ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Много важно е самонаблюдението за размера и цвета им
Можем да започнем с малки, но ефективни промени
Кои са 6-те основни грешки, които допускат начинаещите?

Алтернативно лечение на РАК

Модератори: админ, консултанти

Ния_59
Мнения: 9
Регистриран на: 11 юни 2008 13:26

Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Ния_59 » 11 юни 2008 13:45

Искам да споделя, че случайно попаднах на следната обява за индонезийски хапчета, спомагащи лечението на рак. Леля ми, страда от рак на дебелото черво и за изумление на лекарите тази добавка спомогна лечението. Не съм много наясно как става, но ако може да е полезна тази информация на някой бих се радвала. Виждам колко тежко е и колко страшна е борбата с тази болест. :(
Ние го купихме от този сайт.
Обадихме се и се срещнахме с една много симпатияна жена, която ни разясни, че хапчето е произведено в медицинска лаборатория, предостави ни сертификати за качество ISO и сертификат за лабораторен анализ и ни направи отстъпка в цената. Дано да съм полезна. Сайта е :
http://www.bitak.net/category/2/subcate ... 97675.html

kkk66
Мнения: 17
Регистриран на: 23 апр 2008 17:08

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от kkk66 » 12 юни 2008 13:24

как точно се казва тази добавка,

Ния_59
Мнения: 9
Регистриран на: 11 юни 2008 13:26

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Ния_59 » 12 юни 2008 15:23

KUNTI
Аз разрових в интернет и има доста за нея в чуждестранните сайтове. Като напишеш KUNTI cancer (рак) на търсачката излизат много неща. Освен това лекарят на леля ми каза, че му е позната и, че в Русия я използват от години за лечение на онкологично болни.

Mimi1
Мнения: 96
Регистриран на: 22 фев 2008 11:56

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Mimi1 » 12 юни 2008 23:49

Supports Treatment of Cancer

Cancer (carsinoma) is a formation of new abnormal web that have a ferocious nature because the disturbance of the cell cycle as a result from the mutation of growth gen.

KUNTI® nature is anti neoplastic, damaging the formation of ribosoma in cancer cells and wild web by increasing fibroblast web formation around the cancer web and wrap it, causing the cancer sell cannot multiply itself and die.
Furthermore, KUNTI® also may increasing Kemotheraphy effect and radiotheraphy to annihilate cancer cells.

INDICATIONS :
Helps cancer treatment.

znaesht
Мнения: 71
Регистриран на: 04 юли 2008 23:19

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от znaesht » 05 юли 2008 01:07

Tова за което пишете си е пълна шарлатания.Всякакви там индонезийски боклуци, гъби, китайски билки, семента, ио какви ли не измислици не лекуват рак.Доказателство за ле1ение са документи от образна диагностика преди и след лечението. Какви документи за леля си бихте ни показали??? Ще ни е интересно???

Ния_59
Мнения: 9
Регистриран на: 11 юни 2008 13:26

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Ния_59 » 09 юли 2008 15:09

Здравей Знаещ. Уважавам твоето мнение и няма да навлизам в безсмислени спорове, но тонът ти на писане определено е груб и заядлив.
1. Нямам нищо общо с фирмата, която продава тези добавки, следователно няма за какво да подвеждам някого или да им правя реклама.
2. Пуснах темата с единствената цел да бъда полезна на някого, защото видях колко страшна болест е това и какви застрашителни размери взима за кратък период.
3. Да- леля ми има документи- един куп за подобренията в състоянието си, което се дължи на комплексното лечение.
4. Не съм медицинско лице и не разбирам нищо от тези документи, а и не би трябвало- не ми е работа.
За мен е важно, че тя е по- добре и има надежда да оздравее напълно.
5. Желая ти всичко най- хубаво !

lily68
Мнения: 17
Регистриран на: 04 дек 2007 23:57

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от lily68 » 09 юли 2008 20:27

Ния,нападките на Знаещ са заради това,че той иска да пробие тук с неговото лекарство ''Варумин''

Ния_59
Мнения: 9
Регистриран на: 11 юни 2008 13:26

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Ния_59 » 09 юли 2008 22:07

За Лили.
Благодаря ти, за разяснението относно нападките на Знаещ. Наистина бях учудена и озадачена от тона му на писане, тъй като единствената ми идея да пусна такава тема беше, че искам да съм полезна, ако мога на някого. Далеч съм от бизнеса с добавки и лекарства, а още по- далеч съм от идеята да навлизам в спорове. Чета форума и пиша в него, защото както споменах по- горе семейството ми беше засегнато от тази болест.
На теб желая здраве, защото то е най- важно и много слънчеви и усмихнати дни.
А на Знаещ- успех в бизнеса! И малко повече добър тон в коментарите, нека бъдем добри.

znaesht
Мнения: 71
Регистриран на: 04 юли 2008 23:19

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от znaesht » 12 юли 2008 19:40

Нека се уточним? Нападка ли е това, че искам доказателство? В медицината само документи на пациентите от образната диагностика- преди и след лечението се счита за доказателство. Аз не казвам, че това не е вярно- за лелята.Но без документи преди и след лечението ще се доближи до всички онези, които лъжат, че лекуват без каквото и да е проследяване на болните. Лечение без проследяване на резултатите със съвременни високоспециализирани медицински методи е шарлатания. Всеки който лекува без да проследява болните си е шарлатанин и подлежи на съдебно преследване. За съжаление само в България е така, но на това трябва да се сложи край, защото най-много страдат болните.

