ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Дори в малки количества провокират стомашен дискомфорт
Схващането, че застрашават само жените е много грешно
Промените в изхожданията при бебето могат да насочат към серио...

ЕД и изследване с доплер.

Модератори: админ, консултанти

w630i
Мнения: 162
Регистриран на: 09 авг 2008 17:30

ЕД и изследване с доплер.

Мнение от w630i » 05 юни 2017 11:04

Здравейте, имам ЕД е преждевременна яекулация от както се помня и нямам сутрешна ерекция от доста години.
Правиха ми изследване в "Лайзер Мед" с доплер и той показа 9.1, при положиние, че трябва да ми е над 12, поне така ми каза уролога. Биха ми инжекция в пениса и след 10 минути получих ерекция, която бе 1 час и 10 минути, дори беше болезнена. Уролога ми предложи лазерна терапия за сумата от 800 лева, като след като му казах, че нямам пари, той побесня и се разсърди. Въпроса ми е някой правил ли е такава терапия с лазер и имали ефект? Как да увелича кръвопотока към члена ми? Ще помогнат ли Л-аргинин, Епедиум, Йохимбин, Мака?
Ползвам 30 мг или 50 мг силден или еротон, 1 час преди секс, като с хапчето мога да правя по 3-4 пъти секс на вечер.

w630i
Мнения: 162
Регистриран на: 09 авг 2008 17:30

Re: ЕД и изследване с доплер.

Мнение от w630i » 05 юни 2017 13:38

Хормоналните изследвания са ми следните тестостерон /предполагам това е свободния/632, LH 4.73 (0.6-7.8), Eстрадиол 160 /до 206/, TSH 5.9 (0.7-11.5).

w630i
Мнения: 162
Регистриран на: 09 авг 2008 17:30

Re: ЕД и изследване с доплер.

Мнение от w630i » 05 юни 2017 13:44

Тестостерон 24 /20-49 г. мъже, 8,49-55,4/

anikolov
Мнения: 207
Регистриран на: 04 апр 2012 10:12

Re: ЕД и изследване с доплер.

Мнение от anikolov » 06 юни 2017 17:46

Тестостерона Ви е в норма, от това което виждам, какво показва този доплер и тези мерни единици?

w630i
Мнения: 162
Регистриран на: 09 авг 2008 17:30

Re: ЕД и изследване с доплер.

Мнение от w630i » 07 юни 2017 09:57

Доплера показва 9.1 проводимост на кръвта в пениса, а уролога ми каза, че трябва да е поне 12.

Отговори

Върни се в “Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта

cron