ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Пълноценният сън също изисква грижа
9 начина да облекчим сърбежа без помощта на лекарствени продукти
Препоръчително е да се прави веднъж или два пъти в седмицата

Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Хомеопатия, акупунктура, билколечение...

Модератори: админ, консултанти

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Явора » 26 фев 2011 19:06

Темата я правя с цел да е изцяло с практическа насоченост, далеко от теорията, книгите и буквоядството!
Да може да помогне на хората да отсеят алтернативните лечители.

Интересува ме следното: Реално излекувани хора по енергиен начин или някакъв друг алтернативен или комбиниран енергиен+друг алтернативен.
Медийния, интернет, книжния пазар са пълни с информация за .....много лечители.
Един лекувал рак.
Друг правел духовни операции.
Трети се справял с диабета.
Четвърти лекувал очни заболявания.
Пети се бил специализирал в проблеми с опорно-двигателния апарат.
Шести бил експерт по ендокринни проблеми....
Седми лекувал всичко....

Темата НЕ е е за ясновидство и врачуване - кой на кого какво бил познал. Ако ясновидството има някакво отношение към диагностиката и лечението, да може.....но по други причини НЕ!

Интересуват ме по конкретни случаи.
А не такива от типа...............боля ме глава, еди си колко сеанса при еди си кой и се оправих............или пък имах киста на яйчник еди си кой лечител ме спаси от операция, като кисти има всякакви включително и такива които могат да изчезнат и спонтанно без лечения...................или пък бях подтиснат/а и объркана/а еди си коя лечителка ме оправи.
По конкретни неща ме вълнуват, ............но ако няма, не ги търся на всяка цена!
Може и да не е само излекувани от биоенерготерапевти, в един друг форум срещнах човек твърдящ че негова близка е излекувала рак с генератора на Райф.........всякакви алтернативно излекувани хора на практика.
А и би била полезна такава информация на много хора!

Ще помоля никой лечител да не си прави самореклама в смисъл да пише под прикритие на име на уж излекуван негов клиент/пациент.

Forum admin
Мнения: 2854
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Forum admin » 27 фев 2011 01:03

Тук из форума витае един натуропат, който лекува с урина :roll:
Интересно ще ми е дали някой ще се включи с опита, който има от лечението с урината си. Той господина твърди, че тя лекува всичко...умолявам ви..споделете !
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

Forum admin
Мнения: 2854
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Forum admin » 27 фев 2011 01:11

А, да!
Току що видях пост на потребителката Forever, която посъветва един господин да не си оперира простатата, ами да пробва с Алое. Не искам да звучи, като заяждане....в никакъв случай - все пак сигурно и другите потребители са чували за антисептичното действие на урината, както и за качествата на Алое-то. Това, което искам да разбера и поздравявам Явора и я подкрепям е, че искам да разбера има ли реално излекували се и едва ли не заместил ли е традиционната медицина това алтернативно лечение с урина и Алое?
Благодаря !
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

д-р Цончев
Мнения: 34571
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от д-р Цончев » 27 фев 2011 22:34

Forever от доста време го предупреждавам с най-добри намерения, за съжаление не отчитам особен ефект... а не искам да влизам в излишни спорове.

Forum admin
Мнения: 2854
Регистриран на: 10 авг 2008 01:43
Местоположение: София

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Forum admin » 01 мар 2011 01:57

Разбирам Ви д-р Цончев...разбирам Ви...! :)
Ако искаш да узнаеш бъдещето - изследвай миналото!

Lany
Мнения: 13
Регистриран на: 24 яну 2011 14:10
Местоположение: sofia

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Lany » 09 мар 2011 15:31

Излекувахме алергията на сина ми с хомеопатия.За жалост традиционната медицина не предлага нищо адекватно в много случаи.Това беше и причината да се обърнем тогава към хомеопат.Детето реагира изненадващо бързо и положително.На 3 г се разболя от коклюш и искаха да ни приемат в инфекциозна болница .Аз отказах и отново се обърнахме към хомеопатията .Е,оправи се с хомеопатия . Не разбирам защо трябва да се отрича метод,който помага ,още повече ,че не вреди .Ако дадено заболяване може да се излекува без купища лекарства ,защо не?
За енергиен метод ,нямам представа .Нямам познат ,който да се е лекувал по този начин.Ще съм любопитна да науча,ако има такъв.

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни лечите

Мнение от Явора » 09 мар 2011 17:43

Lany, енергийни методи за лечение става въпрос за така наречените биоенерготерапевти хората с екстрасензорни способности(медиуми/лечители), според вярванията им лекуват с космическа енергия и с помоща на същества от отвъдния свят....ииии духовни практики.

Тази тема я пуснах след малко по горещ разговор с потребителя "Forever", който твърди че върши чудеса и по този екстрасензорен начин и по други алтернативни методи. Аз нямам нищо против да върши чудеса(даже ми се иска да може да ги върши), но с болното нереално самочувствие което демонстрира при разговора как да имаш вяра на такъв човек....вяра на човек който хората вече му научиха наизуст имейла от самореклама повече от година сигурно. И нито казва как се казва за да потърси човек информация......нито пък някой е съобщил да се е излекувал от него.
ЗА това отворих тази тема. Съмнителните саморекламни разкази на лечители не ме вълнуват, но реални разкази на изекувани хора биха ми биле интересни ако ги има.
Да, малко съм наблегнала повече на енергийните екстрасензорни методи за лечение, но темата е за абсолютно всякакви алтернативно излекувани от нещо сравнително сериозно

ivtove
Мнения: 7
Регистриран на: 12 фев 2013 18:03

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от ivtove » 15 фев 2013 13:18

Здравейте,
Ползвам уреда, много месеци. Подарил съм такива на роднините и приятелите си.
Това, в което съм сигурен е, че уреда, направен по този начин действа и то много качествено.
От ползването на апарата съм се убедил, че най-добри резултати се постигат, като при всяко ново пускане на една и съща програма е добре да се сменя мястото на електродите по тялото - ръка-ръка, ръка-крак, крак-крак. Като контактна паста може да се ползва какъвто и да е хидратантен крем.
Тъй като уредчето го ползват вече доста близки мои хора, както и аз - ще ви напиша нещата, за които съм сигурен, че действа и оправя:
Грип, настинки, хроничен синузит, невралгични болки и невралгии, гъбични инфекции, псориазис. Това са нещата, за които съм сигурен на сто процента (и за които се сещам в момента).
В момента уреда го ползва и човек с пълна дисфункция на щитовидната жлеза (следващия месец ще ходи на нови изследвания, защото смята, че вече има резултат).
И още нещо - относно рака. Преди година и половина отстраниха едната гърда и лимфните възли на човек, на когото много държа. (Това всъщност беше и причината да стигна до този уред.) В материала й имаше три различни разновидности на ракови клетки. Днес е абсолютно чиста и без разсейки където и да било.(С отказ от химиотерапия) И съм сигурен, че и занапред ще бъде така. За мене това се дължи на ползването на уреда. Не мога да го докажа, но лично аз съм убеден, че е така.
И още един такъв случай - лично с мене, като не мога твърдо да докажа, че е било рак - просто не ходих по лекари.
Първо се започна с периодични болки на две места - до гръкляна от дясната страна под костта и надолу по хранопровода. След няколко месеца под костта на мястото на болката започнах да напипвам нещо твърдо, а по хранопровода на мястото на болката всичко,което преглъщах просто някак преминаваше затруднено. След още около месец на същото място вече преминаваше трудно дори и течност, а образуванието до гърлото беше пораснало дотолкова, че се напипваше съвсем спокойно над костта и беше с доста внушителни размери. Точно по това време се появи и уредът. След две - три пускания през три дни започнах да преглъщам спокойно, а това, което се напипваше започна да се смалява и за около месец изчезна напълно. След първите две пускания на уреда ми беше много лошо и то почти по цял ден след употребата му. От третия път нататък вече нямаше такива странични ефекти.
Ами - това е. За мене уредът работи и то чудесно. Силата на тока се понася абсолютно спокойно, дори и на максимална мощност - според мястото на което са поставени електродите и чувствителността на самия човек.
Програмата, която ползвам аз и хората, на които съм дал уреда е Frex16. Можете да я намерите из нета. Безплатната и версия е напълно функционална, като единствено спира през десет минути, но продължава след това от същото място. Най-ниските честоти се усещат най-силно. По време на ползването на програмата не ползвайте програми, които пеят, писукат и въобще - ползват звуковата карта - ударите, които се получават от тях са неприятни
Също може да се ползва и програмата Freqgen но лично аз не я харесвам поради това, че реално нямам никакъв контрол върху нея.
Линк: http://ramelectronic.alle.bg/%D0%BF%D1% ... onyzeppro/

Поздрави - Иван

mnoznae6ta
Мнения: 520
Регистриран на: 19 сеп 2007 00:44
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от mnoznae6ta » 15 фев 2013 16:40

Здравейте и от мен!
Не се учудвам на колегата,, Forever", срещала съм и на други компании, толкова упорити хора.
Аз съм споделяла в няколко теми, моят опит и ефект с някои от продуктите на Форевър.
Първият ми личен случай беше, че успях да стопирам хронична хрема със ужасни болки в гърлото и тежък ларингит и вече четвърта година нямам тези признаци.
И тук ще споделя един случай, наистина Чудо и който желае, ще го свържа с жената дала това интервю:
http://petel.bg/VARNENKATA-VELICHKA-IVA ... n_ref_map=[]

п.п. ако може пуснете ми да разгледам, какво се вихри Forever, на лични разбира се :oops:

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от Явора » 15 фев 2013 19:25

ivtove,

Това някакъв вид запер ли е, какво е....
Специално това на картинката ако е това което си ползвал колко струва....

ankamar56
Мнения: 361
Регистриран на: 15 юни 2010 00:44
Местоположение: СОФИЯ

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от ankamar56 » 16 фев 2013 01:17

