Мнение
от paolina » 25 май 2009 15:00
Здравейте,моля дайте ми съвет...Преди около 3 месеца започнах да се чувствам доста отпаднала.Всичко започна с една сърцебиене, след което започнах да ходя по лекари.Правих пълна кръвна картина, кардиограми,хормони, холтер, и от всякъде всичо е наред. Но аз продължавах да се чувствам много отпаднала.Появи се и едно много неприятно главоболие, което е по-скоро като тъпа тежест отпред или отзад в тила.Сърцебиенето се появяваше от време на време, като на моменти и имах чувството,че и започвам да дишам по-трудно...Така по препоръка на личният ми лекар започнах да пия сутрин деанкист, а вечер ксанакс по 1/2.Но от тях се чувствах още по-отпаднала, а сутрин след ксанакса имах още по-голямо главоболие и така ги пих една седмица и ги спрях.Отидох и на невролог, който ми обясни че няма нищо притеснително в състоянието ми просто вегетативната ми нервна с-ма е била малко по-превъзбудена и ми изписа грандаксин.Така след три месеца, през които почти през цялото време не се чувствах добре, сега продължавам да съм супер отпаднала, нямам сила за нищо, тази тежест, това тъпо главоболие пак го има почти всеки ден, а и се появи една замаяност, не световъртеж, просто едно чувство на замаяност все едно нямам опора, все гледам да седна или да се опра някъде, отвреме на време и леко лошо ми става, но това отминава бързо.Искам да добавя, че чисто като настроение не се чувствам нито депресирана, нито отчаяна, просто чисто физически не се чувствам добре и започвам вече да се притеснявам за това главоболие и за тази отпадналост, които продължават вече толкова време.Посъветвай те ме какво да правя и на какъв лекар да ида, защото и аз вече не знам, вече три месеца не съм аз, едва ходя на работа, постоянно съм отпаднала, на какво може да се дължи това. За цялото това време съм изпила какви ли не витамини и имуностимулатори, но нищо ...На 25год. съм.Благодаря ви предварително