Форум |
|
|
По-полезни дори от пилешко през лятото
От хигиенична гледна точка
Менопаузата е резултат от естествения подбор
Какво смятат от Европейската агенция по лекарствата
|
|
Модератори: админ, консултанти
На опаковката пишеше ли какви са билките? Аз не намерих такава информация в интернет. Евентуално по това какви са билките може да се съди как действат тези хапчета. Има също някаква вероятност в хапчетата да е добавено някое лекарство без това да е написано на опаковката - за по-голям ефект.Bervel написа:http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Extra-Str ... 5ad1f21793 Това са хапчетата които аз пробвах,незнам колко са на билкова основа както пише но трябва да ви кажа че имат голям ефект.
issey написа:А някой дае приемал някакви билки и да има ефект,аз лично не мисля да приемам стимуланти за ерекция колкото толкова.
Ето, за issey и Iskrenov1 проблемът не е чак толкова сериозен и по тази причина те не смятат да употребяват лекарства за ЕД.Iskrenov1 написа:Иначе с билките, аз съм пробвал страшно много...
Честно да си призная ефекта клони към нула, а по-силни от сорта на виагра и левитра не мисля да пробвам, защото ме е страх че окончателно ще ми унищожат и малкото останала ерекция
Дори няма нужда от пръстите на втората ръка, само две са - психологични и чисто телесни. Иначе ако тръгнем да ги разглеждаме в детайли списъкът става доста дълъг. Да, в него има Lower urinary tract symptoms (LUTS) и може би там трябва да се включат проблемите с простатата, но тази причина е някъде в края на списъка. За връзката между простатит и ЕД съм виждал само статистически данни без конкретно обяснение.Jivkoto написа:Причините за проблеми с ерекцията се броят на пръстите на двете ръце.
Назад към Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта