Здравейте,
Преди 1 месец и половина ходих на психиатър и ми постави диагноза Депресия съпроводена с мисли за безнадеждност,потиснатост, с повтарящи се мисли за смъртта и страх от нея. Имам постоянно чувство че никога няма да се оправя и скоро ще си отида от този свят и това много ме измъчва.Също имам и много странна слаба болка отдясно в главата която е от доста месеци и малко ме тревожи. Лекарката ми каза че болката е от депресията което малко ме успокои. Започнах лечение с Депрексор като постепенно го увеличихме до 4 таблетки по 37,5 мг и Ривотрил на обяд половин таблетка а вечер цяла, минаха около 3 седмици а подобрение нямах никакво и тогава започнах Лароксин сутрин 1 таблетка от 150 мг. и на обяд още една общо на ден 300 мг. Сега след още 3 седмици прием на Лароксин имам някакво подобрение като е намалена тревожността, но лошите мисли за смъртта са си същите като ме мъчи безсъние, трудно заспивам към 3-4 сутринта и спя не повече от 3-4 часа, като вечер пия 1 таблетка Ривотрил. Ходих при лекарката обясних и че не мога да спя и тя ми предписа по 2 таблетки Хлорпротиксен вечер. От тях наистина заспивах малко по лесно но на другия ден се чувствах много зле и спрях да го пия. Аз си мисля че това безсъние се дължи на високата доза Лароксин и дали трябва да продължавам да го пия като вече 6 седмици лошите мисли продължават.