Искам да попитам някой,който има някакъв контакт с медицината,за тези две лекарства-паркизан и амантадин.Става дума за лечение на депресия и желание да преодолея това,че откакто се помня съм по затворено момче,не съм вървежен сред жените,на 23 години съм и още не съм изпитал какво е секс,любов,щастие.Не съм някой зубър с очила-изглеждам нормално,след 2 години и нещо би трябвало да стана лекар.За съжаление жените,които харесвам,не ми обръща внимание,от няколко години влагам много усилия за да спечеля хубаво момиче-но без резултат-чувам само НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ,даже една среща не съм получил.
В последната година съм вземал няколко пъти амфетамини и метамфетамин и наистина постигнах кратки успехи,поне се целувах с момиче-изпитах душевен комфорт....даже за кратко се отървах от депресията...но след това тя се връщаше,по-силна(ясно ми е че се дължи на изчерпване на серотониновите депа от амфетамина)Сега съм се отказал от наркотиците-защото е ужасно да си гледаш часовника и да знаеш че ти остава 1 час щастие или по-малко,че трябва да се съобразяш с настроението на дилъра си-особено гадно става като той ти каже...еми сега има само ЛСД и гъби....и тогава трябва да му се молиш и да се съгласиш да получиш по-малко количество за повече пари.
Вече не се видам с такива хора,но откакто ги спрях-живота ми загуби блясъка си.Сега обаче съм убеден че никога няма да се върна към наркотиците.НО МЕДИЦИНСКИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ СМЯТАМ ДА ИЗПОЛЗВАМ,ЗА ДА ПОСТИГНА ТОВА,КОЕТО ИСКАМ.
ЗАТОВА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЯКОЙ,КОЙТО Е В ЧАС С ЛЕКАРСТВАТА-ДАЛИ ЛЕКРСТВОТО АМАНТАДИН,КОЕТО СМЯТАМ СЕГА ДА СИ ВЗЕМА,МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ВКАРА В ЛЕКА ХИПОМАНИЯ И ДА СТАНА ТАКЪВ,КАКЪВТО СИ МЕЧТА Я ДА БЪДА ЦЯЛ ЖИВОТ,ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАМ ДА ЗАВЪРША И ТОГАВА ДА МОГА ДА ПОЛУЧА ВЪЛТА РЕЦЕПТА ЗА ДА СЕ СНАБДЯ С ПАРКИЗАН,ЗА КОЙТО ЗНАМ ЧЕ МОЖЕ ДА ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТИТЕ МИ.
ГОТОВ СЪМ ДА ПРИЕМА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ,ДОРИ ДА ЗНАМ ЧЕ НЯМА ДА ЖИВЕЯ НАД 40 ГОДИНИ,ПРОСТО СЪМ ГОТОВ ДА СЪКРАТЯ ЖИВОТА СИ ЗА ДА УСЕТЯ КАКВО Е ЛюБОВ,СЕКС,И БА БЪДА ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ ИСКАЛ ДА БЪДА ВИНАГИ.
ЩЕ СЕ РАДВАМ,АКО НЯКОЙ С МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ
И ПОСЛЕДНОТО НЕЩО КОЕТО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Е И ДАЛИ ЛЕКАРСВТОТО РИТАЛИН(МЕТИЛФЕНИДАТ,КОНЦЕРТА) БИ МОГЛО ДА МИ ПОМОГНЕ