от Boby1985 » 15 Дек 2009 16:50
Здрчвейте. Нов съм във форума, така че ако някъде друга тема за въпроса ми, моля админите и модераторите да ме извинят. Бих желал да попитам следното нещо: от около 3-4 дена някъде усещам, че имам нещо в гърлото, което се намира някъде около сливиците, може би малко по-надолу. Не го виждам, но го усещам. Бях чел, че един от сиптомите на рака на гърлото е усещането, че все едно имам храчка, но не мога да я изхрача, но това е все едно нещо ми е приседнало - а и си имам храчки, понеже наскоро имам много силна хрема и все още се възстановявам. Като ям изобщо не го усещам, като пия съвсеееем слабичко. В дясното си ухо имам усещане, че все едно имам вода (не знам дали дадох точния пример, но когато имам вода в ухото такова нещо усещам). Но ухото изобщо не ме боли. Температурата ми е всичко друго, но не и висока - около 36 градуса, понякога и по-ниска, но като цяло това си е нормално за мен. Гласът ми не е по-дрезгав от преди и не чувствам някаква голяма умора - нормалната, при положение, че съм в чужбина от 2-3 месеца, идва края на семестъра, а след него и сесия. Въпросът ми е, това усещане в гърлото и ухото, възможно ли е да е рак на гърлото? Предварително благодаря за отговора“ Лек ден.