ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
За какво служат, кои са най-благоприятните храни и напитки, ка...
Подхранва и овлажнява косата и кожата
5 показатели, по които да познаете
Липсата на тютюнев дим не ги прави безопасни

За най-популярните секс хапчета

Модератори: админ, консултанти

Dr. Oh
Мнения: 22
Регистриран на: 04 авг 2009 00:04
Местоположение: София

За най-популярните секс хапчета

Мнение от Dr. Oh » 04 авг 2009 00:19

Здравейте, господа! Чета в този форум от известно време и ми прави впечатление, че доста от вас имат проблеми с ерекцията и избора на препарат, който я подсилва. Има най-различни мнения на препатили, но не срещнах до момента лекарско отношение в нито една от темите. Тъй като съм медицинско лице и смятам, че е важно подобни медикаменти да се приемат по лекарско предписание, реших да ви споделя важна информация от проучвания, отнасящи се до секс хапчетата. Дано така се ориентирате и запознаете по-детайлно с начина им на действие. И все пак - посетете лекар-специалист при проблем с ерекцията!
"Когато при мъжете възникват трудности в сексуалния живот, те предпочитат да премълчат тази подробност, считайки въпроса за строго секретен. Още по-лоша категория мъже са онези, които смятат еректилната дисфукция за немедицински проблем, т.е. отричат боледуването си. Подобни трудности могат да възникнат при всеки един мъж, включително и при такива, които считат себе си за супер-потентни. Причините за подобна трудност са комплексни. Социалното положение и възрастта са по-скоро второстепенни фактори. Като подбудители на еректилната дисфункция, могат да се отбележат стресовите ситуации, захарният диабет, сърдечно-съдовите заболявания, депресивните състояния, състоянията след операции върху половите органи на мъжа, травми на гръбначен стълб и таз, наркомании, алкохолизъм и т.н. В крайна сметка, щом един мъж забележи някакво нарушение в ерекцията си, той следва да се обърне към лекар андролог, за да се открие бързо причината, тъй като обикновено задълбочаването на проблема води до абсолютно изчезване на потенцията в дадения пациент.
Във връзка с този проблем, се появяват препарати за лечение на еректилна дисфункция, като най-известните са Виагра, Левитра и Циалис. Напоследък публикувани данни в реномираното научно издание Journal of Sexual Medicine сочат, че левитра е 40 пъти по-мощна от виагра и 20 пъти по-мощна от циалис. Това се дължи на ниската плазмена концентрация, с коята левитра оказва ефекта си. Колкото по-ниска концентрация е необходима, толкова по-силен е медикаментът. Оранжевото хапче действа при много по-ниски концентрации в сравнение с останалите два медикеманта. Важно е, че не настъпва кумулиране, т.е. натрупване на препарата в организма, което има значение за развитието на страничните реакции и резистентност към ефектите му. Доказателство за по-голямата мощност на хапчето са и резултатите от проучване, публикувано в Journal of Sexual Medicine. Според данните левитра показва превъзходство пред виагра по отношение на степента на вагинално проникване, твърдост и продължителност на ерекцията. Ето защо повече от 50% от мъжете предпочитат левитра пред виагра. Важен факт е, че оранжевото хапче подобрява депресивните състояния на мъжете, в чиято основа стоят смущенията в ерекцията. Пациентите започват да се чувстват по-уверени, получават по-голяма наслада от сексуалните преживяванитя, променя се ефективността на половия акт, засилва се ерекционната мощ на пениса.

:) следва продължение и се надявам, че информацията ще ви бъде от полза

Mek
Мнения: 237
Регистриран на: 10 ное 2007 14:20
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Mek » 04 авг 2009 18:47

Благодаря за информацията и ценното Ви време отделено за съответната статия. До колкото разбирам Вие едва ли не правите реклама на Левитра. Дайте моля повече информация за Циалис. Аз нямам проблем да го вдигна първия път. Спонтанна реакция, моментална еякулация и липса на потенциал за повторение. Имам скромни изисквания. Да клатя дълго време с твърда "ланга" и да мога да го правя 2-3 пъти в денонощието 1-2 пъти седмично. Моля за Вашите съвети. Ако си прасна инжекции Nebido без да знам какво е нивото на тестостерона ми ще направя ли беля и какъв ефект да очаквам?
Благодаря!
Не е важно какво ще кажат другите. Важното е какво си мисля аз!

Dr. Oh
Мнения: 22
Регистриран на: 04 авг 2009 00:04
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Dr. Oh » 06 авг 2009 14:41

Мек, за циалис не съм писал, тъй като видях обширна тема за хапчето във форума и там може да намерите всичко интересуващо ви. В общи линии хапчето има същите характеристики като левитра, само че действието му се простира в рамките на 36 часа. Аз, като медицинско лице, съм негативно настроен към лекарства, чието действие е толкова дълго, тъй като има опасност от приапизъм - състояние на постоянна ерекция, което може да лиши мъжа от неговата мъжественост завинаги...., а никой не иска това, нали? Затова препоръчвам левитра, като най-селективна и пречистена, с най-малко странични ефекти (имайте предвид, че всеки един медикамент има странични ефекти) и действие до 10 часа. Колкото до Небидо, ако проблемът с ерекцията е сериозен и се задържа по-дълго време, препоръчвам да се посети уролог. Нивото на тестостерона задължително трябва да се провери, преди да се инжектира Небидо. Успех! :)

Anton83
Мнения: 41
Регистриран на: 13 мар 2009 12:18

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Anton83 » 07 авг 2009 01:38

Dr. Oh, здравейте, много се радвам че най-после имаме възможност да чуем мнението на медицинско лице в тези форуми. Бих искал да ви попитам, ако не е никоя от изброените от вас причини (диабет, алкохолизъм и т.н.) и тестостерона и кръвоснабдяването на пениса също са наред, каква друга би могло да е причината за еректилната дисфункция?
Конкретно в моя случай, главичката на пениса ми остава почти напълно безчувствена, и в резултат на това не изпитвам почти никакво удоволствие при секс и мастурбация, и съответно много бързо ми пада... :( Вече няколко уролога ми казват че ЕД - то ми е на психическа основа, но възможно ли е психиката ми да е виновна за безчувствеността на пениса?
Имам и някаква бактерия, която се изолира при еякулат, възможно ли е тя също да пречи на ерекцията, макар че прочутия д-р Кацаров при който бях, ми каза че тя няма нищо общо с нея.
И накрая, какво ви е мнението за тези по-слабите лекарства, като например Трибестан, Камагра и Тентекс роял? Знам че предимството им е че са напълно безвредни, но имат ли реален ефект?
Извинявайте за многото въпроси, но съм сигурен че отговорите ви, биха били полезни на много мъже с проблеми.

Dr. Oh
Мнения: 22
Регистриран на: 04 авг 2009 00:04
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Dr. Oh » 08 авг 2009 13:25

Здравейте, Антон. На въпросите ви: най-общо причините за ЕД са органични (вече ги изброихме) и психогенни (страх от провал, негативен опит с партньорка и др.). Най.често обаче са смесени. Много вероятно е причината за ЕД при вас да е на психическа основа без да си давате ясна сметка за това, но според мен може да се мисли и за евентуална невропатия - такава има обикновено при наличие на диабет. Не съм специалист конкретно в тази област и не мога да навляза дълбоко в темата, но ви препоръчвам да се прегледате при невролог и ендокринолог за евентуални ендокринни нарушения. Д-р Кацаров е прав - наличието на бактеря не може да причини ЕД. След изолирането на бактерията и тест за чувствителност ще я лекувате с антбиотична терапия. Що се отнася дотрибестан, камагра и други подобни те имат слаб общостимулиращ ефект, но от тях не можете да очаквате кой знае какво по отношение на ерекцията. И още - безвредни лекарства няма - всички имат своите странични действия. Пожелавам ви успех, Антон :), и ще с радвам да споделяте тук вашето лечение.

Dr. Oh
Мнения: 22
Регистриран на: 04 авг 2009 00:04
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Dr. Oh » 12 авг 2009 14:16

Здравейте. Ето тук http://erekcia.com/site.php?Article=71&SubArticle=110 или тук http://www.doctorbg.com/ed.php може да си направите онлайн тест за степента на ЕД и дали имате изобщо. Като виждам еректилната дисфункция е често срещано явление сред пишещите в този форум, но все пак е добре да знаете до каква степен е вашата ЕД и дали имате нужда от медицински преглед. По принцип нарушенията на ерекцията могат да протичат под различна форма:
- Липса на ерекция и невъзможност да се осъществи проникване на члена във влагалището
- Недостатъчна ерекция – члена прониква трудно и субективните усещания по време на контакта и да двамата партньори са непълноценни.
- Нетрaйна ерекция – членът прониква при сравнително добра ерекция, но тя се губи по време на самото сношение, преди и двамата партньори да са постигнали сексуална удовлетвореност.

