ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Ето кои са подходящите грижи за кожата.
Превантивното средство е почти готово за пускане на пазара
Може ли един размер да пасне на всички мъже?
Лесноусвоимата захар е любима храна на раковите клетки.

Изследвания

Зов за помощ

Модератори: админ, консултанти

finance2017
Мнения: 4
Регистриран на: 30 апр 2017 22:08

Изследвания

Мнение от finance2017 » 30 апр 2017 22:10

Здравейте, правих си годишен профилактичен преглед, но ми се наложи да замина спешно и не знам кога ще имам възможност да посетя личната лекарка. Имам проблем с разчитането на едни изследвания, има ли някой който може да ми помогне, наистина е важно и ще съм много благодарен!

д-р Цончев
Мнения: 33268
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Изследвания

Мнение от д-р Цончев » 01 май 2017 20:55

Качете ги да ги видим...

finance2017
Мнения: 4
Регистриран на: 30 апр 2017 22:08

Re: Изследвания

Мнение от finance2017 » 04 май 2017 22:40

Здравейте, изпратих Ви ги на лично съобщение.

finance2017
Мнения: 4
Регистриран на: 30 апр 2017 22:08

Re: Изследвания

Мнение от finance2017 » 04 май 2017 22:43


finance2017
Мнения: 4
Регистриран на: 30 апр 2017 22:08

Re: Изследвания

Мнение от finance2017 » 06 май 2017 18:43

Никой ли не разчита :(

д-р Цончев
Мнения: 33268
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Изследвания

Мнение от д-р Цончев » 08 май 2017 19:03

Това което разчитам е

Артериална хипертония 1 ст. Затлъстяване.
Намаляване на телесното тегло.
Другото е неразбираемо.

lilito417
Мнения: 1
Регистриран на: 26 юли 2017 15:46

цитонамазка

Мнение от lilito417 » 26 юли 2017 16:00

повърхностни и междинни плоски епителни клетки в норма.много левкоцити. жлезист ендоцервилален епител-Б.О. моля ви отговорете ми има ли нещо притеснително в тези резултати.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

denicaga
Мнения: 2
Регистриран на: 29 юли 2017 13:33

Re: Изследвания

Мнение от denicaga » 29 юли 2017 13:41

моля много за мнение за тези резултати,
мама не се чувства никак добре
HGB 132 g/L M 130-180 Ж(F) 120-160
HCT 0.38 L/L М 0.37-0.55 Ж(F) 0.35-0.44
RBC 3.8 T/L М 4.2-6.2 Ж(F) 3.7-5.4
MCV H 100.8 fl 80-97
MCH H 35 pg 26.0-32.0
MCHC 347 g/L 320-360
RDW-CV H 0.17 % 0,11-0,16
RDW_SD H 60.2 fl 37-54
WBC 4.4 G/L 3.5-10.5
NEUT% 0.57 % 0,40-0,70
MXD% 0.11 % 0,01-0,19
LYM% 0.32 % 0,20-0,40
NEUT# 2.5 G/L 2,1-6.9
MXD# 0.5 G/L 0.0-1.4
lYM# 1.4 G/L 1.1-3,8
PLT 256 G/L 140-440
MPV 8.8 fL 8.0-12.0
PDW 10.9 fl 9,40-18,00
P_LCR 0.18 0.001-0.450

д-р Цончев
Мнения: 33268
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Изследвания

Мнение от д-р Цончев » 29 юли 2017 20:05

lilito417
според мен нищо особено притеснително, по-скоро леко възпаление

д-р Цончев
Мнения: 33268
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Изследвания

Мнение от д-р Цончев » 29 юли 2017 20:06

denicaga
наред са резултатите, какво не и е добре на жената?

denicaga
Мнения: 2
Регистриран на: 29 юли 2017 13:33

Re: Изследвания

Мнение от denicaga » 29 юли 2017 21:02

изключително отпаднала
без сили иживец
цяла седмица вече

четем в нета че при повишени някакви такива стойности става въпрос за анемия
благодаря ви
предстоеше ни пътуване и затова се притесних много но в понеделник ще я водим на лекар

д-р Цончев
Мнения: 33268
Регистриран на: 27 юни 2006 14:51

Re: Изследвания

Мнение от д-р Цончев » 04 авг 2017 20:31

Няма анемия.

Отговори

Върни се в “Моля, помогнете!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост