ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
При алкохолно увреждане на черния дроб се повишава АСАТ
Млякото хидратира и подхранва кожата в дълбочина
Притежава редица фактори на патогенност

Симптоми на шизофрения !

Модератори: админ, консултанти

bijyto1
Мнения: 3
Регистриран на: 28 авг 2015 09:43

Симптоми на шизофрения !

Мнение от bijyto1 » 28 авг 2015 09:45

Хора много ми е зле имам съмнение че започвам да развивам шизофрения ... мола ви да ми дадете описание на симптомите ... много ме е страх бременна съм в 4 месец и ме е страх

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Симптоми на шизофрения !

Мнение от fantagiro » 02 сеп 2015 00:48

Вяло протичаща шизофрения е, когато вярваш в господ, енергии и прочие.
Когато комплексите ти за малоценност са достатъчно много, че да не разбираш човека отсреща какво ти говори и изкривяваш думите му през комплексите си.
Когато започнеш да четеш библията, религиозни статии системно, всекидневно е симптом на шизофрения.
Психоза е, когато се опитваш да помъдрееш, но травмите от миналото са прекалено много, освен всичко друго, когато всички мечти от миналото са срутени и си отделил стотици часове за четене, вместо за спане.
Психозата е следствие от системен тормоз - психически или физически.
Невротрансмитерите се оправят, ако се уловят "проекциите за бъдещето", които мозъкът прави в будно състояние или по време на съня или по време на психоза.
Аз съм възхитена от човешкия организъм и балансът, който има в него.
Бърнаутът като причина за бързото изразходване на невротрансмитерите при Паркинсона до определена възраст може да бъде възпрепятстван или поне отложен. А може и да е предшестван от пиенето на халоперидрол и акинетон и да е изкуствено създадена болест.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

bijyto1
Мнения: 3
Регистриран на: 28 авг 2015 09:43

Re: Симптоми на шизофрения !

Мнение от bijyto1 » 11 сеп 2015 10:05

моля те дай ми по подробно описание какво се случва във главата ти какво мислиш... постепенно ли става или може изведнъж да развиеш шизофрения ... моля те много ме е страх от мен и от чувствата които имам .... всички ми се подиграват и надсмиват че само си въобразявам но аз съзнавам че нещо не е наред с мен ...

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Симптоми на шизофрения !

Мнение от fantagiro » 18 сеп 2015 15:27

Седя и те гледам как току влизаш и си четеш или си чакаш някой да ти отговори... Да ти кажа, че причините за шизофренията са много по - важни, отколкото реалните й симптоми. Ако някой вкъщи упражнява насилие, а това какво представлява насилието вече съм писала, това може да килне в посока:религия, почваш да се молиш да ти се помогне Отгоре. Задълбаеш ли, симптомите може и да се появят - зависи какво е положението с "насилника". Освен това повечето хора имат "вяло протичаща шизофрения" :P ... Недей вярва, че се предавала генетично, това е възпитателен подход, който се предава в поколението, докато някой не промени мисленето си, в поколенията напред, и възпита децата си другояче.
Симптоми на всякакви психични разстройства са:
- безсъние
- тревожност
- проблеми с храненето
- объркани мисли в следствие от недохранването и недоспиването.
С подновяването на редовния сън и храненето, повечето объркани мисли, а дали не и всичките, си ги наредих, независимо дали диагнозата ми е ПР или шизофрения, или БАР.
Понеже си бременна, хубаво е да се подготвиш за безсънните нощи... Абсурд е около теб да има хора, които да ти се подиграват и да ти развалят настроението. С мъжа ти е хубаво да се разбирате, ще ти е нужно, за да се нервиш по - малко, когато има дни, в които не си спала...
Дори да развиеш някое психично разстройство, ако имаш желание да го преодолееш, няма такова, което да остане неизлекувано. : )
Така че не се тревожи въобще. И да ти стане нещо, изход има. :P
Освен това ако толкова държиш да ми разбереш мислите, има ги предостатъчно даже. :P
Ако сега се тревожиш, че развиваш шизофрения, по - скоро трябва да установиш има ли някой в обкръжението ти, който отговаря на профила на "насилника" или не. Ако няма такъв, нямаш шизофрения, а най - вероятно тревожност от предстоящото раждане.
Във всички случаи едно посещение при психотерапевт надали ще ти навреди, ако толкова много се тревожиш, а ако ти препоръча хапчета... го зарязвай мигновено, абсурд е... изкарах си цяла втора бременност без никакви симптоми, без хапчета...
Само с някоя и друга цигара.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Симптоми на шизофрения !

Мнение от fantagiro » 10 окт 2015 13:42

И...понеже наистина ми е важноо по горе в темите...да поспамя...когато се лекува следствието,а първопричината не се установи... В крайна сметка туморът в обществото, в света се увеличава...и там дето е здраво,няма да остане здраво ако не ме послушат....
А що забременя ако се тревожиш за шизофрения? Да не би и тида си виждала в миналото жена,която аха да изнасилят и после отгоре на всичко затапили с диагноза? Мисли за хубави работи и яж разнообразно.
Шизофренията е фалшиво понятие.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

Отговори

Върни се в “Шизофрения. Циклофрения. Психично здраве”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост

cron