Ееее.... и тук ли се намърда да правиш реклама на смотаните Аку-Чек? Натириха те от другия форум, цвъкна се тук. Не разбрахте ли вече, че вашите аку-чек не струват, колкото и да ги рекламирате. Освен това - не си познавате уредите, които продавате и рекламирате - нали ТАМ писахте, че не можело да се връща назад датата на глюкомера? Е - може - прочетете си ръководството, стр. 30 мисля беше.
Изобщо - не лъжете хората с вашите апарати - аку-чек са най-калпавите от всички, които съм виждал и ползвал. Преди години във Варна една майка щеше да изпусне детенце на 5 години с аку-чек. Детенцето се оплаква, че е прегладняло, много. Майката мери с аку-чек - нормална захар... и не му дава да се храни, мисли, че е от друго... Докато детето колабира на улицата, и го откарват в спешното с тежка хипогликемия. Това са аку-чек - аз също имах такъв случай лично, преди да изхвърля този, дето ми бяха дали по каса. Та - не лъжете хората, от алчност за продажби ще увредите някого с вашите "глюкомери".
А ако става дума само за цена - SD CodeFree излиза глюкомер+100 ленти за около 70 лева, с безплатна доставка по куриер. Така че - прехвалените ви играчки са скъпи. И лентите на Аку0Чек са от най-скъпите, май само на Браунн са колкото тях или малко по-скъпи. Но пък апаратите на Браун са мнооого по-добри от вашите.