Имам наблюдения /жив свидетел съм/ върху благотворното и оздравително влияние на алоето на 2 души: 1./ Първият имаше /вече не е болен/ болест на Ходжкин и беше на възраст тогава 44-45год. Беше се уплашил доста. Има жена и две /тогава/ малки деца. Пиеше алое по 3-4 бутилки на месец. Също така вземаше и Лициум+ - хранителна добавка с вече популярното годжи бери. Не ми е известно да е вземал нещо допълнително. Смени си начина на хранене и движение. Понеже го ценяха като специалист, ръководството му беше уредило да се лекува по експериментална швейцарска програма. Но когато трябваше вече да постъпи за това лечение в болница, изследванията му показаха, че той всъщност е клинично здрав и не подлежи на такова лечение. Смени си работата по-късно и вече си пие винцето и си хапва пържолите както се казва.
2./ Приятелка, на която поставиха диагноза "рак на млечната жлеза" /58год./, доста се беше уплашила /нормално е/. Тя вече знаеше отдавна за алоето и веднага започна да го пие. Също така вземаше и Лициум. Вземаше също и добавки, съдържащи гъбите : кордицепс, агарик, шийтаке и майтаке. Изкара сравнително леко химиотерапията - без повръщания и гадене. Естествено косата й се смени, първо падна и след това поникна нова. Но през целия етап на химиотерапията имаше сравнително по-добър тен на лицето. Имаше и моменти, в които й беше трудно да ходи самостоятелно. Трудност вследствие на химиотерапията е падането на хемоглобина. Намери му изход и на това - пак с хранителни добавки, съдържащи повече екстракти от червени плодове/ нар, къпини, малини, боровинки, грозде и др./. Тя също промени начина си на хранене и внимава сега какво поема в организма си. След 7-8 мес. терапия - пет скенерът показа много добри резултати, такива , че лекарският консулт реши , че няма нужда от операция и сега само отива на контролни прегледи. Последно - разбрах, че се заинтересува от препарата БИОБРАН-3 , защото все още туморните маркери бяха малко над нормата. Всичките останали показатели са добри според лекарите. А пък тя се чуства много по-добре - има сили да се грижи сама за себе си и да обръща внимание и на други работи.
И добавките помагат доста, но успешното лечение изисква промяна на начина на живот, довел до тези проблеми. Излекувалите се пациенти са успели сериозно да променят вредните си навици и са дали шанс на тялото си да се пребори. Да не пропуснем и силната вяра, че е възможно излекуването. Доста често това е решаващо.

ankamar56
Мнения: 361
Регистриран на: 15 юни 2010 00:44
Местоположение: СОФИЯ

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от ankamar56 » 16 фев 2013 01:23

П.П. като казвам начина на живот разбирам - хранене, движение, дишане, работа, почивка, общуване, емоционални нагласи и т.н.

Явора
Мнения: 463
Регистриран на: 04 яну 2009 00:15
Местоположение: Варна

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от Явора » 16 фев 2013 06:34

Те емоционалните нагласи и вярата тоет промяната им, са трудна работа ако някой го боли нещо и то силно и подлудяващо. Ако пита човек мен първо е наложително да намери нещо което да му намали болките, после и вярата и емоциите ще заемат по добрча позиция. Нещата не са само психосоматични, а и СОМАТОпсихични.......

Да годжи берито първо че е доста вкусно, наистина помага, с едно двадесетина грама изядени веднага може да притъпи кашлица. А алоето колко месеца го пи човека със Ходжкин? В смисъл че 3-4 бутилки вероятно са около 200-300 лева на месец....принципно не е проблем ако е само алоето, но обикновено се действа на повече от един фронтове.

mnoznae6ta
Мнения: 520
Регистриран на: 19 сеп 2007 00:44
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от mnoznae6ta » 16 фев 2013 12:55

Да 3-4бутилки алое гел, са към 150 -200лв.
Но може и да са130- 170лв.
А за другите Ви въпроси, колко време е приемано, аnkаmar56, ще до уточни.

ankamar56
Мнения: 361
Регистриран на: 15 юни 2010 00:44
Местоположение: СОФИЯ

Re: Разкази от реално излекувани с помоща на алтернативни ле

Мнение от ankamar56 » 16 фев 2013 13:19

Да, видях, че в първия описан случай не съм уточнила периода на вземане на алоето - между 6мес. и година. Отдавна беше и вече не си спомням съвсем точно. Профилактичната доза е 60 мл на ден, разпределена в 2 или 3 приема на гладно /1/2 час преди хранене/, а лечебната да я наречем е поне 2 пъти по-голяма / въпреки забраната да се говори за лечебен ефект на добавките/. 3-4 на месец означава наистина 150-200лв. Но ако човек иска да си купи с отстъпка - просто се регистрира и ползва 15% отстъпка / което в случая е около 8 лв. на бутилка/.

Отговори

Върни се в “Алтернативна медицина”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост