ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
9 начина да облекчим сърбежа без помощта на лекарствени продукти
Консумацията на портокали намалява риска от слепота с 60%
Здравословните храни и напитки от магазина, често не са такива

Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Хомеопатия, акупунктура, билколечение...

Модератори: админ, консултанти

healingwithin
Мнения: 3
Регистриран на: 10 окт 2013 11:45
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от healingwithin » 10 окт 2013 12:13

Според толкова много продукти на пазара-книги, видео и аудио курсове ние можем да излекуваме всички болести и неразположения. Само че при сериозна болест според мен никои подобен лечител не бива да съветва и изобщо не бива да му се взима съвета под никакво внимание че ще се излекуваме само с " неговия продукт " . Първо и винаги се търси традиционната медицина / добре е съвет от 3-4 доктори че се незнае ли знае ли се в последно време в България / и после вече алтернативните практики могат да се добавят постепенно, не внезапно и разбира се винаги се следи за обратна връзка.

ankamar56
Мнения: 361
Регистриран на: 15 юни 2010 00:44
Местоположение: СОФИЯ

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от ankamar56 » 10 окт 2013 17:53

Звучи несериозно да се твърди, че само с алтернативни средства могат да се "очакват" чудеса, защото това е само частен случай на подобрение. Защото факторите, които влияят или причиняват болестите не са само във вид на патогенни организми. Хомеопатията е ценна с подхода към анализирането на болестта като състояние и намирането на подходящото средство за лечение. Но и най-доброто лекарство /може да е медикамент или билка/ може да свърши временно работа. Особено лекарствата само тушират симптомите. Оздравяването като процес включва Промяна в начина на живот на болния човек. Ако той не направи тази промяна, то оздравяването ще е само временно състояние и после пак дисбаланс. А начинът на живот означава: начин на хранене, движение, общуване, мислене, работа, почивка, всичко заедно. Затова има толкова много случаи на излекуване, при които болният прави необходимите промени без да е поемал чудотворните лекове. Алтернативните средства са великолепни при профилактиката и поддържането на здравето. Нека се поставят правилно тежестите на лечебните фактори - най-лечебните се намират в самите нас - като направим необходимите промени. За тази цел хората трябва да поемат отговорността за самите себе си и да се наблюдават. И да търсят квалифицирана помощ при действителна нужда от това. А те могат да бъдат много по-полезни на лекарите и следователно на себе си, ако могат да опишат обективно историята на симптомите, които ги тревожат, и познават повече себе си.

Forum admin
Мнения: 2857
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от Forum admin » 10 окт 2013 19:22

Много добре обосновано Анка!
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

sara781
Мнения: 487
Регистриран на: 31 яну 2010 12:17
Местоположение: sofiq

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от sara781 » 22 ное 2013 21:03

Единствено Господ може да ни излекува. Ако е решил ще направи така, за да се излекуваме - чрез подходящи лекари, лекарства, добавки и др...или пък да се самоизлекуваме - който не вярва в чудеса, не е реалист, нали знаете. Трябва да се стремим да не трупаме грехове, защото болестите идват от там, а не толкова, че даден показател не е в норма, това е временно явление.

Nelogi4na
Мнения: 1117
Регистриран на: 24 сеп 2011 01:34

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от Nelogi4na » 12 дек 2013 04:19

Хубава темичка беше като замисъл, Явора, но нещо не се получи. Така че дайте да караме по същество вече, а за Алоето си има друга тема.

Лично аз бях малка когато ходих при една бабка в с, Бистрица, Дупнишко. Така и не знам дали е още жива, но ако е вече ще е над 90 години. Все пак говорим за случка преди 30 лазарника. След много силен стрес и уплаха просто бях загубила не само "ума и дума", а и двигателните си способности. По думите на роднини явно съм била в състояние на будна кома или нещо такова.
Та, отишли сме при бабката и тя е казала че трябва да идем да ми лее куршум 3 пъти, през 2 седмици, в събота. Още след първия път съм започнала да давам някакви признаци на живот, а след втория вече помнех, проходих и започнах да говоря горе - долу добре. След 3-тия път се оправих напълно. И така около 2 години си говорех напълно нормално, без грам да си личи че някога съм имала проблем, докато не почина любимия ми чичо. И заекването се върна с нова сила. Отидохме пак при бабката, тя ми изля куршума, без да й казваме какво е станало /тя не искаше да й се казва нищо/. И тогава каза че оловото се разтопило във форма на гроб с кръст /майка ми твърди че го е видяла с очите си/ и при това положение вече не може да ми помогне.

Друг случай на който бях свидетел. Случи се с един от най-добрите ми приятели. В следствие на Базедова болест имаше сърцебиене, трепереше целия като лист и беше отслабнал, на човек вече не приличаше. Мъж като канара, 100 кила, за няма и 6 месеца се стопи на 65. не можеше да спи, отказваше да яде, оплакваше се че нещо го задушава в гърлото... Въобще, грозна картинка.
Тогава някой им казал за Момера Пенчева от Стара Загора и с жена му отидоха. Още след първия път тремора му беше значително намалял, а лицето му от мъртвешко кафеникаво жълто, беше възвърнало горе-долу предишния си цвят. Общо взето,личеше си че е значително по-добре. Ходиха още само веднъж: човека си понапълня, тремора почти изчезна и сърцебиенето спря напълно. И това без въобще да взима някакви хормонални препарати. Тогава обаче, типично в негов стил, реши че вече е здрав и нищо му няма и отказа да ходи повече. Но въпреки че не потрети да отиде, състоянието му си остана на това ниво, не се влоши пак.
Ако някой ме харесва, определено знае защо. Ако някой не ме харесва, със сигурност не знае причината, но ако все пак я знае тя задължително не е свързана с мен :)
МЕРИ

Ivi.Georgieva
Мнения: 2
Регистриран на: 25 май 2018 14:10

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Ivi.Georgieva » 25 май 2018 14:39

Искам да споделя с вас моите впечатления от метод от алтернативната медицина.Страдах от хроничен цистит в продължение на 7 години. Опитах какво ли не, приемах антибиотици, лекарства, хранителни добавки и ефекта след всичко беше временен.Реших, че трябва да потърся алтернативен метод, явно стандартната медицина не може окончателно да ми реши проблема.Попаднах на медицински център Интегративна медицина.Занимават се основно с онкологични и хронични заболявания.Записах се за консултация и ми предложиха за моя случай метода биомагнитна терапия. Напълна непозната за мен, но реших да пробвам, нямах друга алтернатива.И сега мога горещо да я препоръчам!Щастлива съм да ви се похваля, че от симптомите на цистит няма следа!Впечатлена съм от работата им и методите, които използват.Дано има повече лекари и медицински центрове, като тях.

Forum admin
Мнения: 2857
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Forum admin » 25 май 2018 16:37

Дайте повече информация за този метод.
Има бактерицидно или антипаразитно действие ли?
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

Rafael
Мнения: 11
Регистриран на: 10 мар 2018 17:15

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Rafael » 26 май 2018 16:29

Здравейте.Благодаря за поставената тема.Надявам се да се превърне в полезна за всички , които наблягат на така наречените " нетрадициони " методи за лечение.

Подкрепям всеки личен споделен опит от първо лице единствено число!!!

Така се носи отговорност за това, което си споделил и евентуално може да навредиш с така нареченото " добро което искаш да направиш ".

Лично при мен си излекувах късогледство посредстом дадени от духовния ми Учител упражнения.Резултатът е потвърден и от " традиционната " медицина.

Ако някой се интересува може да ме попита на лични.

Успех в търсенията Ви!!!
Любовта е навсякъде около нас!!!

Forum admin
Мнения: 2857
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Forum admin » 28 май 2018 11:28

Защо на лични?
Нали това е форум за взаимопомощ.
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

Ivi.Georgieva
Мнения: 2
Регистриран на: 25 май 2018 14:10

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Ivi.Georgieva » 28 май 2018 12:16

Forum admin написа:
25 май 2018 16:37
Дайте повече информация за този метод.
Има бактерицидно или антипаразитно действие ли?
Биомагнитната терапия е терапевтична практика, която използва двойки магнити, за да изравни нивото на рН на организма и да премахне опасните ефекти, които патогените, токсините или уврежданията на органи или жлези могат да окажат върху здравето. Според биомагнитната терапия, голям брой заболявания, включително рак и много други комплексни заболявания, са свързани с промени в нивото на рН. Промяната в алкална или кисела насока благоприятства развитието на редица инфекциозни микроорганизми като вируси, бактерии, гъбички, паразити, токсини и други вредни фактори. Заболяването не може да се развие, ако нивото на рН е в рамките на нормата (7.3). Терапията с магнити двойки е способна да възстанови киселинно-алкалния баланс в организма и здравето, атакувайки причината за проблема, а не само симптоматиката. Биомагнитната терапия може да се използва за профилактика на множество хронични заболявания.За повече информация прилагам линковете, от които можете да се информирате допълнително:
MOD EDIT

Отговори

Върни се в “Алтернативна медицина”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост

cron