ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Сокове, купени от магазина, съдържат много захар
Предложен е списък с нещата от първа необходимост
Ново проучване разкрива за връзката между пародонтални проблем...

Проблем със секса

Модератори: админ, консултанти

Потребителски аватар
devil
Мнения: 9
Регистриран на: 04 фев 2010 21:29
Местоположение: София
Контакти:

Проблем със секса

Мнение от devil » 03 яну 2011 17:31

Здравейте,

От сега усещам, че описанието на проблема ми ще стане дълго, но няма как. По същество, проблемът е такъв - аз съм човек (напоследък почнах да се съмнявам съм ли наистина, но това е друга тема) на 32 и поради някакво стечение на живота (честно, не знам причината) до тук не съм правил секс никога нито съм целувал момиче. Нямам проблем с общуването с жените (срещи, разговори и т.н.). Не съм съвършенния човек, имам си недостатъци, не съм и красавец (гледайки на къде върви обществото тук, в БГ, това май е от ключовите фактори), но имам и положителни черти. Като начин за справяне с проблема, принципно сигурно бих пробвал и посещение при проститука, проблемът в тази мисъл е обаче, че изпитвам дълбоко отвращение към тях, така че това автоматично отпада като възможност. Към момента цикля в едно такова положение (това, разбира се си е мое виждане и може да се окаже, че греша) - ако дорде бях млад (да кажем преди 10 години) това можеше да се реши по-лесно, струва ми се че сега съм в безизходица (при достигане до сексуални взаимоотношения и установяване на този факт [надали може да се прикрие], предполагам повечето жени въобще няма да реагират положително, а темата е такава, че ще ми е трудно да приема съответната реакция). За капак на проблема, неотдавна ми правиха операция (френулум бреве) и дали в резултат от това или по друга причина члена ми стана ужасно чуствителен към всякакъв вид докосвания (усещането е повече от болезнено и неприятно) и не мога да си представя как точно бих извлекъл някакво удоволствие от секс (или близко до него действие). Подозирам, че трябва да се обърна към специалист (неясния въпрос е - какъв точно) с оглед да ми помогне да разреша този проблем. Финално, тая надежда, че тези от вас които решат да се изкажат, ще се въздържат от неадекватни и подигравателни изказвания. Ще бъда изключително благодарен за съвет!
http://www.nevrolog.eu

BBelchev
Мнения: 150
Регистриран на: 04 сеп 2010 17:39
Местоположение: София

Re: Проблем със секса

Мнение от BBelchev » 04 яну 2011 08:31

Виждам два проблема - нежелано въздържание и неприятни усещания при стимулация на пениса. Двата проблема може да са свързани, но аз ги разглеждам поотделно понеже смятам, че човек може да има също и само единия или само другия.

Мога да ти напиша аз как ги виждам нещата и как съм се справил с подобен проблем. Обаче ти може би разсъждаваш по друг начин и няма да се учудя ако отвърлиш моето решение и аргументи.

Ето ги моите аргументи:
  • Ако жената реагира силно негативно като ѝ кажеш, това означава, че не си заслужава да си губиш времето с нея. Няма много смисъл да се притесняваш от негативната реакция - тя работи в твоя полза като сигнализира да потърсиш друга жена.
  • Когато целиш сериозна връзка опитът в секса не е важен. Важна е нагласата ти към секса и вижданията ти за него - дали са съвместими с тези на жената.
  • Това че до сега не си правил секс може и да е предимство. Трябва ви съвсем малко въображение и може да бъде много възбуждащо и за двама ви.
  • Познаването на женската сексуалност много помага да преодолееш притесненията си и дори да подходиш към секса с голяма увереност.
Първо да видим как не трябва да стават нещата: Запознаваш се с някоя привлекателна дама. Виждате се известно време. Появяват се "някакви" чувства. По някое време решавате да правите секс. Не ѝ казваш, че ти е за първи път. Много си притеснен, държиш се някак "сковано" и непохватно. Слагате презерватива и от притеснение губиш ерекцията си. В крайна сметка не успявате нищо да направите. Казвате си, че не е нещо сериозно. След няколко дни опитвате отново - пак без успех. Тя има чувства към теб и всячески се опитва да помогне. Успокоява те и те окуражава. В крайна сметка може да успеете да решите проблема, но аз искам да обърна внимание на премеждията и не толкова на крайния резултат.

Сега да видим как нещата могат да станат много по-добре: Като стане дума за секс, дори и все още да няма никакви сериозни чувства между вас, трябва да и кажеш че ще ти е за първи път. Обаче трябва вече да си придобил нагласата, че това не е чак толкова лошо и дори е доста интересно и интригуващо. Не трябва да се притесняваш много и тя трябва да усети поне слаба увереност у теб. Според мен за тази увереност много помага предварително добре да си се запознал с женската сексуалност - например чрез четене на подходящи материали. Препоръчвам ти сайта The-Clitoris.com. Всъщност точно притеснението и неувереността ти са проблем за жената, а не самият факт че нямаш опит и че ще ти е за първи път. Мисълта, че тя ще ти е първа може да бъде много възбуждаща и за двама ви.

Така, като заговорите за секс ѝ казваш, че не си правил до сега. Ако реакцията ѝ е силно негативна се замисляш доколко чувствата между вас са истински и дали това е правилната жена за теб. Иначе може да обсъдите първия път. Може да и предложиш различни варианти. Например, въпреки че ще ти е за първи път, може да предложиш да играеш роля на опитен любовник. Тук твоите действия по време на секса ще са като при варианта да не ѝ кажеш, но понеже си ѝ казал ти си искрен с нея, по-близки сте и нагласите и на двама ви са различни. А защо трябва да игреш роля?! Ще имаш възможност за първи път да се любуваш на голо женско тяло. Попитай я дали би и харесало да не криеш, че това е нещо ново за теб. При този вариант ти разглеждаш бавно и внимателно тялото ѝ, докосваш я по различни начини и питаш дали ѝ харесва. С това съвсем не се изчерпват вариантите за първия път. Например тя може да бъде добра учителка - да ти казва какво да правиш, как да го правиш, да те окуражава и да те хвали, когато го правиш добре. А може и да е строга учителка - да ти заповядва какво да направиш и да ти се кара, когато не го правиш добре. С малко повече въображение може да измислите още варианти. Мисълта ми е, защо да криеш от нея и да се лишавате от тези хубави преживявания?!

Моята рецепта е: Образоваш се на тема женска сексуалност. Например като четеш The-Clitoris.com. Там пише важни неща, които много малко мъже ги знаят. Това ти дава увереност. След това трябва да си напълно искрен с жената. Давате воля на въображението си и се наслаждавате на интимната близост и секса.

Искам да направя едно отклонение. Мисля, добра идея е да се прегледаш при психиатър. Говоря сериозно. Изобщо не целя да те обидя. Също така не искам да се стряскаш от предложението ми. Може да имаш някакво личностно разстройство. Потърси информация за психиатри, които ти е удобно да посетиш. Избери си някой. Добър вариант е да отидеш при повече от един. Отиваш. Говорите си. Евентуално той ти поставя някаква диагноза. Може да ти предпише някакви лекарства. Прибираш си рецептата, но не бързаш да пиеш лекарствата. Преценяваш доколко е сериозно и дали искаш да се промениш (лекуваш). Потърси варианти за психотерапия. Ако има такъв вариант, той е за предпочитане пред лекарствата. Психичните разстройства се причиняват от биологични, психологични и социални фактори. Мисля полезно е да си мислиш, че до голяма степен проблемът ти се дължи на обществото, в което живеем. Един вид проблемът не е точно в теб, а е в обществото и то ти е задължено за това, че се чувстваш зле. Така ти се възползваш от услугите на психиатрите за да се справяш по-добре в обществото. Може да не казваш на никого, че си ходил на псхиатър. Просто отиди ей така от любопитство - да видиш какво ще ти каже.

Относно неприятните усещания при стимулация на пениса - консултирай се с уролог, андролог или хирург. Мисля по-важно е лекарят да вземе насериозно проблема ти и да отнесе с разбиране, а точната специалност на лекаря не е чак толкова важна. А може би трябва да се обърнеш към невролог. Самозадоволявал ли си се след операцията? А преди нея? Какви са разликите?

svetliq
Мнения: 160
Регистриран на: 04 юли 2010 16:14
Местоположение: София

Re: Проблем със секса

Мнение от svetliq » 04 яну 2011 13:05

Искам да ви попитам имали ли сте възможност да правите секс и дали сте я избягвали или въобще не сте имали такава възможност по никакъв повод. В смисъл - усещали ли сте, че да ден индивид от женски пол е готов да прави секс с вас и дали сте го избягвали или въобще не ви се отдава възможност?
Напълно съм съгласен с мислите ви за обществото, в което живеем. За жалост наистина има ненормални критерии за външност в много случаи. Имам познат, който не беше помирисвал момиче докато живееше в България, но се пресели във Франция :shock: и се оказа, че е харесван от жените и води нормален полов живот.
Ще ви споделя, че аз съм на 26 години и съм имал малко сексуални контакти до момента, както и не съм имал сериозна връзка. При мен положението е следното - доста трудно си харесвам партньорка - в смисъл такъв външно искам да спя със всяка втора, но когато опозная повечето от момичетата като личности спрямо много от тях желанието ми се изпарява. Ето тук се крие психологическия момент ( не психиатричния както спомена предишния постър). Според мен трябва да се запитате на какво се дължи тази плахост към другия пол. Според мен е накаъв неосъзнат, а може би и осъзнат комплекс.
Искам да ви попитам и как изглеждате, може да звучи грубо и жестоко, но никое момиче няма да поиска да си легне да речем с дебел и неподдържан мъж или пък със слаботелесен грозник - за жалост такава е реалността. Ще ви споделя - преди няколко години бях стигнал 120 килограма при ръст 190. Еми нормално никое момиче не ме и поглеждаше. От тогава започнах да тренирам и към момента съм 100 килограма с развита мускулатура. Започнах да държа и повече на външния си вид - подбирам дрехите, прическата и прочие. От както направих това - не мога да се оплача от липса на женско внимание. За съжаление в съвременния сват, а и винаги външнбостта значи всичко.

svetliq
Мнения: 160
Регистриран на: 04 юли 2010 16:14
Местоположение: София

Re: Проблем със секса

Мнение от svetliq » 04 яну 2011 13:17

Извинявам се, но ще продължа - направих нещо на компа и ми качи половината мнение :)
С риск да разгневя женската половина от форума, ще споделя едно мое мнение. Жените са примитивни създания. За тях ( противно на всеобщото мнение ) са важни:
1. вънщният вид
2. парите
3. самоувереността, която излъчва мъжа
Това е така, защото на подсъзнателно ниво, те търсят подхидящия партньор за създаване на потомство - той трябва да е силен ( в наши дни богат ) - за да осигури прехраната на потомството, трябва да е красив - за да се роди качествено потомство, трябва да е полов атлет и надарен ( защото, когато я изчукаш хубаво жената усеща, че си способен да я дариш с това потомство. Това са прости истини. В по - ранна възраст държах жените на пиедастал - смятах ги за изключителни създания, надарени с нежност, интелект и чувственост. Познай - един сексулане контакт в този период. Когато смених разбирането си за тях - доста по редовен полов живот. Те просто искат да бъдат изчукани ( в повечето случаи ), когато осъзнаеш това според мен всичко ще се реши.
Изводите са следните:
1. Смени външността - очевидно нещо куца
2. Дай си сметка за психологическия блок, който действа при теб и го преодолей
3. Отиди на проститутка - има страхотни компанйонки на адекватната цена и повярвай ми няма да те е гнус от тях :)
Извинявам се, че съм по - малък, а говоря като на набор, но искрено ме заинтригува и искам да помогна с каквото мога :)

plkov
Мнения: 44
Регистриран на: 28 окт 2009 16:42
Местоположение: софия

Re: Проблем със секса

Мнение от plkov » 04 яну 2011 17:02

светъл за всеки влак си има пътници.
Ти каквото си търсил това си и намерил. Търсил си сериозна връзка в началото намерил си една ами колко сериозни връзки ти трябват. :lol:
Сега търсиш лековати ами естествено ше ги намериш мн. по лесно. Не може да слагаш всички жени под общ знаменател тъпо е(меко казано).
Всичко това което си написал че жената търси в един мъж са bullshit ама пълни. Какво значи смени външността :shock: пластична хирургия или що.
Ако devil наистина намери някоя такава каквато си описал да се спасява бързо.
devil , пич, казваш че нямаш проблеми при общуването с жените . Ако наистина е така ще я намериш не го мисли много много тя те чака някъде(когато ученикът е готов учителя се появява )

svetliq
Мнения: 160
Регистриран на: 04 юли 2010 16:14
Местоположение: София

Re: Проблем със секса

Мнение от svetliq » 04 яну 2011 17:30

Прав сте в едно - всяко правило има изключения, но тези изключения най - често потвърждават правилото. Аз споделям собствен опит и разсъждения - не казвам, че са верни - про мен помогнаха. За външния вид имах предвид да се направи възможното - тренировки, подходящо облекло, подходящя прическа, парфюм. Жените са повърхностни пак казвами обръщат внимание на това :)

Потребителски аватар
devil
Мнения: 9
Регистриран на: 04 фев 2010 21:29
Местоположение: София
Контакти:

Проблем със секса - въпрос

Мнение от devil » 08 авг 2017 11:38

Добър ден,

Аз съм мъж на 39 години. Проблемът ми е, че никога през живота си не съм правил секс. Ясно ми е, че колкото повече изчаквам и игнорирам това, нещата няма да се подобрят от само себе си. Пределно ясно ми е, че трябва да се обърна към някакъв специалист, но не съм сигурен какъв точно. Моля да ме посъветвате (за София е въпросът).

Малко допълнение - най-вероятно, някаква част от вас ще ме посъветват да отида на проститутка и да си реша проблема. Сега е момента да кажа, че тях не ги понасям и съответно за мен това не е решение.
http://www.nevrolog.eu

svetliq
Мнения: 160
Регистриран на: 04 юли 2010 16:14
Местоположение: София

Re: Проблем със секса

Мнение от svetliq » 24 яну 2018 14:21

Видях, че съм писал тук преди 7 години. Сега видях, че след седем години авторът пита абсолютно същото и все още не е спал с жена. Видях и леко наивните мнения, които съм давал като по - млад. Интересното е, че напоследък и аз изпадам в това положение - трудно си намирам сексуален контакт - като гледам преди 7 години не е било така :lol: Наистина обаче ми е интересно дали devil има някакъв физически недъг?

Отговори

Върни се в “Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта

cron