Здравейте доктор Янева ,Обръщам се към вас за съвет,защото досега никои не ми епоставил точна диагноза.На 29.11 прекарах операция на жлъчка.В последствие миоперикардит,и бактерии урината.Престой 18 дни в болница илечение.Три месеца след това март една вечер започна жестоко повръщане и трперене .Просто не могех да се спра .Биха ми диазепам за да заспя .GP ми изписа трнксен но да го пия само при нужда.След 3 месеца историята се повтори .Изпрати ме на невролог и тои ми изписа ксанакс половин табл сутрин и вечер.Добре се чувствах допреди семица.Главоболие отпадналост.На 23.09 пак повръщане после треперене .3 банки глюкоза с натриев бромат.Невролога смята да ме праща на психиатър а един мой познат лекар ми направи изследване за хеликобактер пилори и установи много високи стойности
78.Той смята че това повръщане и нервност се дължи на това високо опаразитяване но сте се радвам да разбера и вашето мнение по въпроса.Нямам страх от външни пространства даже като ме хванат нервите се разхождам навън и ми става по добре.