znaesht
Мнения: 71
Регистриран на: 04 юли 2008 23:19

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от znaesht » 12 юли 2008 19:43

А когато някой забележи и открие алтернативен метод, който помага, то по-най бързия начин, с помощта на лекари трябва да докаже, че това е така и по този начин да допринесе за излекуване и подпомагане на повече хора.

znaesht
Мнения: 71
Регистриран на: 04 юли 2008 23:19

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от znaesht » 12 юли 2008 19:51

Аз ще се радвам ако има повече такива нетоксични природни продукти, които да помагат. Съветвам всички, които ще се лекуват с гореизброения алтернативен мето, преди лечението да си направят Ту-маркери и КТ или ЯМР. След 2 до 3 месеца, сравнителни контроли. И тогава ще стане ясно дали е хубав даден продукт. Успех при лечението на всички и не забравяйте да се проследявате. При получаване на добри резултати, обърнете се към специалисти те да бъдат публикувани и да се доведат до знанието на повече хора. Но нека да не се забравя, че резултати значи- документи.

Ния_59
Мнения: 9
Регистриран на: 11 юни 2008 13:26

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Ния_59 » 20 юли 2008 19:35

Видях, че линк-а, който съм дала е невалиден.
Телефона, от който ние го поръчахме е 0878-40-63-13.
Дано съм била полезна на някого. Леля ми продължава лечението и да- има документи за подобрение в състоянието си. Макар, че аз не разбирам особено от тях.Boban
Мнения: 8
Регистриран на: 12 окт 2008 23:01

Re: Алтернативно лечение на РАК

Мнение от Boban » 13 окт 2008 00:16

Аз съм бивш болен и искам да споделя опита си от който да се възползват настоящи болни.
През 2002г. ми бе открит тумор в мозъка - доброкачествен.
Веднага бях приет във ВМА-София за операция туморът беше голям 5/5см.операцията протече успешно трябва да уточня че за мен неврохирурзите в тази болница са най добрите хирурзи в България.
След две години се оказа че туморът е рецидивирал и е с почти същата големина тогава се наложи нова операция и тогава бяха вкарали лазерна техника операцията мина но се оказа че съм получил пареза на лява ръка и крак.
Изследваха туморът и се оказа атипичен тогава отидох в онкологията в кв. "Дървеница" и последва лъчетерапия но и това не помогна и туморът отново рецидивира и се наложи нова операция.
След нея отидох на рехабилитация в Банкя и там за мой късмет срещнах един човек който промени живота ми.
Той сподели с мен че е бил болен от рак в бъбреците след операцията се оказало че е неуспешна и има разсейки дали му от 3 до 4 месеца живот.След това срещнал жена която му казала една билка и начина на приготовление.
Билката се казва бъзак който да уточня не е бъз и представлява храст който расте в пущинаци и около речни канали в София го има в изобилие - бере се плодът който прилича на боровинка и е с почти същата големина не по голям той расте в края на август и началото на септември и трябва да е узрял.
След като се набере се измива и се слага в буркани като се слага един ред бъзак един ред захар и така докато се напълни до горе след това се изнася на място където има слънце за да може да ферментира след две седмици се затваря и се слага в хладилник.
Може да се направят 2,3 или 4 буркана но поне два за да стигнат поне до другата година.
Взема се по една чаена лъжичка сутрин на гладно 10 мин. преди храна и така всяка сутрин.
Във ефекта първо ме убеди човека който ми го каза след тежката диагноза той започнал да го взема и минали 5 месеца а той бил още жив и отишъл на преглед и след ехографията се оказало че няма и помен от рака.
Тогава и аз започнах да го вземам естествено изчаках 2 месеца за да набера бъзака и да го приготвя и започнах да го пия от последната операция минаха 4 години и до сега нямам рецидив.
За бъзака споделих на много хора и на една лекарка която сподели че нейна пациентка се е била излекувала по същия начин и е имала рак на гърдата когато тя я попитала вземала ли е лекарства тя отговарила че само с билката се е излекувала без да взима лекарства и на контролен преглед и съобщили че ракът и е изчезнал.
Също така кучето ми се разболя и като му взеха кръв се оказа левкимия за този случай се кръстя и с двете си ръце и се кълна във всичко свято за мен на този свят че е точно така както го описвам и така дадоха му живат още десетина дни защото сърцето нямало да му издържи и му изписаха антибиотик защото на предна плешка беше издут и едва ходеше а това се дължало на левкимията.
Давах му антибиотика но същевременно почнах да му давам от бъзака всяка сутрин и в края на краищата го излекувахме с билката сигурно и с божията помощ не знам но е факт че се излекува.
Бъзака спокойно може да се взима и с лекарствата които са предписани така че го вземайте спокойно без притеснения той е полезен и за имунната система и още много други.
Пожелавам късмет и здраве на всички и най вече оздравяване на болните!

Отговори

Върни се в “Рак и ракови заболявания”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост

cron