Най-важното е да се вземат навременно мерки, за да се отстрани ЕД успешно.

cool82
Мнения: 5
Регистриран на: 26 юни 2009 01:31
Местоположение: sofia

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от cool82 » 29 авг 2009 06:28

здравейте и аз имам същия проблем ходих на уролог и тестостерона ми излезна мин. обаче тест за чувствителнсит не ми направиха това задължителни ли е ? уролога ми написа витамин Е и виталман .. за сега ги пия от 10 дена . но разбрах че те не са за увеличаване на тестостерона какво друго трябва да пия или инжекции ?

aleksibebov
Мнения: 58
Регистриран на: 12 юни 2009 16:01
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от aleksibebov » 30 авг 2009 19:10

Кажете ако знаете и за някое хапче за преждевременна еякулация,че в темата за ПЕ доста сме закъсали с намирането на решение.Например-depoxetine,duramale и други ,но такива ,че да ни решат проблема ,а не след като се спрат и пак отначало!Благодаря

Dr. Oh
Мнения: 22
Регистриран на: 04 авг 2009 00:04
Местоположение: София

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Dr. Oh » 31 авг 2009 17:48

aleksibebov, за да не се повтарям, вижте в темата за ПЕ. Надявам се да съм ви полезен. Ако отговорът ми не е изчерпателен, моля споделете подробности за вашия случай.

Tzvetko
Мнения: 2
Регистриран на: 04 юни 2013 13:37

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Tzvetko » 04 юни 2013 14:12

Здравейте, аз може би малко късно се включвам, но гледах по телевизията реклама на някакво ново - Лидерин и понеже също имам проблем с ерекцията, реших да го пробвам. Наистина ми помогна. Има го по аптеките и не е много скъпо

Bon Jo Uvi
Мнения: 4
Регистриран на: 31 яну 2013 16:43

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Bon Jo Uvi » 13 юни 2013 14:22

Е има моменти, може да са редки: веднъж дваж в месеца, когото трябва върхова изява да се затрети, па и по геройски да се представи чиляк и тогава на помощ идват хаповете, но е известен проблем, че трудно се намират (без рецепта), а Интернет източниците, ми се виждат доста несигурни. Дали някой знае решение на този проблем :)

ПП е решението с обикаля по аптеки и все някъде дават е ясно, ама напоследък май ги затегнаха нещо ? и решението лидерин, камагра и други билкови и без рецепта хапове, които пък са с по меко действие ..

magov1
Мнения: 3
Регистриран на: 17 юни 2013 11:38

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от magov1 » 17 юни 2013 11:48

Въпроса ми е вредят ли по някакъв нечин тия хапчета?
___________________
врати за мазета метални врати метални решетки пощенски кутии за входове

Потребителски аватар
roniabg
Мнения: 61
Регистриран на: 20 ное 2011 16:30

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от roniabg » 18 юни 2013 12:26

Приятелят ми казва, че Циалис му влияе много по-силно и по-продъжително от Левитра

А вярно ли е, че виагра/левитра влияело и на жени, той ме навива да опитам, но аз не съм сигурна.
И видях едно жълто хапче в един секс магазин , което било специално и само за жени, но не запомних името му...

Tzvetko
Мнения: 2
Регистриран на: 04 юни 2013 13:37

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Tzvetko » 26 юни 2013 11:15

magov1 не знам за другите, но тези, които аз пробвах не забелязах да ми влияят лошо, по-скоро не доведоха до странични ефекти

Almagon
Мнения: 4
Регистриран на: 26 юни 2013 13:44

Re: За най-популярните секс хапчета

Мнение от Almagon » 26 юни 2013 13:49

И аз мисла че са безвредни. Но ако се прекали с тях може да доведат до проблем!
__________________
монтаж врати пощенски кутии vrati

Отговори

Върни се в “Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: HunGymn и 5 госта

cron