ясновидци, магове, биолечители, радиестезисти и др. под., които постоянно и без право се занимават с хора, животни, природни сили и процеси. Действително този бум не е случаен – преди доста години беше стартиран най-целенасочено от няколко (цифром и словом) самонадарили се и самовъзвисили се „екстрасенси”. Те си позволиха да отварят и затварят „информоканали” в духовните тела (и мозъците!?) на случайни хора, да ги стресират с телепатични способности и зловредни енергийни въздействия с главна цел – подкарването им към специално (и небезкористно) организирани курсове и школи за „екстрасенси” (т. е. сеансисти) и приобщаването им към една социална прослойка, боравеща от векове тайно, а вече и явно, с паранормалните явления. По този начин започна печелене на незаслужена слава и луди (направо налудничави!) пари от инициаторите и по-ревностните им „следовници”. Сред всичките обаче, каквото и да афишират – няма (нито е имало) нито един истински авторитет! Понастоящем броят на такива сеансисти в страната (включително дошли от чужбина или родни, практикували там) е повече от няколко десетки хиляди, действащи законно, полузаконно и незаконно. Има и не по-малко опасни от тях (с абсолютно неизвестен брой), които уж не „работят” официално, не взимат пари и са „много способни”, но техните сеанси също излизат скъпо и прескъпо на доверилите се, нарушавайки исконния им духовен статус.
От векове се знае, че всички ясновидци, лечители и пр. са се „допитвали” до „нещо” свръхестествено и по-висше – дух, тотем, божество, Бог. Това „нещо” еволюира заедно с цивилизацията съобразно нейния коефициент на интелигентност. Никой от надарените „големи” пророци и лечители не е работил сам – без Духовен Учител. Колко от хората, занимаващи се с паранормалното, имат такъв? Съгласно окултните канони например, постигането на духовна връзка с Висш Учител, коства на Ученика минимум пет години строго обучение при пълна тайна на дейностите и изискванията, които е задължен да спазва. Къде учиха българските сеансисти и можаха ли да осигурят такова стълпотворение на Духовни Водачи, каквото са самите те? Ако е „не” – са шарлатани, ако е „да” – страната трябваше да е в благоденствие и просперитет, каквито обаче засега не се забелязват. С голяма тревога отбелязвам още, че при мен идват главно хора, чиито духовни тела и съдби са разстроени, именно от преки или косвени деяния на сеансисти. При това някои от тях дори не подозират, но други се оплакват от конкретни лица, при които са били на сеанс.
На практика всеки човек може да изпадне в състояние на паранормална медитация (много секти целенасочено се занимават точно с това) и да вижда и чува неща, неподозирани до тогава, но е необходимо волево усилие, за да се откъсне от това състояние, тъй като то не се възприема (нито овладява) качествено и трябва да си остане подсъзнателно, без да пречи. Някои донякъде успяват да се отдръпнат, други направо полудяват в една или друга степен, а трети, плувайки в морето на всеобщото незнание, се покръстват в сеансисти и така „ловят риба в мътна вода” (но никак не са добре умствено, че и здравословно).
Този бум от наивни и лекомислени хора, забравили Бог и въобразили си, че безнаказано могат да направляват човешките съдби има честа твърде близка аналогия със средновековните вещери и вещици с техните безразсъдни сеанси. Научени да живеят наготово на гърба на обществото, с псевдофилософията си тези паразити са особено опасни затова, че постоянно омаловажават сериозни ценности като труд, учение, задълбочени знания, достойно поведение, морал и много други стойностни неща. Прескачайки ги, те вездесъщо и напосоки раздават „блага”. Излиза, че всеки, заплатил си при екстрасенс, без труд и достатъчна интелигентност може да получи, онова, което желае и дори безнаказано да измести някой по-способен. И тъй като винаги безграмотността дава обратен ефект, на масови сеанси и неадекватни въздействия направлявани от сеансисти се дължат непростими и непоправими неща, както в личен, така и в обществен план. Примерите са ужасяващо много. Съществуват хора, чиито кариери, бракове, здраве, дори живот са прекратявани чрез целенасочени медитации, за да „пробие” клиент на някой си сеансист.
Крахът им обаче е неминуем – има Висш Ум, чиито закони за развитие на природата и обществото са неумолими и не търпят дълго нерационални (по-точно рационални) разточителства. И без Велика Инквизиция вече омръзват и западат. Нещо повече – все повече паранормалници ще страдат от енергиен (респективно умствен) недостиг, духовен упадък, липса на сили за сеанси и най-различни болести, като за някои последиците ще бъдат направо гибелни. В срок от няколко години броят им ще бъде напълно редуциран, а вредното им влияние – ликвидирано. Така че докато е време – да спрат роенето си и да се заемат с други поприща, вече без сеанси и нагласени медитации. Дали ще могат? Пък и как ли ще оставят лесните пари, неизискващи нито кой знае какъв труд, нито образователен ценз? Проблемът си остава само техен! Няма нищо безнаказано! Нищо не убягва от Закона!
Това пророчество е направено от МАГ ДЖУЛИЯ (0878160508, 0893547801) с помощта и съдействието на Висшия Ум.

