Да, аз съм чела, имаше и такива май че, които си спираха хапчетата по време на бременността.
Лекарката ти е права да не вярваш на "поверията" за тази диагноза, защото наистина са само симптоми на
претоварване.
Звучиш уверено.

Откъдето пък следва, че само трябва да знаеш какво точно причинява
намаленото съзнание по време на психоза.
Аз не вярвам да е друго освен стрес, в следствие от който не можеш да спиш, откъдето пък след няколко безсънни дни съзнанието отсъства, което обяснява защо това, което идва от подсъзнанието като асоциации не може да бъде обяснено, просто... съзнанието спи, но останалата част от тялото е будна. Долу горе обясних психозата с научни термини.
Изхождайки от себе си, лично аз бих си предписала хапчета за сън, които да ползвам само тогава, когато два дни по ред не мога да заспя нощно време.
А това се случва само в два случая - или с мъжа ми се караме или децата са болни, опс, три са, когато имам бронхит заради кашлицата и температурата не мога да спя.
Би трябвало с психоанализа, психотерапия да разбереш дотолкова състоянията, в които изпадаш, че просто накрая да отсъстват от живота ти.
И това, че след трети рецидив били доживотни също не е вярно. На мен ми казваха, че психозите щели да зачестят, а даже напротив, чувствам се все по - добре, постепенно се връщам към ритъм.
Ти имаш булимия, а не шизофрения.
Трябва да си сигурна, че мъжът ти те обича за това, което стои отвътре в теб, а не заради външността... Хахаха, Джери, и това съм го виждала, хубаво момиче да ходи да повръща в тоалетната, предизвиквайки си изкуствено гадене.
Въобще... не трябва да държиш толкова на външния вид, само дотолкова, че да не изглеждаш неугледно, според мен това някой да се влюби в някой заради външния му вид без да го познава отвътре, отпада след като понавършиш 20-25...
Относно абстиненцията... абе аз все си мисля, че половин година ще ти е нужна, за да свикнеш и без тях, основният проблем е работодателят, който в бг надали ще е склонен да потърпи половин година, евентуално да има дни, в които да си вземаш отпуска, за да спиш.