Здравейте Считам за мой дълг да споделя за едно ново лечение, на което се подложих. След дълго изследване на всички аспекти на болеста (шизофрения), открих ново лечение така наречената ТЕС терапия
http://www.tesbg.com/page2.html#bookmark2, в началото открих, че се практикува в много държави по света- Германия, Франция и тн. И реших случайно да проверя дали няма и в нашета мила родина, за моя изненада открих доктор Елия Костова от град Варна. Това не е никакъв рекламен трик държа да отбележа дебело! Без да се замисля се свързах с нея тя беше категорична, че тази болест е лечима. Но след всичко изчетено за традиционното лечение в България, където те тъпчат с лекарства и незнаеш на кой свят се намираш (извинете ме) бях изключително скептична въпреки добрите резултати по света. Но приех предизвикателството, оказа се че не съм сбъркала нито за момент

Тя работи индивидуално с всеки, не е прекалено скъпо, разбира се всеки преценява според себе си. Но лично аз си промених представите за методите на лечение у нас, ужасена съм как само те упояват, увреждат и не лекуват. Мисля, че лечението е свързано с индиийската медицина. Опитайте свържете се с нея директно препоръчвам ви, колкото по- скоро се започне толкова са по- добри резултатите! На самия сайт не е изяснено всичко, но ще намерите координатите и. ето за всеки случай ТЕС ЦЕНТЪР
гр. Варна
ул. "Илинден" 33
д-р Елия Костова
052 608 251
0887 907 042
e-mail:
eliat.k@gmail.comНадявам се да съм помогнала

Моля пишете ми има ли други излекувани или лекуващи се при нея. Споделете впечатления!