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от Явора » 25 юли 2011 13:34

Здравейте!
В една друга тема от този сайт казвате че не практикувате биоенерготерапия?!. И в същия момент си предлагате енергийните услуги включително и със телефони на доста места.

цитат маг Джулия: " " " Единствената българска ясновидка (и маг) с висш ранг и доказани способности на астрално и ментално ниво, биоенергийна диагностика на духовно тяло, поправяне на карми и прекратяване на паранормална зависимост. Специалната й сила от години допринася за успех и освобождаване на живота на хората от това, което ги потиска. Напълно ликвидира всички видове неправомерно въздействащи от древността до днес магии и други свръхсетивни въздействия, без значение от кои цивилизации и култури (или магове) са въвеждани. Зарежда с позитивна енергия, отключва късмета, изготвя индивидуални сензо-хороскопи; таро, руни. При сеанс при МАГ ДЖУЛИЯ от духовното Ви тяло се „отписват” и неподозирани болести, .......и т.н" " "

Та с какво по точно се занимавате в областта на паранормалното?
Не мислите ли че самоопределленията ви като "единствената българска ясновидка с доказани способности......." и самоопределението "МАГ" ......ви поставят в общия кюп на ПСЕВДОмедиумите - осъзнати и неосъзнати лъжци.
Не ме разбирайте погрешно, нищо не твърдя конкретно за вас лично, .....а и няма как, нищо не знам за вас! И също така нямам и някакво по специално негативно отношение към нетрадиционните методи. Ако лекар от традиционната медицина се обяви че е ЕДИНСТВЕНИЯ с доказани способности, бих реагирала по абсолютно същия начин.

severen1
Мнения: 16
Регистриран на: 25 сеп 2011 19:34

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от severen1 » 04 ное 2011 01:20

Не съм лекар,но и това за маговете прилича на детска приказка.Какви магове,какви пет лева?
Години се занимавам с окултното.Всеки,който е навлязъл поне малко знае,че няма такова нещо като вътрешни водачи и учители.Затвориш ли очи си сам.И е добре,че е така защото иначе зависиш от някой друг,било то и Бог.И т.н.

MAGUS
Мнения: 7
Регистриран на: 03 фев 2011 15:28
Местоположение: София

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от MAGUS » 14 фев 2012 20:00

Макар и късно, тъй като не проверявам често този и други сайтове, в които пиша, ще отговоря на пасквила на Явора, сглобен от друга моя обява в Интернет.
За да коментирате критични материали на явно по-високо от възприеманото от Вас, Г-жо/це Явора, ниво, първо, освен, че трябва да сте усвоила добре правописа, трябва да имате и по-качествена аргументация, а не да тангирате по темата как да е.
Именно личните Ви пропуски в елементарния правопис са попречили да осмислите какво точно казвам в обявата си. Ще загубя малко време, за да Ви обясня, поради което ще разчленя изречението, та да стане ясно и за Вас. Първата част е: „Единствената българска ясновидка (и маг) с ВИСШ РАНГ” („Единствената” се отнася за текста с главните букви, който тук записвам така специално за Вас. Това е много съществено, тъй като духовната йерархия е извънредно важна, дори и сред ясновидците.) Следва съюзът „И”, свързващ първата част на изречението с втората част, която е: „доказани способности на астрално и ментално ниво....” (следва вече изброяване на това, което умея). Тук искам да отбележа, че имам предвид „астралния” и „менталния” план на човешкото тяло, въпроси, доста добре осветени от Чарлз Ледбитер (ако сте чували изобщо за него), както и от други адепти на учението (от Древна Гърция през Средновековието до наши дни).
Сега вече навярно Ви е ясно, че изречението се тълкува така: „Единствената ясновидка (и маг) с ВИСШ РАНГ и ДОКАЗАНИ способности на АСТРАЛНО и МЕНТАЛНО НИВО....” и т. н., и т. н.
Ето до какво водят пропуските в образованието, Г-жо/це Явора – неосмисляне и напразно губене на време в „писания” на пасквили.
На мнение съм, че на тази моя статия се „хващат” само сеансисти, които всячески се опитват да я оспорват и някак да ме засегнат. По такъв начин постъпвате и Вие. Познахте ли се в статията, защо е този протест? При това се опитвате да ме компрометирате по праисторически начин: когато някой дразни с правотата на тезата си, засегнатите опоненти бързат да го развенчаят като личност, макар и без факти. Цитирам Ви: „...нищо не твърдя конкретно за вас лично, .....а и няма как, нищо не знам за вас!”
Освен това – не може да се твърди, че МАГ е „самоопределение” – това е признание (може би призвание) за доказани умения. Запомнете от мен: всеки един ясновидец (изобщо екстрасенс) истински или менте (Вие използвате по-високопарното „ПСЕВДОмедиум” – съгласна съм с термина) е длъжен да знае до къде е. А именно – какви са възможностите му и колко му се позволява от Висшия Разум, който направлява абсолютно всичко в нашия свят (Земята) и във Вселената. Аз съм наясно, а Вие?
За съжаление времето напредва, чака ме по-важна работа от това да отговарям на безпочвени обвинения и то по отношение на две важни мои статии („БИОТЕРАПИЯТА – ПОРЕДНИЯ КАЗУС ПРЕД БЪЛГАРИНА” и ”БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ”), които засягат основни въпроси на морала и доверието между хората.
По отношение на „биоенерготерапията” (този термин е употребен от Вас и е от лексикона на сеансистите, които нито имат представа какво означава, нито имат дарба за нея) и предлагането на „енергийни услуги” е необходимо по-добре да осмислите какво точно казвам – това ще бъде един по-добър успех за Вас. Вие се опитвате да заемете позиция срещу моята, основана върху важни принципи, които би трябвало да са кредо на всеки, но за съжаление не е така. Считам, че функциите ми пред Бог, образно казано, освен „лечителски” (за духовното тяло) са и „просветителски”. В страната ни има много измъчени и буквално съсипани от всякакви проблеми хора, които трябва да бъдат наясно, а да не се оставят да бъдат заблуждавани и ограбвани и в „областта на паранормалното” от хора, които са ПСЕВДО- във всички отношения. Нямате точни аргументи Г-жо/це Явора и не бих желала да ме занимавате повече с подобни голословни пасквили (по отношение на последния термин имам предвид третото му значение в „Речник на чуждите думи в българския език”, 1982 г.).
При добро желание можете да се запознаете и с други мои статии-обяви в Интернет:
МАГ ДЖУЛИЯ: ДЕСЕТ ВАЖНИ ПРОБЛЕМА В ЯСНОВИДСТВОТО
МАГ ДЖУЛИЯ: ЯСНОВИДСТВО ИЛИ МЕРКАНТИЛНА ТЕЛЕПАТИЯ?
МАГ ДЖУЛИЯ: ЗА КАКВО СЕ ХОДИ ПРИ ЯСНОВИДЕЦ, МАГ И ПР.?
МАГ ДЖУЛИЯ: СПАСЕТЕ НЕРВИТЕ И ПАРИТЕ СИ!
МАГ ДЖУЛИЯ: ЗАКОНИ НА ТЕЛЕПАТИЯТА
МАГ ДЖУЛИЯ: ОПЪЛЧЕТЕ СЕ СРЕЩУ НАТРАПВАНИЯ УМСТВЕН УПАДЪК! – последна засега
МАГ ДЖУЛИЯ: КАК СЕ ПОЗНАВА ЯСНОВИДЕЦ-МЕНТЕ? – още непубликувана.

Нямам никаво намерение с мълчанието си да правя услуги на мошеници сеансисти, облагодетелстващи се без право, рушейки доверието на хората в истинското ясновидство, заложено и направлявано от Бог.

Бих искала да отговоря и на severen1. Не знам с какъв окултизъм се занимавате, но окултистите имат „Учители”, иначе обучението им е безсмислено. По-точно никой не би се занимавал с тях, ако са ненадеждни и не могат да достигнат до ниво за откровения. Но нека тайните си останат за посветени. И още – напълно е сигурно, че има Бог, без който нищо не може да съществува. Един известен философ беше казал (перефразирам): „Съществуването на Бог се потвърждава, когато се взрем в природата около нас.” Може да се добави още, че това личи още по-ясно в строгата организираност на човешкото общество.

Приключвам защитата си с два цитата от един известен учен – истински гений, станал на 18-годишна възраст доктор по математика:

«Ако Бог превъзхожда човешкия разум и не може да бъде разбран с присъщите на човека форми на мислене, – а това е позиция, която в крайна сметка може да се защищава, – то от гледна точка на разума не е честно да се унищожават интелектуалните сили на човека, вмъквайки Бог в такива форми, които трябва да имат прекомерно определено рационално съдържание.»
Норберт Винер («Бог и Голем»)

"Когато не знаем, явява ли се наблюдаваното от нас явление дело на Божиите ръце или на Сатаната, то се колебаят самите устои на нашата вяра. Само при такива условия може да се направи важният преднамерен избор между Бога и Сатаната, и този избор може да доведе до служене на дявола, или, с други думи, до магьосничество. Нещо повече, само в атмосфера, където действително е възможно магьосничество, процъфтява ловът на вещици, като имаща важно значение дейност."
Норберт Винер («Кибернетика и общество»)

Има над какво да се помисли, нали?
Поздрави!

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от Явора » 14 фев 2012 22:00

Какъв правопис госпожо, какви пасквили, какво сглобяване....какви измислици премислици? Не ви харесват многоточията ми ли......!
Или ви пречи малката буква на "вие"/"ви"!

Какви обвинения, какви аргументации! Изобщо не ме интересува да се боря с вас за нещо .....
Направил ми е впечатление тогава егоцентризма ви, и съм реагирала.
Нищо по различно и сега, пак излъчвате ХИПЕР нарцисизъм, самовлюбеност и горделивост.
Не ви ли хрумва че е по достоверно и обективно да ви похвали някой друг, самохвалството освен да ви закопае друго не виждам.

Който говори за Бог трябва да умее да надхвърля пределите на малката си личност, .....а вие не умеете! Е хубаво разбрахме че сте най добрата, и единствената......и друга като вас няма.

Иначе правилно сте усетила, не съм на вашето ниво и никога не искам да бъда! Аз съм обикновен и несъвършен човек!

Forum admin
Мнения: 2854
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от Forum admin » 14 фев 2012 22:35

Чудя се...да чета ли всичките тези безкрайни писания?!?
Не знам къде е мястото на налудничавите теми в този сериозен форум!?! Само по последното мнение, което прочетох ( на Явора ) е достачно да разбера за какво става дума...Ще изчакам какъв ще бъде отговора, наистина съм любопитен!:)
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

д-р Цончев
Мнения: 34571
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от д-р Цончев » 15 фев 2012 11:34

Хора разни, но аз лично, ако исках да публикувам подобно нещо поне щях да се постарая да го напиша на що годе български език (не дъртжим на членуването и запетайките, но поне на думите), или поне щях да го дам на друг да го напише. Така са правили дори в древността.

MAGUS
Мнения: 7
Регистриран на: 03 фев 2011 15:28
Местоположение: София

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от MAGUS » 16 фев 2012 11:24

Съжалявам, но не желая да продължавам в предложения от Явора софистичен уклон. Не ме вълнуват нито дребнотемия, нито пустословия. В такава категория спорове някои отстъпваме. Никой обаче няма да ме спре да продължа тази борба с войнството безсмислени сеансисти. В България има над 12000 души, занимаващи се с "паранормалното", които не носят нищо освен умствена пустота и задълбочават не само икономическата, но и духовната криза. Има много потърпевши, ограбвани с хиляди левове или завличани с ценни предмети (в т.ч. златни накити), дадени за "енергийно зареждане", след което сеансистът спира да вдига телефона и изчезва. Затова хората трябва да бъдат просвещавани и предпазвани, докато сами сложат край на търсенето на наивни и безперспективни решения в живота. Освен това, специално за Явора - не ме поучавайте как да възприемам Господ - с Него сме лични приятели!

Поздрави!

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от Явора » 16 фев 2012 12:11

Какви спорове...........!?

Добре, .... нека да е така както казвате че вие сте единствената българска ясновидка с висш ранг...от генерацията истински и действителни ясновидци!

НО освен с магиии, зареждане с позитивна енергия на хора и лични предмети, с възстановяване на брачни отношения, с помагане за отстраняване на съперничество при изневяра, с изготвяне на индивидуални сензо-хороскопи, руни, таро, с отписване на ?неподозирани? болести и др. общи неща......С НЕЩО СЕРИОЗНО И КОНКРЕТНО ЗАНИМАВАТЕ ЛИ СЕ!

Примерно с лечение на ПОДОЗИРАНИ реални болести занимавате ли се .........и съответно резултати някакви?! Защото този форум не е за клюкарско врачуване, брачни отношения, карти таро и други подобни общи приказки, а за алтернативно лечение на подозирани болести!

д-р Цончев
Мнения: 34571
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от д-р Цончев » 16 фев 2012 15:25

Става интересно....

MAGUS
Мнения: 7
Регистриран на: 03 фев 2011 15:28
Местоположение: София

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от MAGUS » 17 фев 2012 11:32

Слава Богу, не разчитам на ясновидски сеанси. Имам две реални висши образования и фирма и препитанието ми не зависи от посещаемост на клиенти как да е. Реалните ми успехи и дейности не са Ваша работа, но Ви гарантирам, че ще срина сладките нетрудови приходчета на неграмотните мошеници, които така арогантно защитавате. Имам и привърженици, и връзки и по всички възможни начини ще съдействам за помитането на тази паплач, забравила какво е Бог, почтеност и достойнство. Колкото се отнася до Вас, Явора - прави впечатление, че умишлено подминавате сериозните теми, които поставям и напълно злонамерено се насочвате към моята личност. Това не го прощавам! И още - не Ви ли е ясно, че този сайт е за интелигентни хора и наивните съждения, озлобените нападки и лошият стил на неграмотния войнстващ сеансизъм са неуместни? Баста! От този момент обявявам "писанията" Ви за спам и ще се отнасям с тях, като с такъв!

Forum admin
Мнения: 2854
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от Forum admin » 17 фев 2012 12:18

MAGUS, гледайте аз да не се отнеса към Вашите "писания" като спам!
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

д-р Цончев
Мнения: 34571
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: БЕЗПЛАТНО ПРОРОЧЕСТВО ЗА СЕАНСИСТИ!

Мнение от д-р Цончев » 17 фев 2012 15:40

И на мен тази тема започна да ми намирисва...

Отговори

Върни се в “Алтернативна медицина”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта