ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
До какви болести и инфекции може да доведе консумацията им?
Има изобилие от такива теории
След инсулт, при множествена склероза...

Оланзапин

Модератори: админ, консултанти

mafu
Мнения: 578
Регистриран на: 17 апр 2011 16:53
Местоположение: софия

Оланзапин

Мнение от mafu » 23 ное 2017 02:43

Оланзапин трябва да бъде забранен както и всички лекарствени форми под които се продава,съответно:

ОЛФРЕКС
ЕГОЛАНЗА
ЗИПРЕКСА
ОЛАНЗАПИН АКОРД
ОЛАНЗАПИН АКТАВИС
ОЛАНЗАПИН ТЕВА

ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН ВЪВ СЪЩИЯТ СПИСЪК СЪС ХЕРОИН И КОКАИН! АБЕ НАПРАВО СЪС СТРИХНИНА ,ЦИАНИДА И НЕВРОПАРАЛИТИЧНИТЕ ГАЗОВЕ!

МАЙ ТРЯБВА ДА ПРАВИ КОМПАНИЯ НА ДРУГИТЕ ИЗТЕГЛЕНИ ОТ УПОТРЕБА АНТИПСИХОТИЦИ КАТО МОПЕРОН, ПИПАМПЕРОН, МЕЗОРИДАЗИН, ТИОРИДАЗИН ,ПРОМАЗИН, ТРИФЛУПРОМАЗИН, МОЛИНДОН И РЕМОХИПРИД.

mafu
Мнения: 578
Регистриран на: 17 апр 2011 16:53
Местоположение: софия

Re: Оланзапин

Мнение от mafu » 25 ное 2017 16:09

А защо искам да бъде забранен? При 90%от хората тази отрова води до напълняване с до 20 кг. И знаейки какво предизвиква това хапче с цялата наглост психиатърката ми го предписа при все че бях непълнолетен, просто ми връчи един блистер без листовка без нищо без изобщо да ме предупреди за риска от напълняване . Без никаква отплата че съсипа тялото ми. Но трябва да си плати. Ненавиждам я. С всеки ден се изпълввам с такъв гняв към тази женаи към компанията Eli lilly!

mafu
Мнения: 578
Регистриран на: 17 апр 2011 16:53
Местоположение: софия

Re: Оланзапин

Мнение от mafu » 25 ное 2017 16:12

Но съм се заклел да отмъстя за всеки един килограм и за съсипаното си тяло и самочувствие. Дявола да ми е на помощ.

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 25 ное 2017 16:26

Недей се кося. Познавам прилично дебели и щастливи хора. Диноловата е пример. Например.
А и успееш ли да си сложиш в ред мислите, спреш ли хапчетата, всичко ще е ок. Килата ще си ги смъкнеш за 1 година максимум тогава.
Иначе като отмъщаваш, мо'е да наминеш покрай Динолова, Теодосиев, Прокопиева и Димитрова.
Всичко се разрешава с подходящо странично мнение.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

пламен парушев1982
Мнения: 6
Регистриран на: 14 ное 2016 19:34

Re: Оланзапин

Мнение от пламен парушев1982 » 26 ное 2017 11:10

и аз съм го пил една година май че беше през 2013 преди това пих сперидан и от сперидана се пълнее качих 20 килограма иначе от оланзапина спях по 15 16 часа събота и неделя а през седмицата едвам ставах за работа един отпуснат бях иначе ще спирам хапчетата през 2018 5 години ще минат от втория пристъп отслабнах с 20 килограма сразделно хранене от една година ям така през януари ще се опитам да спра цигарите на работа все ми се карат че много пуша иначе съм си сам ерген изкарвам достатъчно пари за да се гледам сам и пенсия взимам ама на дали ще мога да йивея без хапчета много дълго време съм стоял в първия пристъп симптоми имах почти всичките гласове звукови халюцинации миросови халцинации направих и двете мании за преследване и за величие първия път даже не спомням как са ме закарали в психиатрията мисли че стигнах до последната фаза на шизофренията раздвоениета на личноста

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 12:48

- пил ли си, пушил ли си трева когато си отключил миросови халюцинации?
За последните вчера четох, че се подозира, че токсоплазмозата е причинител. Пак трябва да прочета, че не съм сигурна за глисти или за токсоплазмоза ставаше въпрос.
Трябва да си проведеш психоанализа на психозите, за да знаеш кое ги причинява. Така ще контролираш състоянието си.
При мен кризите са свързани с безсилие пред лекарите и мъжа ми. Понякога с пропуск да ми се кажат неща, които ще ме успокоят.
Скоро ще видя как мога да си пусна изследвания за лайм и токсоплазмоза.
Последното ще е просто горям късмет ако нямам. Много обичах котките и нонстоп си играех с тях.
А какво ще кажеш за тия с пиянство и бели петна?
Също... мен ме е страх от тези миросови халюцинации, но в общи линии ако имам слабост в паметта, не се чувствам сигурна и или питам или чета тук.
Най-вече... сигурен ли си в хората, които оспорват спомените ти? Щото майка ми взе да забравя детството ми, мъжът ми не помни ситуацията около стафилококите на голямата едно време... той просто няма спомен. Аз имам мъгляви.
А когато последно пих диазепам имах петна в паметта, да. Иначе много добре помня кризите си. Това което не помнех бяха мислите от които тръгвах да правя асоциации. Писането тук помогна да се уловя. Струва ми се че също се нуждаете от някой който да разсее черногледството ви.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 13:54

Освен това и кафето е различно. От едното си спя прилично, докато от това, което пия сега не. Според мен комбинация от много кафе и цигари+недоспиване е равносилна на надрусване/натравяне.
За да не правиш кризи трябва да се пазиш от агресия. Използвай времето до спирането на хапчетата, за да промениш начина, по който реагираш, когато си ядосан. Превъзпитай се. Звучи обидно, но всъщност е така.
Как казват другите, че си се държал при влизането в психиатрията? Какво не си спомняш, което другите казват, че си правил? Ти ли беше онзи, който беше избил вратата на момичето, в което бил влюбен?
Хем шизофренно, хем невъзпитано? Как мислиш?
За мен такъв акт е незрял акт/и престъпен/. Нищо не пречи обаче да си имаш "обица" на окото, че това не е проява на обич.
Не си мисли, че хапчетата помагат кой знае колко. Те помагат да заспиш. Сънят е едно от най-важните неща за предпазване от криза. Но ми се струва, че когато човек е осъзнат и не се рее в миналото, едно безсъние се разминава само с нервност, избухливост.
Трябва да ти стане комфортно в "кожата ти".
Все такива неща, които не трябва да се разберат, а да се почувстват.
Мен ме е страх от вас мъжете, а и като цяло-разполагам само със своя опит. Ако знаех че всички шизофреници са като мен нямаше да се страхувам от открита комуникация.
И т.н.
В параноята няма нищо лошо. Ей. Нищо че съм с изпърдяни зъби. На мъжа ми един колега ме канеше да пуша вътре на топло. Аз все отказвах. Тия дни ми каза, че напускал. Гледам го-не е. И си мислех, че е очаквал да проявя чувства. Много са прости тия. Аз съм вежлива при поздрав. Както и да е. Едно време бил опънал българка на масата долу в цеха на мъжа ми. Не се знае дали е искала. Споделих на мъжа ми, щото взе да ме притеснява поведението му... той ми се развика, че съм говорила с него и ми разказа това. :P Включително и..."искаш да го лежа ли тоя?!" Чак ми се стопли сърцето.
Та... все отказвах да вляза там от параноя. Отказвам и да вземаме храна от там, щото нищо че е Германия... положението е равносилно на бг. Хем от мишоци ме страх, хем да не сложат нещо в яденето.
Значи с прости хора трябва да се внимава.
Не вземам цигари от кой да е. Последният път когато решиха да ме почерпят и още бях леко доверчива ме връхлетя такава налудност.
Кака щом се притеснява значи е чула нещо дето не е трябвало да знае.
Та... не е лошо нещо параноята ако само се пазиш без примерно сега да ходя тоя да го гърмя за да не би да ме дръпне. Примерно.
Не отхвърляй цялата параноя. Просто я приведи до разумни граници.
Тук са дръпнати. Взех да усвоявам поставянето на граници и да не съм разговорлива.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 16:36

Мда. Братчеда искаше бързо забогатяване по този начин... лесно... няма лесна работа. Извод, простичък. Но пък когато всичко е в умерени количества не натежава.
Ти по кой повод?
Лапешко мислене?
Понеже един човек, загубил нещо голямо, от добро семейство най-много алкохолик да стане. Добро, но бедно семейство може би.
Мисля, че понякога да вземаш наркотик е като гордостта, че мо'еш да носиш на пиъене?
Също... едно време принцесите и прочие вземали. Било е признак на заможност ли?
Както и да е.
Не би трябвало да се страхуваш от м.симптома. Няма нищо, което мога да свърша по време на психоза, което да не ми мине през ума в нормално състояние. Просто ще има повече логика в действията ми и няма да изглеждат неадекватни.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 17:13

Доколкото манията за величие. Първо, когато не съм спала достатъчно дълго, явно имам недостиг на енергия, в следствие от което се "изключва" функцията на мозъка в частта"представям си" и възможното развитие на събитията се преживява като реално. Трудно ми е да го обясня. Това се случи за последно мисля... преди да дойдем в Германия. Тогава прибегнах и до ОКР ритуали в безсилието си.
Извън загубата на границата реално/мечтано, нежелано, но възможно и т.н. в манията за величие няма нищо лошо. Какво лошо има в една композирана песен, премахване на психиатриите за сметка на изследователски център, матия за величие да обединиш психично болните ако ще и да направиш кампания за някой в нужда, знаейки че 90% са заможни или изхождайки от идеята, че е минало времето да учиш за лекар и сме с вързани ръце. Какво лошо има в това, някой, воден от мания за величие да открие лечение на нелечима болест? Какво лошо има в това да искам да стана президент, вярвайки че с мойта тежка ръка и бистър ум ще поведа страната към светли бъднини? :P Друг е въпросът, че като задълбаеш в психологията, виждаш че превенция на шизофренията не е възможна на 100%, защото ако няма за какво да се конкурираме ке е за това кой има по-хубав нос или очи. Тая манекенка и тя обсебена от Джоли. Иначе носът й е такъв, че наистина изглежда различно в зависимост от ъгъла. С носталгия си спомням как се взирах в огледалото с език зад устните за повече плътност. :P В интерес на истината сега съм спокойна, понеже повечето от красивите мъже са красива вещ, с която е по-добре да си за малко. Някак не ми се нрави някой да виси на огледалото повече от мен.
Добре че продавачът си пусна брада, че ми е по-малко симпатичен. Принципно с такъв независимо от годините надали бих била, но на мен ми е просто болно, че мъжът ми не ме оцени правилно тогава, когато давах всичко от себе си. Не че сега не, но преди имаше шанс да обикна вечно.
Отплеснах се.
Та... с тези кризи уронваш доверието сам към себе си. Мен ме успокоява мисълта, че като почнах да си водя дневник без да ппепрочитам и да се стремя да помня, паметта си я чувствам по- на място. Освен това уча. Почнах да рисувам. Въобще закотвянето в чистене действа деградиращо. :P
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 17:20

Липсата на доверие в себе си е част от мисленето на родителя, тоест... да го наречем гласът на разума. Вътрешно след като си видял резултатите от действията си, си се порицал самонаказал, както биха те наказали родителите. А не осъзнаваш, че тогава си се вразумил и порастнал според мен.
А може и да нямам шизофрения. И тая неадекватност да е генерализирана тревожност.
Също... земи спри са се държиш като ппост урсузест шизофреник и благодари за ферманите.
:P
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 17:49

Освен това... исках да наблегна на това, че усетих как правя простотии, когато насреща ми е простак, откъдето усетих как наред със страха и безсилието около настинките на децата, изпитвам такъв яд към мъжа си в тези моменти, че опитвам всички методи да пожелае да ме изгони. Радвам се, че сподели, че би ме отпратил недокосната. Така евентуално воже и да не ми се тръгва.
Най-вече... заговорих че вкъщи липсва взаимно уважение между всички ни.... уморих се да се опитвам да достигнем това състояние в семейството...
Едно време аз подхождах с уважение. И сега пак. Просто подчертавам че му осигурявам време за почивка вместо да го използвам.
Но никога няма да бъде това което можеше да бъде.
Ако не обърнеш внимание на агресията, си е твой проблем.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 18:25

Най-вече... за случая с продавача да поговоря малко. Терапевтично е. Аз нямам мисловен модел на държание в ситуация като тази. Привидно се отнасям от темата, за да кажа, че тия дни казах на майка си, че не искам да имам работа с хора, които нонстоп ще анализират състоянието ми и аз ще съм в ужас дали съм се представила добре, дали не са си помислили, че завиждам и прочие. Дребнави разговори за взаимоотношенията избягвам. Не ми се лицемерничи. Казах, че не завиждам на никого. Дори и да е в рамките на нормалното. Допреди кризите премълчавах и точно за тези хора никога не бих си позволила към онази дата да направя нещо, с което да навредя. Че писането може да окаже влияние.... направих нещо за себе си - лекувах се тук като няма къде другаде. Димитровата ми беше препоръчана. Ха ха
Та... майка ми направи една физиономия, която познавам, че не ми вярва, когато й казах, че със сестра ми за пари няма да се скараме. Че не съм алчен човек и не оставям завистта ми да ме води или пък да използвам някого.
Както и да е. Преди все ме съветваше, че помежду си не трябва да си завиждаме. И е така.
Но... обръщам летвата и си умувам дали пък не съм била повод за завист с добрите си оценки на времето? В по-стари моменти щях да се самообвинявам дори за нормалното да се почувстваш зле, че нямаш нищо.
В държанието ми липсва дистанцията, снобарството ако щеш като модел.
Атова е особено удобно ако някой ми е симпатичен, но само толкова. Или пък чувствам, че с жените се държи като с... парцали, които го харесват.
Иначе продавачът е едно хубаво момче, което по мои паранормални мисли ще има хубаво семейство.
Та... това е. Трябва да си създадеш модел за адекватно изразяване на агресията.
Ако имаш пари, отиди на терапевт.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

fantagiro
Мнения: 5366
Регистриран на: 05 яну 2015 16:44

Re: Оланзапин

Мнение от fantagiro » 26 ное 2017 18:28

Ако не... чети, мисли. Трябва да можеш да опишеш състоянието си сега, по нреме на кризите, да знаеш защо и как се чувстваш. Писала съм. Ако нямаш пари-чети. На мен ми се струва, че съм забавен роман.
Пушенето в умерено количество е полезно. :P

mafu
Мнения: 578
Регистриран на: 17 апр 2011 16:53
Местоположение: софия

Re: Оланзапин

Мнение от mafu » 27 ное 2017 02:53

Всички изпитали напълняли от оланзапин да подпишем подписка и да я връчим срещу компанията илай лили за обезщетение и забрана на лекарството.

Отговори

Върни се в “Шизофрения. Циклофрения. Психично здраве”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта